İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar kırmızılarım geldi buğün 22 sinde gelmesi gerekirken hemen hastaneye gittim tahlillerime baktırdım hepsi normal...akşamda iş çıkışı dr un muayanehanesine gideceğim...bakalım ne diyecek...
yaseminim hayırlısı, üzme kendini sakın,önümüzdeki aya umutlar devamm
sağol canım ya, evet kışkışlamışım kisti :)
ama şimdi şey takıldı kafama kızlar, neden bende yumurta takibi yapmadan hemen klomen verdi bu dr.? herşey normal dedi, gerçi rahim filmi çekilmedi ama.. o da ayrı muamma, önce rahim filmi çekilmesi lazım diyen arkadaşlar var forumda.. bilginiz var mı kızlar ya da deneyimleriniz

aylinciğim üzülmedim canım sadeec erken gelince panikledim ... hayırlısını istiyorum canım zaten :)) canım bencede rahim filmini çekmeden klomen uygulaması doğru değil...

aylinciğim üzülmedim canım sadeec erken gelince panikledim ... hayırlısını istiyorum canım zaten :)) canım bencede rahim filmini çekmeden klomen uygulaması doğru değil...
mevsim geçişlerinde olabiliyoya,belki de ondan erken gelmiştir,bunda da bi hayır vardır inşallah
klomen konusuna gelince kafam çok karıştı tatlım ya, haftaya gidince sorucam artık doktora, ama tabi bu ay kullanmış olucam... hayırlısı olsun inşallah..

doktora göre değişse de aslolan önce rahim filminin çekilmesi canımm maya kliniğini hatırlıyormusun kk da çekiliş yapıldı hani ben ilk tedaviye oraya ama adı ankara kliniğiydi dr osman beyin yanında buğra bey de vardı(şimdi buğra yok) gittim önce eşim istendi malum ankarada eşim yoktu apar topa geldi erkekte sorun varsa teşhisi çok kolay tedavisi zor kadında varsa teşhisi çok zor tedavisi kolaymış öyle demişlerdi bana eşimde sorun çıkmayınca benden rahim filmi istendi adaya döndüm ama 4 ay randevu alamadım hastaneden gitti(malum belirli sürede çekiliyor ha deyince değil)bari muayene olayım deyip tekrar ankaraya yollandım buğra bey orda bir hastane ayarladı bana rahim filmi çekilmeden muayene bile etmedi anla yanii ama burda görüyorum kimi doktorlar hemen yok klomen yok iğne deyip bodoslama tedaviye başlıyorlar tüpler tıkalıysa çarçur oldu gitti paran bide umutların var tabiii doktorunu bilmem ama inşallah gerçekten hiçbir sorun yoktur canım yaaa:1hug:
feyzam saol canımm daha iyi teyzesi şimdi birde kontrolü atlatsaydık iyiydi de ptesiye kaldı yaaafisfisfis

yoksa sinyal veren başka bişey mi beyza:CüvCüv: belirtiler çok benziyomuşya

yok yaa daha bana 8 gün var normalde de bilmiyorum sanki kahverengi bişeyler ara sıra gelip gidiyo :) bide çok üşütüyorum galiba ondan da olabilir belki malum havalar soğuk ve 3 vesaitler işe gidiyorum ee duraklarda bekle falan filan derken ayaklardan soğuğu alıyorum heralde havalar ısınsa artık yaa

slm kızlar ben çıkıyorum feyza ayşe aylin beyzaa
öpüldünüz canlarım
gizemm sanada iyi akşamlar

evet canım ben ilk doktora gittigimde beni muane etti daha sonra hormon sprem hsg filmi istedi kanallarım tıkalıydı açıldı rahim flim çekildiktenden sonra gonapene içtim çatlatma ignesi oldum sonra bebegim geldi
başka doktora gittigimde hemen hapı vermişti doktor dolaştım ve doktorumu buldum çok şükür istersen başka doktora git bu aşamalardan geçmediysen tabi..

canım aslında erken olmadın erken yumurtlaşsındır buay onun için ...
ayşecim olsun pazartesi konturol olursun geç olsun güç olmasın canım saglıklı olun yeter...

bende seni öptüm sinem
ovulosyon testinde çift çizgiyi gördüm kızlar sevincimi paylaşayım dedim hergün ilişki şimdi çalışmak lazım kaydirigubbakcemile3 :hulya:
çıkmak zorundayım yemek hazılıyacagım öptüm...

sonuçlar çok güzel.tutacak tutacak bu ay tutacak...ben söylemiştim sana diyeceğim..kaydirigubbakcemile5

bende bu konuda sana katılıyorum..aileme 2 aylık oluncaya kadar..çevreye akrabalara ise 3 aylık oluncaya kadar asla söylemeyceğim...

kızlar kırmızılarım geldi buğün 22 sinde gelmesi gerekirken hemen hastaneye gittim tahlillerime baktırdım hepsi normal...akşamda iş çıkışı dr un muayanehanesine gideceğim...bakalım ne diyecek...

hayırlısı olsun canım.Allahım çok bekletmeden versin güzel bebişini inşallah.durmak yok..çalışmalara devammm

günaydın kk nın çıtır anne adayları nasılsınız canlarım ben iyiyim
beyza dikkat et kendine canım üşütme
umarım önemli bir şeyin yoktur
şebooo naslsın belirtin falan varmı az kaldı test falan yapmadın dimi daha
feyzaaa hadi çalışmalara başla o zaman canım aklinialirimsmile
esraa nerdesin yaaa
gizem adet belirtilerin varmı
seherrr nerdesin arada bir gir canım yaaa özzletme kendini selen nasıl
yasemin adetin erken gelmiş canım üzülme inş. öbür aya
allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

ateş tablom kaydirigubbakcemile3

5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün 36,7
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
kızlar ateşim nasıl

ayşee bebişin nasıl oldu canım
kızlar kocam yarın gidiyooo
neyseki çalışmaları bitirdik
hayırlı cumalar canlarım allahım bütün dualarınızı kabul etsin

aylin adetin bittimi çalışmalar başla
ama sakın musluğu açmayı unutmaaa :)) aklinialirimsmile
anladın sen onu tadını çıkar güzelim zorunlu yapma

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize...gizem ve sinem sağolun kızlar üzülmedim canlarım ama hiç erken gelmezdi onun için panik yaptım, dr agittim dün herşey yolunda çok şükür...önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)))

günaydın güzeller

allah iyiliğini versin sabah sabah beni de güldürdün musluk hee :))

bu arada senin ateşin de çok iyi gidiyo inş düşmez canımm

GÜÜNAYYDIINN KIZLAR
nasılsınız bugün?
ayşem herkes öyle söylüyo,doktorla konuşcam haftaya. aynı doktora giden bi arkadaşla tanıştım burda,onda da kist olmuştu,o da doğm kontr.hapı kullandı ve ikimiz de kurtulduk kistten şükür, o benden 3 yaş küçük ve 7 ay denemişler olmayınca dr.a gitmişler, bende biliyosun bir yıl oldu deneme, ona da rahim filmi şimdi çekmicem, yıpratmaya gerek yok, 3-4 ay daha deneyin olmazsa gelin yumurta takibiyle başlayalım demiş.. özel bi kadın sağlığı merkezi,tüp bebek merkezi aynı zamanda...eşimle de konuştum,doktoruna güven diyo ama ben en azından sormayı düşünüyorum neden rahim filmi çekmediğini...

beyza bu kahverengiler daha önce oldu mu sende??
feyzacım eden tıkanıyo bu kanallar,enfeksiyondan, endometriozisden falan snırım di mi? sen kendinde sebebini biliyo ya da tahmin edebiliyo musun?
çalışmalar tam gaz gülüm o zaman:lepi:
bende bu konuda sana katılıyorum..aileme 2 aylık oluncaya kadar..çevreye akrabalara ise 3 aylık oluncaya kadar asla söylemeyceğim...
çevreye evet söylememek lazım 3 aylığa kadar ama aileme dayanabilir miyim bilmiyorum,olara sölerim sanırım
tatlım adetim bitmedi daha, aslında bitti de adet süre 7 gündüya,onu tamamlamam lazım..
sağol canım,hepimizin hayırlı cumaları olsunn..
önümüzdeki maçlar haa:roflol: hyarlı babayla havuçlu annede diyo ya "kazım hani geçen gece çift kale maç yaptıydıkya, sen frikiği doksana atmışsın kazım" :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…