yaseminim hayırlısı, üzme kendini sakın,önümüzdeki aya umutlar devammkızlar kırmızılarım geldi buğün 22 sinde gelmesi gerekirken hemen hastaneye gittim tahlillerime baktırdım hepsi normal...akşamda iş çıkışı dr un muayanehanesine gideceğim...bakalım ne diyecek...
sağol canım ya, evet kışkışlamışım kisti :)ayşecim çok geçmiş olsun paşan iyileşir inşallah
asiyecim sagol iyiyim hamdolsun sen nasılsın bebeşin nasıl büyüyor dimi hızla..
aylincim hadi hayırlısı kısttın kovmuşsun çok şükür...
beyzacım neden bıraktın kız kendini tanımış olurdun hemen yılmak yok bak ben hastalandıgımda bile bırakmıyorum ..
sinem yasemin gizem hadi gelsin bebeişler.. çalışın boş geçirmeyin
sinem uzayan akıntı oldugu gün üst üste çalışsaydın keşke benim tabloma bir bak istersen ateş ölçmede 3071 de buay ovulosyon testide yapıyorum deneyin derim kızlar..
mevsim geçişlerinde olabiliyoya,belki de ondan erken gelmiştir,bunda da bi hayır vardır inşallahaylinciğim üzülmedim canım sadeec erken gelince panikledim ... hayırlısını istiyorum canım zaten :)) canım bencede rahim filmini çekmeden klomen uygulaması doğru değil...
belki benimde şu erken gelme olayı olabilir sinyal veriyo çünkü :)
sağol canım ya, evet kışkışlamışım kisti :)
ama şimdi şey takıldı kafama kızlar, neden bende yumurta takibi yapmadan hemen klomen verdi bu dr.? herşey normal dedi, gerçi rahim filmi çekilmedi ama.. o da ayrı muamma, önce rahim filmi çekilmesi lazım diyen arkadaşlar var forumda.. bilginiz var mı kızlar ya da deneyimleriniz
yoksa sinyal veren başka bişey mi beyza:CüvCüv: belirtiler çok benziyomuşya
yaseminim hayırlısı, üzme kendini sakın,önümüzdeki aya umutlar devamm
sağol canım ya, evet kışkışlamışım kisti :)
ama şimdi şey takıldı kafama kızlar, neden bende yumurta takibi yapmadan hemen klomen verdi bu dr.? herşey normal dedi, gerçi rahim filmi çekilmedi ama.. o da ayrı muamma, önce rahim filmi çekilmesi lazım diyen arkadaşlar var forumda.. bilginiz var mı kızlar ya da deneyimleriniz
aylinciğim üzülmedim canım sadeec erken gelince panikledim ... hayırlısını istiyorum canım zaten :)) canım bencede rahim filmini çekmeden klomen uygulaması doğru değil...
5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
kızlar ateşim nasıl gidiyooo
ay evet canım yaaa
eşime sölemicem hamile kalırsam
annemede ağızlarını tutamayıp millete yayıyolar
sonrada kürtaj oluyosun bütün millete dert anlat niye oldu kaç aylıktı falan filan
beyzaam senin ateşin nasıl gidiyooo az kaldı adetlere
patlamış mısırlarım benim zemuszemus
kızlar kırmızılarım geldi buğün 22 sinde gelmesi gerekirken hemen hastaneye gittim tahlillerime baktırdım hepsi normal...akşamda iş çıkışı dr un muayanehanesine gideceğim...bakalım ne diyecek...
aylin adetin bittimi çalışmalar başla
ama sakın musluğu açmayı unutmaaa :)) aklinialirimsmile
anladın sen onu tadını çıkar güzelim zorunlu yapma
ayşem herkes öyle söylüyo,doktorla konuşcam haftaya. aynı doktora giden bi arkadaşla tanıştım burda,onda da kist olmuştu,o da doğm kontr.hapı kullandı ve ikimiz de kurtulduk kistten şükür, o benden 3 yaş küçük ve 7 ay denemişler olmayınca dr.a gitmişler, bende biliyosun bir yıl oldu deneme, ona da rahim filmi şimdi çekmicem, yıpratmaya gerek yok, 3-4 ay daha deneyin olmazsa gelin yumurta takibiyle başlayalım demiş.. özel bi kadın sağlığı merkezi,tüp bebek merkezi aynı zamanda...eşimle de konuştum,doktoruna güven diyo ama ben en azından sormayı düşünüyorum neden rahim filmi çekmediğini...doktora göre değişse de aslolan önce rahim filminin çekilmesi canımm maya kliniğini hatırlıyormusun kk da çekiliş yapıldı hani ben ilk tedaviye oraya ama adı ankara kliniğiydi dr osman beyin yanında buğra bey de vardı(şimdi buğra yok) gittim önce eşim istendi malum ankarada eşim yoktu apar topa geldi erkekte sorun varsa teşhisi çok kolay tedavisi zor kadında varsa teşhisi çok zor tedavisi kolaymış öyle demişlerdi bana eşimde sorun çıkmayınca benden rahim filmi istendi adaya döndüm ama 4 ay randevu alamadım hastaneden gitti(malum belirli sürede çekiliyor ha deyince değil)bari muayene olayım deyip tekrar ankaraya yollandım buğra bey orda bir hastane ayarladı bana rahim filmi çekilmeden muayene bile etmedi anla yanii ama burda görüyorum kimi doktorlar hemen yok klomen yok iğne deyip bodoslama tedaviye başlıyorlar tüpler tıkalıysa çarçur oldu gitti paran bide umutların var tabiii doktorunu bilmem ama inşallah gerçekten hiçbir sorun yoktur canım yaaa:1hug:
feyzam saol canımm daha iyi teyzesi şimdi birde kontrolü atlatsaydık iyiydi de ptesiye kaldı yaaafisfisfis
beyza bu kahverengiler daha önce oldu mu sende??yok yaa daha bana 8 gün var normalde de bilmiyorum sanki kahverengi bişeyler ara sıra gelip gidiyo :) bide çok üşütüyorum galiba ondan da olabilir belki malum havalar soğuk ve 3 vesaitler işe gidiyorumee duraklarda bekle falan filan derken ayaklardan soğuğu alıyorum heralde havalar ısınsa artık yaa
feyzacım eden tıkanıyo bu kanallar,enfeksiyondan, endometriozisden falan snırım di mi? sen kendinde sebebini biliyo ya da tahmin edebiliyo musun?evet canım ben ilk doktora gittigimde beni muane etti daha sonra hormon sprem hsg filmi istedi kanallarım tıkalıydı açıldı rahim flim çekildiktenden sonra gonapene içtim çatlatma ignesi oldum sonra bebegim geldi
başka doktora gittigimde hemen hapı vermişti doktor dolaştım ve doktorumu buldum çok şükür istersen başka doktora git bu aşamalardan geçmediysen tabi..
çalışmalar tam gaz gülüm o zaman:lepi:bende seni öptüm sinem
ovulosyon testinde çift çizgiyi gördüm kızlar sevincimi paylaşayım dedim hergün ilişki şimdi çalışmak lazım kaydirigubbakcemile3 :hulya:
çıkmak zorundayım yemek hazılıyacagım öptüm...
çevreye evet söylememek lazım 3 aylığa kadar ama aileme dayanabilir miyim bilmiyorum,olara sölerim sanırımbende bu konuda sana katılıyorum..aileme 2 aylık oluncaya kadar..çevreye akrabalara ise 3 aylık oluncaya kadar asla söylemeyceğim...
tatlım adetim bitmedi daha, aslında bitti de adet süre 7 gündüya,onu tamamlamam lazım..aylin adetin bittimi çalışmalar başla
ama sakın musluğu açmayı unutmaaa :)) aklinialirimsmile
anladın sen onu tadını çıkar güzelim zorunlu yapma
sağol canım,hepimizin hayırlı cumaları olsunn..günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize...gizem ve sinem sağolun kızlar üzülmedim canlarım ama hiç erken gelmezdi onun için panik yaptım, dr agittim dün herşey yolunda çok şükür...önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?