evet canım yaa
terkedildim terk edildimmm
geçmiş olsun seher, Allah acil şifalar versin...sınemcım benı merak etmıssın canım bız ıyıyız sukur bı sorun yok ama kayınpederım rahatsız kalpten amelıyat olucak onlarala boğusuyorum ama fırsta buldukça sızıde takıp edıyorum
kızlar galiba ben hamileyim lülülülülülü
doktor ümitli diilmiş, hıh nerden biliyomuş Allah istesin yeterki geliverir bebeklerimiz
işin özü niye hep en kötüsünü düşünüp stres yapıyorum, niye ümit etmekten, tadını çıkarmaktan korkuyorum dedim ve artık ümitlenmeye ve en iyisini düşünmeye,kendimi mutlu etmeye karar verdimzemuszemusbayanssulusmile:CüvCüv:
ümit edemiyoruz çok üzülücez diye ama asıl böyle hep mutsuz oluyoruz ve bebek de olmuyo.. öyle en azından bikaç gün mutsuz olurum,üstelik o bikaç gün zaten adet dönemine raslar ama diğer günler olumlu düşünürüm bebiş gelir inşallah.. haksız mıyım ama
vee o yüzden diyorumki ben bu ay müjde verebilirim inşallah, hamilelikten olabilir tüm hallerim, Allah'ın takdiriyle ben de hamile kalabilirim tüm diğer kalanlar gibi
amin canım inşallah ama yok gibi bişe.. ama umut hep var tabizemuszemusevet canım kesinlikle haklısın..ümitlerimizin umutlarımızın bitmemesi gerekiyor..İnşallah bu ay güzel haberini alırız..
gizemcim en doğrusunu yapıyosun,en güzeli rahat bi şekilde gün saymadan, görev gibi diil isteyerek yapmak..kızlar nasılsınız??kaç gündür misafirlerim vardı internete giremedim..nasıl gidiyor çalışmalar.ben hafta sonu itibariyle başladım bu hafta önemli benim için ama biliyormusunuz geçen ay ki gibi olacakmı diye düşünmyorum.herşeyi oluruna bıraktım böyle daha mutluyum sanırım...zorlamadan görev olarak düşünmeden ve istediğimizde yapacağız.Allah istedikten sonra haftada 1 kez de bile tutar..Görelim MEVLAM neyler neylerse güzel eylerr...bu ay güzel sonuçları vermek ümidiyle.inşallah bu ay burdaki bütün msırlar patlar..hepinizi öptüm...
tatlım ne hayırlı olsun??günaydın canlarım nasılsınız aylin hayırlı olsun kuşum seherim geçmiş olsun canım allahım sağlık versin
gizeem canım hadi rast gele çalışmalara başlamışsın
esra feyza nerdesiniz
beyzaam nasılsın canım
şeboo arada uğra canım bebişini gördün müüü
hıııı sen onu diyosun zemuszemusyavrum sen hamileyim demiştin yaaaa canım
aylinim bende sana hayırlı olsun dedim şimdiden
duyuyoruz dr. gidiyo yumoşun gelişmemiş
diyo dr. o kişide nasıl olsa gelişmedi diyip strese fazla
girmeden ilişkiye devam ediyoo bir bakmış
adeti geçikmiş olmaz falan diyo
sonra tabi test yapıyo hamile sende böyle olacan
inş. hikayeni yazdım aylin ben senin
zemuszemus
esracım kaç gün geçmişti,listemiz nerde yakızlar gecikti adetim bugün test yaptım negatif haftaya p tesi dr a gidicem haber veriim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?