beyzacım yumurtlama falan mı acaba??günaydın kızlar
offf ben kendimi bi türlü tanıyamıyorum yaaa sabah pembe kanama oldu hala da var sinir oldum yaa bu ne şimdi anlamadım kırmızı değil pembebugün de 12. günüm güya iyice sapıttı benim durum yaa
gelsin bebişler inşallahgünaydınn iyiyim bende canım sizlerle aynı kaderim işte beklemedeyiz:)
günaydın canım evet adete az kaldı ama benim adet oncesi hiç belirtim olmaz zaten.hamilelikle ilgilide belirti yok yani bir farklılık hissetmiorum. bekliom işte belki süpriz olur die:))klomen kist yapıormuş ama şimdiden onu duşunme gecikirse gidersin doktora.hayırlısı olsun canım.:CüvCüv::Saruboceq::dance:
canım devamm bence, yumurtlamamış olabilirsin henüz1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
7.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
8.gün 36,7 Çalışma :hulya:
9.gün 36.6 Çalışma :hulya:
10.gün 36.1 Çalışma :hulya:
11.gün 36.4
12.gün
13.gün
14.gün
15.gün
16.gün
17 .gün
18.gün
19.gün
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
kızlar ateş tablom nasıl gidiyooo
bir yorum yapın
aynen ben de.. kayışı kopartırım mazallah :))))sinemcim inş bu ay yakalarsın canım maşallah fultime çalışma var yaa bende ne yapsam yaa bu kadar çok çalışırsam pert olurum heralde :))
geçmiş olsun gizemcim,dikkat et kendinemerhabalar bugun erken geldim çünü çok hastayım( grip oldum..
kesinlikle çok işe yarıyo,bize de yarıyoaklinialirimsmile malum muslukları açmazsak kayış kopar :roflol:canım keçi boynuzu pekmezini tavsiye ederim..:))özellikle eşin mutlaka kullansın..:))
esracım hoşgeldin yumurtlamaya ne kadar kaldı?iyiyim sinem sen nasılsın
biz de özledik canımŞenizslm canlar.bügünde kimsecikler yok galiba.ne zamandır giremiyorum nete.ösledim sizi vallaopuyorumnanaktan
aylincim yumurtlamada kanama olabilir mi ki?
canım evet bazı kadınlarda yumurtlarken lekelenme olurmuş a.s
canım hala devam ediyo mu??canım bu lekelenme değil bildiğin kanama hemde temiz kan
evet canım ya terkedilmiş topik oldukızlar kimseler uğramaz oldu aylin beyza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?