çok şükür iyiyim canım amin inşallah darısı başına olsun en kısa zamanda. tüm isteyenlere allah nasip etsin. biliyorum hayatım ama bu kadar takip ettiğini bilmiyordum. aksine sevindim.şebooooo nasılsın
kuzum ben iyiyim
bebişini görmüşsün rabbim
kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım
ya sen buraya yazmayınca bende seni takip ediyomuş
gibi oluyo ama 38 yaş topiğini okuyorumm :kedi:
hiç kusura falan bakmadım dediğim gibi çok mutlu oldum. sen içi dışı bir samiyeti asıl gerçek olan bir insansın allah gönlüne göre versin canımm.olumunekankayizsmileya ne yapim baktım sabahtan sana dr. ne zaman gideceksin diye k. bakma kuzum
sevincimden yazdım kızmadın inş. canım
mervecim gözünüz aydın,maşallah,rahatlamıştır tosunteyzeleri bizden bi haber var size...
oğluşumun dişi çıktı...pirinç gibi..minicik...aman öyle mutlu oldumki...dün gece rahat bi uyku çektik sonunda...
asişim kızını öp bizim için,maşallahMerhaba kızlar nasılsınız ben işe başladım dün eve gidip geliyorum sürekli süt veriyorum kızıma.
Kusuruma bakmayın kız geceleri uyumayıp gündüzde başından ayrılamadığım için pek gelemedim ama artık iş aralarında bakarım. Kızıma gelince sağolsun geceleri uyumuyo gaz problemi var emmiyo sağıp veriyorum ama şükür sağlığı iyi .
Sizler nasılsınız varmı güzel haber
Mervişin oğlunun dişi çıkmış hayırlı olsun zor oluyo bebeklerin diş çıkarması Allah yardımcın olsun bide bişey sorcam sen sağarak ne kadar verdin sütünü kesildi mi bana sağarak kesilir dediler de ben medela kullanıyorum sen tavsiye etmiştin de sorim dedim cnm
seherim geçmiş olsunmerhaba kızlar keyınpederım ameleıyat oldu sonunda bır haftadır hastanedeydın bu gun cıktık sukur evımıze geldım
dunur kuzısın dısı hayırlı olsun
delikafadulden şeboo canım çokk sevindim,sağlıkla kucaklayın,maşallahsinem sana maşallah ben gelip yazmadan yazmışın. evet kızlar bir tane fasulyem var herşey çok güzel gidiyor maşallah. 6+5 dedi doktorumuz ve kalp atışını aldık çok şükür. darısı hepinizin başına inşallah. çok öptüm hepinizi.
aklına getirme gülüm yaa,Allah korusun,bebiştendir inşallahslm zeytin nasılsın bu arada nicin çok guzel zeytini çok severim:)) nasıl gidio canım?benim bugun 35.gunum lekelenme geldi dun akşam ve sabah daha bişey yok adetim gecikti benim 32.gun olmam gerekiodu testde yaptım dun oğlen negatif çıktı.durduk yere şaştı adetim ilaç felanda kullanmadım.noluo anlamadım ama şuan sol tarafımda hafif batma hissediorum ya acaba kistmi var gene offf
sinem sana maşallah ben gelip yazmadan yazmışın. evet kızlar bir tane fasulyem var herşey çok güzel gidiyor maşallah. 6+5 dedi doktorumuz ve kalp atışını aldık çok şükür. darısı hepinizin başına inşallah. çok öptüm hepinizi.
teyzeleri bizden bi haber var size...
oğluşumun dişi çıktı...pirinç gibi..minicik...aman öyle mutlu oldumki...dün gece rahat bi uyku çektik sonunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?