İnatla bir gün ANNE olacağım !

1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
7.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
8.gün 36,7 Çalışma :hulya:
9.gün 36.6 Çalışma :hulya:
10.gün 36.1 Çalışma :hulya:
11.gün 36.4 Çalışma :hulya:
12.gün 36,7 Çalışma :hulya:
13.gün 36,9
14.gün 36,7 Çalışma :hulya:
15.gün 36,9
16.gün 36,8 Çalışma :hulya:
17.gün 36,8
18.gün
19.gün
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün

günaydın canlarım,
nasılsınız
ben iyiyim
aylin adet oldun muu inş. olmadın müjdeyi verirsin bize
beyzam günaydın canım
emell canım fotoları gelişmiş cvp lardan gir sayfanın aşağısında eklenti ekle var ordan ekle canım

gizemm canım 10-11. günde yumurtlamışsın gibi geldi ama beyza daha iyi bilir canım
benim ateşimede bir bakın canlarım

sinemim hadi inş bu ay tutturursun çalışmalara hayran kaldım valla çok azimlisin :) rabbim inş meleğini yollayacak

beyzam ben değil kocam daha azimli canım yaaa
namazında sürekli dua ediyo kuran okuyoo
allahım gönlüne göre versin
üzülüyorum olmayınca buladar çaba gösteriyo
sonucun hüsran olmasından korkuyorum
allahım hayırlısını versin

olucak inş canım benim dua et rabbim inş verir

teyzeleri bizden bi haber var size...
oğluşumun dişi çıktı...pirinç gibi..minicik...aman öyle mutlu oldumki...dün gece rahat bi uyku çektik sonunda...

memnun oldum merveciğim..ben yeni sayılırım bu topikde...benim fsh değerim çok yüksek çıktı..onu düşürmeye uğraşıyourum.yani doktorlara inat anne olacam diyorum tatlım :)

slm mervişim nasılsın canım
sevindim pıtırcığı çıkmış darısı ağrısız sızısız diğer dişlerine inş. canım

merhaba kızlar keyınpederım ameleıyat oldu sonunda bır haftadır hastanedeydın bu gun cıktık sukur evımıze geldım
dunur kuzısın dısı hayırlı olsun

hadi bakalım annesi hayırlı olsun yeni dişiniz :)

saol beyzacım...sende inşallah görürsün böyle günleri...kan pıhtılaşmasını kafana takma sakın..öyle anne olan o kadar çok kadın varki...rabbim hayırlısıyla gönderecek meleğini...

memnun oldum merveciğim..ben yeni sayılırım bu topikde...benim fsh değerim çok yüksek çıktı..onu düşürmeye uğraşıyourum.yani doktorlara inat anne olacam diyorum tatlım :)

inşallah düşer yelizcim...inadında devam et...rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip edecektir...

slm mervişim nasılsın canım
sevindim pıtırcığı çıkmış darısı ağrısız sızısız diğer dişlerine inş. canım

evet sinem teyzesi..pıtırcığımız patlak verdi şükür...senin de çalışmalar beyzanın dediği gibi hayranlık uyandırıcı..biz bu ara adamla birbirimizi görebilirsek aşkolsun...manisada kalmaktan evimize gelemiyoz...kayınpeder bi iyileşse...

merhaba kızlar keyınpederım ameleıyat oldu sonunda bır haftadır hastanedeydın bu gun cıktık sukur evımıze geldım
dunur kuzısın dısı hayırlı olsun

dünürrr...kayınpederden yana kaderimiz aynı...ama ben sana göre şanslıyım..3 evladı var..bana kalmıyo bakımı...allah sana kolaylık ve sabır versin...kayınvaliidemi hep ben bakmıştım..hasta bakmak zordur bilirim...

günaydın hatunlar nasılsınız canlarım seherim geçmiş olsun canım
mervişim nasılsın yeliz günaydın
beyza merviş pınar emeller adaşım aylin gizem esra feyza öpüldünüz kızlar

Merhaba kızlar nasılsınız ben işe başladım dün eve gidip geliyorum sürekli süt veriyorum kızıma.
Kusuruma bakmayın kız geceleri uyumayıp gündüzde başından ayrılamadığım için pek gelemedim ama artık iş aralarında bakarım. Kızıma gelince sağolsun geceleri uyumuyo gaz problemi var emmiyo sağıp veriyorum ama şükür sağlığı iyi .
Sizler nasılsınız varmı güzel haber
Mervişin oğlunun dişi çıkmış hayırlı olsun zor oluyo bebeklerin diş çıkarması Allah yardımcın olsun bide bişey sorcam sen sağarak ne kadar verdin sütünü kesildi mi bana sağarak kesilir dediler de ben medela kullanıyorum sen tavsiye etmiştin de sorim dedim cnm

asişim nasılsın canım
bebişine maşallah büyüyomu cadı
işe başlayınca zor oldu mu kuzum

kızlar şebooo bebişin görmüş kalp atışlarınıda duymuş
1 tane tosuncuğu var allah sağlıkla kucağına
lamayı nasip etsin tüm hamişlerin

sinem sana maşallah ben gelip yazmadan yazmışın. evet kızlar bir tane fasulyem var herşey çok güzel gidiyor maşallah. 6+5 dedi doktorumuz ve kalp atışını aldık çok şükür. darısı hepinizin başına inşallah. çok öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…