İnatla bir gün ANNE olacağım !

amin canım allahım hayırlısını versin
yürüdükten sonra çıkaracak dişlerini belki
benim öyle olmuş 10 aylıkken yürümüşüm sonra dişlerim çıkmış

aman canım bunun yürümeyede niyeti yok...rahatıına düşkün...bak saçlarımı çekiyo kucaamda...hadi bye bizden...

selammmmm kızlar ben geldim... haberimi almışsınızdır sanırım... sonunda bebişlerime kavuştum. bir süre hastanede beraber yattık. sonra oğlum bir süre daha kaldı.. sıkıntılı bir dönemin ardından üçümüzde evimizdeyiz.. sizler nasılsınız?

emel nasılsın canım
bebişler nasıl
ben iyiyim çıkıyorum birazdan
topik eskisi gibi değil
bebişlerini öp yerime

isimleri ne canım bebişerin sağlıkları yerinde olsunda
başka bişe olmasın büyür giderler
allahım hepimize sağlık mutluluk versin

bizler iyiyiz şebo hamile salı günü görecek keseleri
2 tane mi diye
beyzada pıhtılaşma çıkmış bebişlerini o yüzden kaybetmiş
ama inş. busefer kucağına alacak ilaç kullanıp hamiş kalacak

teşekkür ederim Sinem cim iyiyiz.. Yorucu geçiyor inan annelik.. Ama buna da şükür. Allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu.. Şebodan haberim var..Beyza cım geçmiş olsun.. Bebeklerimin adı Tuncer Alp ve Mehtap Naz.. biz ikinci isimleri kullanıyoruz. resim yüklemeyi bilmiyorum. nerden yapıyorduk anlatırsan ve becerebilirsem koyacağım resimleri..

canım Allah analı babalı büyütsün inş

selam güzeller...hadi bakalım bu ay güzel haberler bekliyoruz..artık birinizden biri versin yaa...benim tombalak huysuz iyice...dişleri çıkmadı daha acaba o mu yapıyo...mızık mızık uykusunda...sersem gibiyim...
yerim ben onu,diş çıkaracak olabilir mervecim

çok şükür,maşallah canım, öp bizim için minikleri

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyen inatçı anneler

aabeyazmelek............30 mart...........ateş ölçüyo keçi boynuzu
esraa47 .....................1 nisan ...........
yelizipucu....................9 nisan............hayıt içiyo fsh düşürmek için
gultun.........................10 nisan
Aylint..........................13 nisan...........klomen tedavisi
yasemin .................... 15 nisan...........keçi boynuzu pekmezi+folbiol+coraspirin+marincap balıkyağı kapsülü
sude32.......................16 nisan...........klomen tedavisi
zeytin1007..................21nisan...........keçi boynuzu hem kendi hem eşi ateş ölçüyo
gizemm79...................23 Nisan...........eşi keçi boynuzu+ateş ölçmeye başladı
bbaran ....................... belli değil .........bu ay hiçbişey yapmayacak küstü

Hamiş olan anneler

13 ağustos.......raziş...............2 ekim tahmini doğum
30 ağustos......nevgül61
25 mart ..........alabamaa.....................tüp bebek (3 tane embriyo) bakalım kaç bebiş geliyo

bebişlerini kucağına alan anneler

Boddim ........... Batuhan ...................................... (12.02.2009)
Emelyucel .....… Yiğit ........................................... (14.03.2009)
RUMELıLı…....... ıdil .............................................. (24.03.2009)
nazers ….......... Ecrin Naz .................................... (05.03.2009)
ssensun .......... Selen ........................................... (27.04.2009)
aslımmm........... Mehmet Can ............................... (13.05.2009)
myhope .......... Alperen ........................................ (03.07.2009)
nicole78 ........... Kuzey ........................................ (13.07.2009)
melankolia........ Ela Merve ..................................... (16.10.2009)
cancer ............. Nisanur ........................................ (21.12. 2009)
bahtusa............ Doruk .......................................... (4.01.2010)
asiş.................... Asya .......................................... (27.02. 2010)
zuzu79............. Pelin ve Buğra.............................. (11.03.2010)
rahel................. rahel Tuncer Alp ve Mehtap Naz.....(??.2010)

maşallah listemize nazar değmesin

Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyen inatçı anneler

aabeyazmelek............30 mart...........ateş ölçüyo keçi boynuzu-------???
yelizipucu....................9 nisan..........hayıt içiyo fsh düşürmek için-----???
gultun..........................10 nisan
Aylint.........................12 nisan..........klomen tedavisi
yasemin ................... 15 nisan.....keçi boynuzu pekmezi+folbiol+coraspirin+marincap balıkyağı kapsülü
sude32.......................16 nisan.........klomen tedavisi
zeytin1007..................21nisan...........keçi boynuzu hem kendi hem eşi ateş ölçüyo
gizemm79...................23 Nisan............eşi keçi boynuzu+ateş ölçmeye başladı
bbaran .......................25 nisan...........bu ay hiçbişey yapmayacak küstü
esraa47 .....................? ...........

Hamiş olan anneler

13 ağustos.......raziş...............2 ekim tahmini doğum
30 ağustos......nevgül61
25 mart ..........alabamaa.....................tüp bebe (3 tane embriyo) bakalım kaç bebiş geliyo

bebişlerini kucağına alan anneler

Boddim ........... Batuhan ............. (12.02.2009)
Emelyucel .....… Yiğit .................. (14.03.2009)
RUMELİLİ…....... İdil ..................... (24.03.2009)
nazers ….......... Ecrin Naz ........... (05.03.2009)
ssensun .......... Selen ................ (27.04.2009)
aslımmm........... Mehmet Can ...... (13.05.2009)
myhope .......... Alperen .............. (03.07.2009)
nicole78 ........... Kuzey ............... (13.07.2009)
melankolia........ Ela Merve ........... (16.10.2009)
cancer ............. Nisanur ............. (21.12. 2009)
bahtusa............ Doruk ............... (4.01.2010)
asiş.................... Asya ................. (27.02. 2010)
zuzu79............. Pelin ve Buğra........ (11.03.2010)
ikizleeerrrr......... rahel

maşallah listemize nazar değmesin

Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

beyzacım ne derler benden uzun yaşıcan, listeyi sen de koymuşun,eline sağlık :)
nasılsın canım?

ya kızlar şimdi ben ne zaman adet olucam benim iyice karşıtı fikri olan varmı 25 martta adet oldum gibi bişey oldu tam sökememekle beraber sonra dr gittikten sonra dr fitil vermişti onun kullanırken 6. günü oldu tekrar 6 nisanda şimdi ben hangi gün olmuş oldum yani anlamadım yani ne zaman olucak bi daha :) belki de olmaz bebiş gelir demi ama çok merak etmesem mi ama yok ya bilmem lazım çünkü iğne olacak off off

beyzacım doktorlar ilk kanamayı adet başlangıcı kabul ediyolar. ama senin ikisi arasında nerdeyse iki hafta var... ilki çok az lekekenme gibi olduysa sanırım 6 nisanı kabul etmelisin.. ama emin de diilim,hakkaten kafa karıştırıcı olmuş...

ateş tablosu.
1.gün:36.5
2.gün.36.3
3.gün.36.3
4.gün:36.2
5.gün:36.2
6.gün:36.2
7.gün:36.2
8.gün:36.3
9.gün:36.3:çalışma
10.gün:36.2
11.gün.36.3çalışma
12.gün:36.7
13.gün:36.6:çalışma
14.gün:37.2:çalışma
15.gün:36.4.çalışma
16.gün:36.4:çalışma
17.gün:36.5
18.gün
19.gün
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
26.gün
27.gün
28.gün:
kızlar benim ateş kafayı yedi bir yükseliyor bir düşüyor...

Son düzenleme:

sen hangi doktora gidiyorsun canım??benim doktorum çok iyi çok tatlı bir bayan.çok güveniyorum ona ama bu pıhtılaşma konusunda hep kafamda soru işareti var..ben yaptırmak istiyorum özelde yaptırabilirim dedim ama gerek yok içini ferah tut sende bir sorun yok dedi.bende ısrar etmedim..

canım o kadar çok dr a gittim ki sayılarını biye hatırlamıyorum bu en son gittiğim dr Mine Hatipoğlu Vatanda 29 Mayıs Hastanesi.
bebeğimi alan dr da çok iyiydi ama bu testi yapma gereği duymadı, bu gebelikle ilgili bi sorundur dedi ama hiç de öyle değil bence bebek bu sebepten dolayı gitti çünkü çok iyi hatırlıyorum hamileyken zaten kanamalı bi hamilelikti ama böyle belte şeklinde yoğun kan geliyodu pıhtılaşmıştı yani kan pıhtılaşması sorunu önemli bi sorun ve tahlile bakılmadan hiçbir şekilde anlaşılmıyo yok deyip geçiştirmemeli bence dr lar belki de benim 2. bebeğim yaşayacaktı yani tabiki Allah bilir ama en azından bu sorunumdan dolayı bi önlem alabilirdim tabi öğrenseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…