teşekkür ederim Sinem cim iyiyiz.. Yorucu geçiyor inan annelik.. Ama buna da şükür. Allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu.. Şebodan haberim var..Beyza cım geçmiş olsun.. Bebeklerimin adı Tuncer Alp ve Mehtap Naz.. biz ikinci isimleri kullanıyoruz. resim yüklemeyi bilmiyorum. nerden yapıyorduk anlatırsan ve becerebilirsem koyacağım resimleri..
yerim ben onu,diş çıkaracak olabilir mervecimselam güzeller...hadi bakalım bu ay güzel haberler bekliyoruz..artık birinizden biri versin yaa...benim tombalak huysuz iyice...dişleri çıkmadı daha acaba o mu yapıyo...mızık mızık uykusunda...sersem gibiyim...
selammmmm kızlar ben geldim... haberimi almışsınızdır sanırım... sonunda bebişlerime kavuştum. bir süre hastanede beraber yattık. sonra oğlum bir süre daha kaldı.. sıkıntılı bir dönemin ardından üçümüzde evimizdeyiz.. sizler nasılsınız?
ya kızlar şimdi ben ne zaman adet olucam benim iyice karşıtı fikri olan varmı 25 martta adet oldum gibi bişey oldu tam sökememekle beraber sonra dr gittikten sonra dr fitil vermişti onun kullanırken 6. günü oldu tekrar 6 nisanda şimdi ben hangi gün olmuş oldum yani anlamadım yani ne zaman olucak bi daha :) belki de olmaz bebiş gelir demi ama çok merak etmesem mi ama yok ya bilmem lazım çünkü iğne olacak off off
günaydın güzeller
evt canım neden yapmazlar eşim de çok kızdı diğer dr lara yani illa 3 tane bebek mi kaybetmem lazım araştırılmaya girilmesi için sanki parasını ceplerinden veriyolar gerekli de yap de itiraz eden var sanki sinir oldum Allah tan bu yeni gittiğim dr istedi içine doğru heralde kadının neyse sonuçta dediğin gibi sorunu öğrendik çok şükür inş bundan sonra hayırlı ve sağlıklı bi bebek dünyaya getiricem buna inanmak istiyorum hepimiz hamiş olalım inşşş
sinemcim çok iyi gidiyosun canım ateşin yükselmiş istersen ara verebilirsin ama sen bilirsin yinede zaten eşin 15 inde gidiyodu heralde demi Allah kavuştursun canım inş geldiğinde seni 3 aylık hamile olarak bulur :)
sen hangi doktora gidiyorsun canım??benim doktorum çok iyi çok tatlı bir bayan.çok güveniyorum ona ama bu pıhtılaşma konusunda hep kafamda soru işareti var..ben yaptırmak istiyorum özelde yaptırabilirim dedim ama gerek yok içini ferah tut sende bir sorun yok dedi.bende ısrar etmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?