kıs bunu yeni gördüm geç kaldım sana galiba..cicişler ve aylin ablam ben kaçar kendinize iyi bakın yarın öğlene kadar buradayım ben haberiniz ola beklerim
ayşem çok geçmiş olsun,Allahım korusun yavrucukları...hah şöyleeeeebiz de seni kocaman öpüyoruz oğluşumlaaaaopuyorumnanaktan
amaninn ikizim benimmmmmm:1hug:
ne yakını tam 27 gün varr oğluşun doğduğu güneeeeeee:teytey:
kız niye çekilmedin halaa bende doktorlar ilk onu istemişti çekilmeden muayene bile yapmamışlardı demiştim belkide ama zaman geçti unuttummm neyse hatırlatmış oldummm:hulya:
dün ben mamasını hazırlarken oğluşu yanıma koydum sen sandalyeye tutunup-bide iki ayrı sandalyenin ayağına tutunarak-kalmaya çalış düşş başının iki tarafıda şiştiiiii:gitme:
öptümmmmgeçmiş olsun ayşeciğim ama düşe düşe büyüyorlar bu sıpalar yapacak birşey yok ne kadar dikkat edersen et illaki buluyorlar bir haylazlık neyse canlar kociş gelip alacak beni öpüyorum hepinizi kocaman
sorma yaa herşeyi ellemeye çekmeye merak saldı çekmeceleri açıp kapıyor eli sıkışacak diye korkuyom-ki bir iki kere sıkıştı da Allahtan bişey olmadı-heryere uzanıyor düşerim korkusu yok off nasıl engelleyecem yaaabilmiyorumkismile
bizde seni kocaman öptük canımmmopuyorumnanaktan
batuhanda aynı öyleydi yavaş yavaş öğreniyorlar bizimkiside hala merdivendn uçarak inebileceğini sanıyorzemuszemus çekmecelere artık parmaklar alıştı sıkışıyo geri açıyor çıkarıyor ilk başlarda sıkışınca ıııhhhh ıııhh diyordu yardım bekliyordu baktı çekmeceyi çkince tekrar çıkıyo onuda öğrendisorma yaa herşeyi ellemeye çekmeye merak saldı çekmeceleri açıp kapıyor eli sıkışacak diye korkuyom-ki bir iki kere sıkıştı da Allahtan bişey olmadı-heryere uzanıyor düşerim korkusu yok off nasıl engelleyecem yaaabilmiyorumkismile
bizde seni kocaman öptük canımmmopuyorumnanaktan
çok fenalarrrr çoookkkk ekstradan dikkat istiyorlarkız daha yazarken yürüteçle geziyordu sen odaya gir neye uzanmaya çalıştıysa artık baktım ih ihh sesler geliyo bir girdimki yürüteç yana devrilmiş bizimki bişileri almanın derdinde 2 saniye de yaaaa neyse bunu da ucuz atlattıkkk
selamm
kıs bunu yeni gördüm geç kaldım sana galiba..
ayşem çok geçmiş olsun,Allahım korusun yavrucukları...
ya benim tohtor 3-4 ay klomenle deneyelim olmazsa rahim filmi çekeriz dedi, bazı doktorlar hemen istiyomuş...
öptümmmm
ayşecim ulaşabileceği yerlerde tehlikeli şeyler bırakma sakın,Allaha emanet olsunlar..
çıktım ben kızlar
heheheeesinemle aylin siz ikinizde yeşil yanıyorsunuz zorlamı bulup getirelim buraya yoksammm 30'lu yaşlardamı geziyorsunuz 30luk çıtırlar
benim kulaklar arızalandı galiba, hiç sinyal vermedi esmadan bana :))ay ay kulaklarım çınladı ve geldim nasılsın esmaaa
ayşe canım geçmiş olsun
valla çocuklar düşe kalka büyüyoo
hııımmm hele lambam sönmüş ondaaaann :)))))aylin çıkmış sanırım sönmüş lambasııı
nasılsın kuşum
tatlım hemen ekliyorumaylin ben yelizipucu nick mi değiştirdim canım
benim beklenmeyen tarihim 26 haziran canım
esmoş burda da aynı.. Allah hayırlısını versin..herkese kocaman günaydın gayseride hava fena dün çok güzel yağmur yağdı bugünde kapalı yağar yine havalar kötü gidiyo olan batuya oluyo aşağı inemiyo kuzum zemuszemus
günaydıın
tatlım hemen ekliyorum
esmoş burda da aynı.. Allah hayırlısını versin..
ben yımırtladım galiba ve hissettim resmen gece, sabah baktım ateşim yükselmiş.. bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?