İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşeee resimler nerdee ben göremiyorumm

canım edit süreli olmuş bende kaldırdım üzerine yazı yazılıyo bazı topiklerde gördüm kk diye alınıp başka sitelerde kullanılmasın diye ama ben nasıl yapılıyor bilmiyorum becerebilirsem o şekilde tekrar yüklerim canımm:82:
ya esmam ne bilem bazen temmuz annelerine giriyorum 13 küsür kilo vs diyorlar yaşıtları için ee nikolümde maşallah kuzeye 12.700 deyince acaba dedim aslında eşimde diyor
bizimki çok hareketli bu kadar olmuş yine iyi diyee poposu yer görmüyorki keratanınnnnn

Günaydın kızlar
Valla ayşecim bizim kızda zayıf. 11 ayı bitiyo kız 8,5 kg bişey yemiyo diş yüzünden ne yapacağımı bilemiyorum valla.

illaki kilolularıda olacak zayıflarıda ayşem batuhan 6 aydır 15 kilo kilo almıyo diye üzülemmi canım takma kafana sen zayıfsın zaten o ocişde zayıfmış çok normal bence

ayşecim alperen boyuna göre maşallah çok iyi kiloda..kuzey kadar görünüyordur eminim...bizim boy biraz uzun ondan kilo fazla görünmüyo...hem her bebek kendine özeldir unutma..gelişimi iyiyse takma kafana..ben kuzeyle yaşıt ne kızlar görüyorum azman gibi..üzüleyimmi benimki erkek olduğu halde onalara yetişemedi diye..genetik faktörlerde var işin içinde...aman obez olmasından iyidir bence zayıf bebe...sağlıkları iyi olsun yeterki..bak yine aç uyudu...kuzu eti haşladım patatesli..sadece 3-4 lokma yedi bikaç kaşık da suyundan içti o kadar...artık takmıyorum..acıkınca yiyo nasılsa...

asişimm şu dişler mahfedecek zaten bizii geçende bizimkide yemiyordu sadece cukcuk Allahtan o var neyse birde baktık 2 diş birden çıkmışşşşşimdi iki gündür yine yemiyor ee bakıyom diş neyinde yokk bu sefer ne zaman düzelir bilmemm kafalarına göre takılıyor zamane bebeleri canları isteyince yiyor canları isteyince uyuyor(dün yine gündüz uyumadı 9 gibi daldı uyandı sonrada asker etti beniiiii)ev desen kalk gidelim diyor kaldır kaldır kaldırdıklarımı koyacak yer kalmadı artık ne düzen kaldı ne bişey kimi yapma vur eline alışmasın vs diyor ama takmıyorum onları oğlumdan önemli hiçbirşey yok meraklı az önce bağrış çağrış evi zor süpürdüm(bağırmayacam diyom ama olmuyor yaaa arada harbiden bir bakıyorum bu benmiyim ama napayım resmen süpürgeye yapışıyor ee ev kırıntı dolu ekmeği öyle yedi yarısını yanii bende bişi yemedi diye bıraktım bari onu yesin dedimm süpürmem lazımm da ne mümkün neyse sonunda bitti süpürgeyi teslim ettim ona şimdi bir öteye bir beriye sürükleyip duruyor kerata ama süpürgeyi sormayın 9 yılda şu 9 dakkada çektiği kadar eziyet çekmemiştirrrrr)danteller kalktı oyuncaklarının üstüne basıp konsoldan çekmeye başladı dekorları onlarda kalktı bazen diyorum bende mi var bir yanlışlık başkaları nasıl büyütüyor evde hiçbirşeyin yeri değişmedennnn:26:

bende geldimmm ben bir kitap okumaya başladım uykusuzlukla alakalı ii gelirse sizede tavsiye ederim.benm kızımda iştahsz ama görceksiniz memeee die gelişini zorlamamaya çalışıyorum ama bazen kendimi çileden çıkmış zorla yemekten yediren bir anne olarak görüyorum noluoo bana diyorum bırakıyorum gerçi benim kız bişiler yemezse acayip huysuz oluo hiç çekilmio bazen süt yetmio sanırım ozamanda zorla yedirmek durumunda kalıyorum birde benim ki anası kılıklı aburcuburcu:)))))
kilosu deseniz 10.700 76 cm doktor bile şaşıyo :) bu kadar yememeye:) sütüm iyi herhalde maşallah diyim.. buarada ben ne zaman regl olcam yaffff o ne unuttum 2 sene oldu..

bugün kızım rekora koşuyooo gündüz uykusu 45 dakika uyudu bakalım gece nası uyucak..

doğru diyosun ayşem ama anam gözlerimin altı çöktü 40 kiloyum bazen dayanamıyorum vitamin alıyorum ama arada oda kar etmiyor demekki.

kız ayşe resmi avatar yap bariii

allah yardımcın olsun emelcim bakalım benim öteki sıpa gelince devreleri yakacak mıyım evt ela hanım azıları patlatıyo tek tek, şükür ateşimiz düştü,öksürük kaldı az biraz.

kuzum aşı oldu teyzeleri...şimdi uyuyo..12.700 gr 87 cm olmuş kuzey paşa...gelişimi iyi çok şükür...ben de regl olamadım bi türlü...sıkıntı devam...

maşallah mervecim yiğenime 41 kere :)

ak kuşum benim ya, geçmiş olsun. o hırıltı, öksürük bizde de vardı şükür bizde de geçti sayılır.Eger imkanın varsa 2.5-3 yaşına kadar işe başlama,uzmanlar 3 yaşına kadar anneyle zaman geçirmesini uygun görüyor çünkü kuşum.hamişlik nası geçiyo hiç anlamıyorum inanki. 105 gün kaldı minik kelebeğime ama ben analamadım.arada sinir katsayım yükseliyo o kadar he bi de çok uyku modundayım, hep uyumak istiyorum.onun harici şükür güzel geçiyo,allah isteyen herkese versin inş.inş kısa zamanda foto çekilip eklerim

canım doğumdan sonra benimde adetler düzensizleşmişti,ela hanım emmeyi erken bırakınca dr kontrol hapı verdi 3 ay kullan bırak, takip edelim reglini dedi.3 ay kullandım bıraktım,korunmadım nası olsa hamiş kalamıom die ve bi baktım yine reglim gecikti meger hamileymişim :) haberin olsun heee bakarsın kardeş gelir kuzuna

Günaydın kızlar
Valla ayşecim bizim kızda zayıf. 11 ayı bitiyo kız 8,5 kg bişey yemiyo diş yüzünden ne yapacağımı bilemiyorum valla.

asişim o da bişey mi? ela merve 16 aylık olacak ama 9.220 gr. ve sadece 6-7 gün iştahsızlığı oldu.onun haricinde reklamla vs yediriyorum kahvaltısını, yogurdunu çorbasını mamasını.. ama kg yok işte. bana çekmiş sıpada. nelerden şüpelenip ne kan testleri yaptırdık. allaha şükür bi sorun çıkmadı ırsi dedi dru en son. sağlıklı olsunlar yeter.

ah mervecim bizde bi türlü uyku düzeni tutturamadık gece 1 dn önce uyumuyor, uyursa da kalkıyor 20dk sonra, öğlen 11.30 gibi kalkıyoruz, kahvaltı vs derken öğlen 14.30da uyku basıyo, bekletiyorum hemen uyumasın diye ama uyuyo.bi sıkıntısı yoksa 2 saat uyuyo, sonra da gece 1e kadar ayakta sıpa.erken kaldırdığım günler oldu,bu sefer de öğlen uykusuna 2 kere yatıyo yine gece 1 den önce uyumuyo sıpa işte akşam 9da uyuyum demiyo. bende bi taraftan ev işleri bi taraftan ütü bi taraftan açıköğrenim derken sapıtacam -ki acayip uykucu oldum bende hiç bişi yapamıom zaten.yine sınıfta kalcam kesin. napsam bilmiyorum uyku işini. ya kocamla aynı anda yataga girip uyumayı özledim inanınki aylardır çok nadir aynı anda uyumuşuzdur. allah önce sağlık sonra bebişlerimize uyku versin.

slm fıstıklar dünürüm gelmiş pınar gelmlş ayşem mervem asişim
kızlar benim bu uyku isine aklım ermiyo batu cok guzel uyuyan bi bebekdl ama azıttı iyice mesela kendi yatağında yatmıyo bide diken üstünde yatıyo annem gidecek diye yanından kalkınca hemen uyanıyo
arsızlık hat safada hiç durmuyo dün akşam hic oturmadı önce gayu bebegini aldı onun müzigiyle oynadı sonra ben bebeğim gel dedim bu sefer bebegimden sarkı türetti bebegim bebegim diye onla dans ettl basım catladı bide 2gündür basım fena migrenim var galiba

Merhaba kızlar,

Geçmiş olsun esmacım.
Pınarcım test yaptım negatif canım zaten beklemiodum ama içim rahat etsn die yaptım gene azıttı herhalde benim hormonlar bu diyet yeşil çay falan derken metabolizmam şaştı sanırım bekliycez mecbur.

kız ayşe resmi avatar yap bariii
dün akşam yaptım canım ama bayağı uğraştım olmadı bir türlü en son resmi küçük kaydettim öyle yükledim de oldu tam yazacaktımm eşim patladı kalk pc nin başından yoksa yarından tez yok kahveye gitmeye başlayacam diyeeeebiraz abarttım mı ne ama oğluş hazır babaya sarmışken halledem dedim de uzun sürdü işteeeeebugünde elti günüm vardı geldim oğluş uyuduuuu(yani yandık gece yine askerizzzzz)bende yazam dedimmmmaşallah nisanuraaa
esmam geçmiş olsun canımmmmm
asişim sanada merhabaaaa
eh birine de merhaba diyem bari her ne kadar o bizi atlamış olsa da ela mervemin hatrı var yoksa yerdi oklavayııııı
inatçı annelerim ve anne adaylarım hepinizi öpüyoruz canlarımmmmmm

merhaba fıstık anneler ve anne adayları nasılsınız bakalım benlm bas ağrıları hafifledi blraz ama doktora gideceğim bakalım ne zaman olursa
benim kociş yine istanbula gidiyo ama bu sefer insallah yarına evde olacak zor oluyo batuyada banada özlüyoz yaaa

kimseler uğramamış ne zamandır..hafta sonu görümcemler bendeydi yatılı 2 gün..gelemedim arada okudum çıktım sadece...esmacım baş ağrını ihmal etme..inşallah bişey çıkmaz ama sen yine de doktora görün...geçmiş olsun..evden baba gittimi bizde bi tuhaf oluyoruz..2 haftada bir 1 gece yok bizim babamız..bodrum seyahati var...zor oluyo ama allahtan 1 gececik...idare ediyoruz oğluşla..hafta sonu bursaya ananeye gidiyoruz...teyze de gelecek istanbuldan batuş ve atakan da...hepsini çok özledim...allah bi mani vermese de gitsek...sehercim bursada görüşelim..ikimizin de müsait olduğu bigün inşallah..seleni de seni de göresim var çok...şimdilik benden havadisler bu kadar...aman ne mühim haberler vermiş gibi yazdım havadisler falan..haydin kalın sağlıcakla...

neerdesiniz hatunlar...benim kuzu nezle gibi...burnu akıyo hapşuruyo..ama canavarlık devam...ballı limonlu ıhlamur içirdim..kalkıncada bomba bi meyve suyu sıkıcam ona..havuçlu kivili portakallı...inşallah uzun sürmez de hafta sonu gidişimiz sekteye uğramaz...

slm kızla nasılsınız dün akşamki yazdığım cıkmamış
merve canım sana iyi yolculuklar hasret giderin bol bol
biz iyyiz sükür yaramazlıklarla ugrasıyoruz sizler nasılsınız

merve burnuna damla damlat canım hemen atlatsın kuzey
ben bu durumlarda hemen damlaya bas vuruyorum bide ballı limona tabiki

merhaba kızlar gelemedim kaçgündür asya da bende hastayız hatta evde herkes hasta. Kızımı pazar günü hastaydı belki geçer diye bekledim geçmedi. ptesi doktora götürdüm bronşit başlangıcı dedi doktor bu ara salgın var bronşite çeviriyo o yüzden dikkat edin dedi. Bir sürü ilaç verdi. Kızım sürekli ağlıyo uyurken inliyo öksürürken ayyyy diyo canım ya ona üzülürken bide 2-3 gün uyumayınca bende hasta oldum öksürüyorum boğazlarım acıyo sanırm asyanın hastalığı ile aynı. Evdekilere bol bal limonlu yediriyorum ıhlamur içiriyorum. Asyayada tabi bakalım ne zaman iyileşcez. Bu arada asyaya da annem bakıyodu kaçgündür o da hasta oldu. Gitgide yayılıyo anlamadım. Bizde iyi haber yok şimdilik inşallah iyileşir de size yazrım durumu.
Kendinize iyi bakın salgında koruyun kendinizi.

selam hatunlarrr..
Öncelikle Kuzeye, Asyaya ve Asiyeye geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.
Bu topik iyice boşlanır olmuş Geçmişi okumam pek uzun sürmüyor Gerçi herkes yoğun anlıyorum.. Hele beni hiç sormayın Yakında kafayı yerim sanırım. Gün geçtikçe yaramazlıklarımızda artıyor. Nerdeyse benimle wc ye bile giriyorlar Allahtan örümceklerle ikisi birden giremiyor Yürümeye başladıklarında ne yaparım bilmiyorum...
Kızlar bu arada eşim tutturdu Alp'i sünnet ettirelim diyor. Hatta haftaya çarşamba yapacağız sanırım haber bekliyoruz. Hiç yaptırmak istemiyorum ama inatçılarla uğraşacak havada değilim..zaten durmuyor devamlı mızmızlık yapıyor. birde buna sünnet eklenince ne yaparım bilmiyorum.Erkek anneleri siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? küçükken yaptırmak daha iyi diyorlar gerçi ama ben oğlumun sünnet kıyafetini o an giymesini istiyorum. şimdi hiçbirşey yapılmayacak. kestirip geleceğiz biraz büyüdükten sonra düğün olacak ama o zamanda bence "kuru kuru kurbanın olayım" gibi bir durum ortaya çıkacak..
neyse işte bende durumlar bu...hepinizi öpüyorummmm

emelciğim hosgeldlin canım dur daha bunlarda yaramazlıkmı hele bi t yasına gelsinler sözde dinlemeyecekler bas baa bağıracaklar takmayacaklar seni
sünnet işine gelince bence yaptırın daha fazla el ayak olmadan ben hep dedim kısmet olmadı artık büyünce ama 2. Erkek olsun doğar doğmaz kestireceğim

geçmiş olsun asiyecim sanada kuzuna da...kuzey daha iyi gibi..sanırım nezle gibiydi o da bugün itibariyle geçti gibi...yoğun bakım ile tabii..geçmiş olsun dilekleriniz için mersi canlarım...
emelcim biz kuzeyi 3.5 aylıkken sünnet ettirdik..lokal anestezi ile..çok kolay atlattık çünkü hareketleri kısıtlıydı o zamanlar..şimdi olsa mümkün değil kalkışmam o işe..ama iyiki ettirmişiz...ooh ilerde sadece keyifle düğünümüzü yaptırıp mevlütümüzü okutucaz...o rahat ben rahat yani..ama herkesin tercihi farklı...umarım kolayca atlatısınız..allah yardımcın olsun hayatım..
kendinize ve kuzularınıza çoook iyi bakın güzel arkadaşlarım...bol uykulu geceler hepimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…