ayşeee resimler nerdee ben göremiyorumm
selam kızlar...
benım yaramazlar uyurken sizlere bakayım dedim..Fazla kalamayacağım malum yemek yapmam gerek..
Herkes iyidir umarım.. Pınar cım teşekkür ederim..Gerçekten çok zor ikiz bebek. Soran herkese "10 tane çocuğunuz olsun teker teker büyütün ama ikiz olmasın diyorum"Ela Merve azı dişlerinimi çıkartıyor canım bu kadar zorlandığına göre..
Esmanın dediği gibi eskisi kadar yoğun değil topik maalesef..Esmaaaa oklavayı hazırla ama benı pas geç
kuzum aşı oldu teyzeleri...şimdi uyuyo..12.700 gr 87 cm olmuş kuzey paşa...gelişimi iyi çok şükür...ben de regl olamadım bi türlü...sıkıntı devam...
bende geldimmm kızlar çok şükür hırıltımız geçtiii.
canlarım ben uykusuzluktan artık bitmiş durumdayım yaz gelsede memeden kessem diye düşünüyorum fazla fazla emiyor 1.5 yıl 2 yıla eşittir diye düşünüyorum
dünürüm şu kadir hocayı iyiki dedin sayfalarını okuyup okuyup duruyorum ay allah razı olsun senden.
adaşımmmmmm canımmmmmmmm kızzzzzzzzz yoksaaaaaa:26:
pınarcım nasılsın cnm merve ela biraz daha iyi mi sen nasılsın hamilelik nasıl bi resim eklesene..
esracım bendende tavsiye normal doğurabilrisen doğur yoksa epidural yap derim şimdiki aklım olsa gene normal doğururum diyemicemepidural sezeryan yapardım
bu aradaahanda işte ben böyle oldum
kocama gelince hiçte bebek değil maşallah öyle laflar sokuyo kii tutturmuş çalış diyee bi laf ettim ya ağrına gitti şimdi çalış diyo bende tutturdum çalışmıcam diyeböyle geçinip gidiyoruz sanırım uykusuzluk sinirlerimi yıpratıyo ondan sardım :86:
Günaydın kızlar nasılsınız bakem
Sıkma canını merve valla uykusuzluktandır benimde hiç direncim yok hemen sinirleniyorum uıykusuz kalırsam kızın iyileşmiş şükür boşver gerisini
Kızlar hala hasta olmadım bende uyuz oluyorum bu pco hastalığına hep 10-15 gün atıyodu bu sefer 20 ün oldu heryerim ağrıyo bütün belirtiler var sökemiyo bu ayda hasta olim doğum kontrol hapını sorup doktora ona başlıyayım diyorum en azından düzenli hasta oluyo insan
anam aşı iğne demeyin bana ben nefret ederdim kızıma da yaparken içim acıyo bakamıyorum valla
Günaydın kızlar
Valla ayşecim bizim kızda zayıf. 11 ayı bitiyo kız 8,5 kg bişey yemiyo diş yüzünden ne yapacağımı bilemiyorum valla.
bende geldimmm ben bir kitap okumaya başladım uykusuzlukla alakalı ii gelirse sizede tavsiye ederim.benm kızımda iştahsz ama görceksiniz memeee die gelişini zorlamamaya çalışıyorum ama bazen kendimi çileden çıkmış zorla yemekten yediren bir anne olarak görüyorum noluoo bana diyorum bırakıyorum gerçi benim kız bişiler yemezse acayip huysuz oluo hiç çekilmio bazen süt yetmio sanırım ozamanda zorla yedirmek durumunda kalıyorum birde benim ki anası kılıklı aburcuburcu:)))))
kilosu deseniz 10.700 76 cm doktor bile şaşıyo :) bu kadar yememeye:) sütüm iyi herhalde maşallah diyim.. buarada ben ne zaman regl olcam yaffff o ne unuttum 2 sene oldu..
bugün kızım rekora koşuyooo gündüz uykusu 45 dakika uyudu bakalım gece nası uyucak..
doğru diyosun ayşem ama anam gözlerimin altı çöktü 40 kiloyum bazen dayanamıyorum vitamin alıyorum ama arada oda kar etmiyor demekki.
kız ayşe resmi avatar yap bariii
dün akşam yaptım canım ama bayağı uğraştım olmadı bir türlü en son resmi küçük kaydettim öyle yükledim de oldu tam yazacaktımm eşim patladı kalk pc nin başından yoksa yarından tez yok kahveye gitmeye başlayacam diyeeeekız ayşe resmi avatar yap bariii
selam hatunlarrr..
Öncelikle Kuzeye, Asyaya ve Asiyeye geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.
Bu topik iyice boşlanır olmuşGeçmişi okumam pek uzun sürmüyor Gerçi herkes yoğun anlıyorum.. Hele beni hiç sormayın Yakında kafayı yerim sanırım. Gün geçtikçe yaramazlıklarımızda artıyor. Nerdeyse benimle wc ye bile giriyorlar Allahtan örümceklerle ikisi birden giremiyor Yürümeye başladıklarında ne yaparım bilmiyorum...
Kızlar bu arada eşim tutturdu Alp'i sünnet ettirelim diyor. Hatta haftaya çarşamba yapacağız sanırım haber bekliyoruz. Hiç yaptırmak istemiyorum ama inatçılarla uğraşacak havada değilim..zaten durmuyor devamlı mızmızlık yapıyor. birde buna sünnet eklenince ne yaparım bilmiyorum.Erkek anneleri siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? küçükken yaptırmak daha iyi diyorlar gerçi ama ben oğlumun sünnet kıyafetini o an giymesini istiyorum. şimdi hiçbirşey yapılmayacak. kestirip geleceğiz biraz büyüdükten sonra düğün olacak ama o zamanda bence "kuru kuru kurbanın olayım" gibi bir durum ortaya çıkacak..
neyse işte bende durumlar bu...hepinizi öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?