İnatla bir gün ANNE olacağım !

Sinemcim tebrik ediyorum,sağlıcakla büyütün inş, hayırlı evlat olsun canım benim.inş bi an önce sarılığı geçer. Epiduraldan memnun musun peki? ben korkuyorum ama düşünmüyor da değilim.

Nisa'mız, Seher'imiz ve Seloş'umuza geçmiş olsun çook, acil şifalar diliyorum.

Bizim de pzaradan beri ateşimiz var, dr 6. hastalık denilen garip bi hastalık olduğunu söyledi.sadece ateş düşürücü verdi. bugün kontrole gitcez geçmedi hala ve çok kötü öksürüyo ela'm uyuduğunda hep öksürükle uyanıyor.

Minik kızıma yeni bi isim buldum ama kesinleşmedi daha."Elis" çok beğendim ben. kızlar aklınızda olan isimlerden önerirseniz çok sevinirim.

Ayrıntılı ultrasonumuz da şükür ki sorunsuz çıktı.

sizden ne var ne yok kızlar? yeni hamişler nası gidiyo hamişlik? yeni anneler bebişlerinize alıştınız mı?

geçmiş olsun pınarcım .. bizim kızda çok fena öksürüyo sonunda dayanamadım götürdüm farenjit olmuş antibiyotik verdi öksürük şurubu 1 haftadır kullanıyorum banamısın demedi..

pınar elis ismi güzelmiş cidden anlamı ne cnm.?

adaşım dünürüm merak etmişler canlarım bakalım inş geçicek hırıl hırıll hafif ciğerlerine inmiş.
kuzum zaten kaşığa karşıydı iyice karşı oldu içtiği çorbayıda içmiyo allahtan emiyooo

buarada kocişle atıştık cnm sıkkın azcık ahh ahhh

Merhaba kızlar iyi haftalar olsun herkese

Pınarcım Elis ismi güzelmiş anlamı da güzel kokulu çiçek demekmiş netten araştırdığım kadarıyla.
Allah ım sağlıcakla doğmasını nasip etsin cnm benim

Mervecim kızına ballı limonlu ıhlamur içir öksürüğünü yumuşatır cnm. Bide erkekleri bilirsin sıkma canını evde olur öle arada kavgalar hemencecik barışırsınız inşallah cnm

Sehercim siz nasıl oldunuz iyileşti mi kuzun cnm

Sinemde beyazıtla zaman geçiriyo artık gelemiyo kuzucum neyse biraz büyüsün beyazıt gelmeye başlar o da bizim gibi :))))

Hepinizi öpüyorum kimse yazmamış ama nasılsa uğrarsınız

herkse merhabalar
dünürüm nasılsın gelin kızım nasıl oldu kocişinide takma evde 1 değil 2bebeğim var de onu orda bırak bende benlm koca bebeği oralara gönderdim dün işdeyken bi telefon geldi ben istanbula gidiyorum diye güle güle dedlm sadece özleyelim biraz özlersek şayet
seher canım selen nasıl oldu
merve sen nerelerdesln
pınar elis ismi gercekden çok güzel ve değişik
ayşe hanım siz nerelerdesiniz
asiye senin kızcen nasıl
ikiz anaları siz nerelerdesiniz
şebbom canım mert bey nasıllar
bizde iyyiz batuhan canavarıyla ugrasıyorum acıkcası dün bana anne meni bıyakma diyo sıpa nerden öğrendiyse

selam kızlar...
Mervecim geçmiş olsun Nisa'cım en kısa zamanda iyileşir inşallah..
Sinemcim tekrar tebrik ederim. Beyazıt'ı öpersin yerime:)
Merve ve Kuzey siz nasılsınız? Diş sorununuz geçti mi ? Spor nasıl gidiyor?
Seher ve Selen umarım sizlerde iyisinizdir.
Asiyecim ben Asyanın resmini görmedim bir ara yüklesene bakalım. ama ben görene kadar kaldırma sakın :)
Esra canım sen nasılsın? Az kaldı sanırım meleğini kucağına almaya..
Pınarcım demek ikinci kız yolda. Bulduğun isim çok güzelmiş. Şimdiden Allah yardımcın olsun.
Dünürüm Şebom sen nasılsın ? Damadım da iyidir umarım.. Öpüyorum onu kocaman..
Ayşe nerelerde ben göremiyorum. Alperen ve sen de iyisinizdir umarım.
Esmam Batuşum siz iyisiniz herhalde.. Ben yerim onu. Artık aklı eriyor tabi sana beni bırakma diyor baksana..
İkizdaşım Sinemim sen nasılsın? Senın durumun benden iyi sanırım :))) Malum yardımcıların var..Kızın diş çıkarttı mı ?
Gelelim bana... Bebekleri uyuttum inşallah uyurlarsa :)) Hergün aynı koşturmaca devam..İyice yaramaz olmaya başladılar. Naz hanım örümceğin içine binmiyor kenarından tutup yürüyor. Böyle giderse çabuk ayaklanacak vayyy halime o zaman :) Alp bey daha uysal.. Ama daha çok ilgi istiyor. ..Bende durumlar bu.. hepinizi öpüyorum.. unuttuğum varsa affolaaa

kızlar merhabalar..kayınpederim bende cumadan beri..o yüzden pek giremiyorum..hafta sonuna kadar burda sanırım..biz iyiyiz..kuzeyin uykusu biraz daha iyi gibi..ama iştah aynı..önlüğü kaşığı gördümü ağlıyo..aç uyudu şimdi...neyse böyle bizden haberler..spor iyi gibi...2 gündür gidemedim..bugün inşallah gidicem..resmen tüm stresimden arınıyorum orda..çok iyi geliyo...
kocalara gelince..onlar da bebek gibi ilgi istiyo..ama bizde sabır kalmadığı için onlara patlıyoruz..umarım daha güzel olur bebeler büyünce herşey...
elis değişikmiş pınar..kimseye bakma bence isim konusunda..sen beğendiysen mesele yok...sonuçta en çok sen sesleneceksin o isimle bebeğine...adaşım umarım nisanur bugün ititbariyle daha iyidir...bütün bebeleri ve güzel annelerini öpüyorum kocaman..daha aktif katılmak dileğiyle..şimdilik bay bay...

Merhaba kızlar iyi günler hepinize.
Esmacım kız iyi bu aralar sesler çıkarıyo konuşmaya çalışıyo sanki . yemesi azaldı biraz emekliyo bi yandan yürümeye çalışıyo bakalım. batuhan abisi gibi o da bana gitme anne der sanırım nasıl dayancam o zaman bilmem

Emelcim aynı anda denk gelsek hemen göndereyim bak ama yakalayamıyorum ama söz mutlaka göndercem bi yolunu bulup.

Öptük hepinizi..

slm millet nasılısnız
asiye benim sıpa akşam bana anne meni bıyakma diyo
dün bide okula gitme yarenliği çıktı tvde okul sözü geçti çantasını sordu bulduk sırtına taktı oula gidiyom ben diyo şok oldum sıpa tam sıpa

kızlar ben geldim hala bebişimi bekliyorum 5 şubata kadar yolumuz var dün kontrolde 2700 olmuştu bebeğim hayırlısıyla normal doğurmak istiyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

masallah esmacım batuya
asısım kocaman abla oluyo desene senın kız
dunurum kolay gelsın canım kayınpederın hasta falan değil dinmi
mervecım gecmıs olsun nısaya canım
esra allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın

esracığım az kalmış canım bebeğini kucağına almana benim sana tavsiyem korkma kendini normal doğuma adapte et ve kimseyi duyma inan o kadar kolay doğum yaptım ki eğer herşey sağlıklı gerçekleşirse norml doğum yapacağım dedim çokda kolay doğuracağım dedim en başından beri allahdan bir aksilik olmadı ve normal doğumla aldım bebeğimi kucağıma

valla normalde beni bırakmıyo evde esmacım hep peşimde almazsam hep ağlıyo bide konuşursa vay halime. Senin sıpan baya dile gelmiş akıllı valla bu zamane çocukları

Sehercim büyüyo işte hergeçengün valla yaşına bascak şurda ne kaldı daha dün gibi hamişliğm

Esracım hayırlısıyla doğur inşallah ben son güne kadar normal istedim nefes egzersizi bile yaptım ama kız tersti sağolsun dönemedi herşeyin hayırlısı olsun hakkında ama ben sezeryanla doğum yapmış biri olarak normal doğumu tavsiye ederim cnm.

asiye sabahları uyanmasın diye gözüne bakıyorum önceden ben uyandırırdım anlamıyordu gittiğimi sırf biraz koklaşalım diye uyandırır emzirir çıkardım evden artık uyanacak diye korkudan ne yapacağımı şaşıyorum çok sıpa bunlarrr çook

kızlar nerdesiniz yaaaaa hiç kimse uğramaz oldu buralara :84:

tünaydın kızlarrr. umarım hepiniz de iyisinizdir.

esracım sağlıcakla kuağına al inş
asişim ela merve de bütün gün peşimde, iş güç hak getire onunla oyna istiyo tüm gün :)
mervecim çok geçmiş olsun nisanur a. inş bi an önce düzelir. dişler bizi fena yaktı, ateşimiz hala çıkıyor. ilaç ilaç nereye kadar.6 diş patladı patlayacak.
mervecim hayırlı olsun spora başlamışsın, bi aktivite yapmak bile moral olur valla biz evdeyiz yapacak bişi yok şanslısın sen.
emoşum maşallah size, ben elaya yetişemezken sen 2 bebişine birden bakıyorsun ne güzel. zor ama allah acılarını yaşatmasın gerisi oluyor nasılsa.

kızlar diş çıkarken sizde de inatçı ateş oldu mu, ilecın etkisi bitince tekrar ateş çıkıyor, yemek yediremiyorum, bi şımardıki sormayın ağlıyo her şeye

pınarcım dişte bizde de oldu ama biz doktora gittik çocuğun boğazı şişmiş 2 si bi araya gelmiş dedi doktor grip falan değildir seninki değil mi cnm bid diş diye önemsemezsin grip de çıkar bi gözlemle bence cnm

günaydın kızlar nasılsınız neden kimseler uğramaz oldu artık buraya yaaa sinirlendiriyorsunuz beni

gunaydın ve hayırlı cumalar kızlar
pınarcım 3 gunden fazla surerse sen gotur bı doktora ıstersen
esma asiş nasılsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…