İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar...
benım yaramazlar uyurken sizlere bakayım dedim..Fazla kalamayacağım malum yemek yapmam gerek..
Herkes iyidir umarım.. Pınar cım teşekkür ederim..Gerçekten çok zor ikiz bebek. Soran herkese "10 tane çocuğunuz olsun teker teker büyütün ama ikiz olmasın diyorum" Ela Merve azı dişlerinimi çıkartıyor canım bu kadar zorlandığına göre..
Esmanın dediği gibi eskisi kadar yoğun değil topik maalesef..Esmaaaa oklavayı hazırla ama benı pas geç

kayınpederimi gönderdim görümceme..yazık adam evsiz kuşlar gibi...evinde oturamıyo ordan oraya git gel...daha tam iyileşemedi..kemoterapinin etkileri halen devam ediyo..1 ay oldu tedavi biteli..şükür ki şimdilik atlattı...neyse o varken gelemedim..esma beni de pas geç..yoksa gelmezmiyim...şimdi kuzey uyuyo bende çay demledim...size bakiim dedim...bugün kuzeyin 18 ay kontrolü var doktoruna gidicez...ben spora devam.ama hala kilo vermedim..yemeyi kessem hepsi olcak ama...nerdeeee...

esmacım sehercim biz iyiyiz kızımla bu ara bende biraz yorgumluk var malum yılsonu işlemleri falan. Kızımda ii 3. dişi çıktı baya büyüyo sıpa kendince ayakta durmaya falan çalışıyo. Sizin yaramazlar neler yapıyo bakim Selışun diş durumu nasıl seher çıktı mı azı dişleri??

Emelcim doğru diyosun valla sırayla olsa rahat rahat büyütürdün ama ikiz olunca bi ona koş bi diğerine Allah yardımcın olsun

iylik diyeyim iyilik olsun seherciğim aynı koşuşturuyorum benim kociş bursada 2 gündür istanbuldaydı bursa geçmişler gerçibugün tekrar istanbula geçecek
emel hanım emel hanım sen istedin tutmasak üçüz doğuracakdın es mes geçemem herkes gelecek slm verecek oklavalı bacı gitmiş klava:
merveciğim geçmiş olsun kayınbabana seni es geçiyorum çünkü seninki sürekli olmayan bir durum
maşallah asyaya demek ayakda durmaya çalışıyo
dünürüm nerde benimmmmmmmmmm

bugün acayip saldım yaa..canım hiçbişi yapmak istemiyo...regl sıkıntısı sanırım...size bi selam vereyim dedim...burası iyi geliyo bana...

slm kızlar herkese merhaba nasıslınız neden kimseler gelmez oldu benim dünür ve ayşe uğramayalı epey bir zaman oldu ayıp oluyo ama gelin bakalım bekliyoruz sizi

kuzum aşı oldu teyzeleri...şimdi uyuyo..12.700 gr 87 cm olmuş kuzey paşa...gelişimi iyi çok şükür...ben de regl olamadım bi türlü...sıkıntı devam...

maşallah kuzeye annesi aşılarıda bitti ooohhh nasıl güzel
özel aşıları yaptırdınmı merve biz cumartesi günü su çiçeğini yaptırdık 1 ay sonrada hepatit a var inşallah

ehemmm biriii beni çağırmış sanırsam galibaaaa bir cee diyem dedim yoksa oklavayı yicemm deee Allahtan kazen abi kaldırmış oklavayııııyarım saattir yazacam yazacamm biri yazdırmıyor kiiii neyse daldı oyuna hemen bitirem bariiiiinikolümm bizde yarın olacaz aşımızıı seninki uyuyomuş bizimki gündüz uykuyu rafa kaldırdı resmennn ancak annem varsa o uyutuyor yoksa banamısın demiyor paşammm:26:ee annemde arada geliyo hep gelemezki bende şaşırdım kaldım neyse yarın görüşmek üzeree inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruz canlarımmmm

ayşeemmmm hoşgeldin kuzucuğummm varya gelmeseydin kazn abiden oklvayı rica edecekdim artık ben yinede isteyim arada lazım oluyo oklava olmadı ben yaparımsize bir oklava hatta merdane en kalınından
aşımı olacak delikanlı maşallah batuhan hiç ağlamamışdı inş. alperen paşada ağlamaz zaten ateş felanda yapmıyo kolay artık aşılar

bende geldimmm kızlar çok şükür hırıltımız geçtiii.
canlarım ben uykusuzluktan artık bitmiş durumdayım yaz gelsede memeden kessem diye düşünüyorum fazla fazla emiyor 1.5 yıl 2 yıla eşittir diye düşünüyorum
dünürüm şu kadir hocayı iyiki dedin sayfalarını okuyup okuyup duruyorum ay allah razı olsun senden.

adaşımmmmmm canımmmmmmmm kızzzzzzzzz yoksaaaaaa:26:

pınarcım nasılsın cnm merve ela biraz daha iyi mi sen nasılsın hamilelik nasıl bi resim eklesene..

esracım bendende tavsiye normal doğurabilrisen doğur yoksa epidural yap derim şimdiki aklım olsa gene normal doğururum diyemicem epidural sezeryan yapardım

bu arada ahanda işte ben böyle oldum

kocama gelince hiçte bebek değil maşallah öyle laflar sokuyo kii tutturmuş çalış diyee bi laf ettim ya ağrına gitti şimdi çalış diyo bende tutturdum çalışmıcam diye böyle geçinip gidiyoruz sanırım uykusuzluk sinirlerimi yıpratıyo ondan sardım :86:

dünürüm gelmiş hoş geldin canım gelin kızımın iyileşmesine sevindim emsin annesi bak benim dana hala emiyo bahara kadarda emecek şu hastalıklar bi bitsin bende keseceğim memeden
kadir amcamı herkes okusun bence hafife almayın hadir amcayı süüppper bir doktorr

gunaydın kılzar
masallah mervecım ıyılesmıs kuzun
dunur nassın cancazım
ayse gelmıs hos gelmıs
sınemın beyazıtın sarılığı bıtmıstr ınsallah kac gundur aklıma takıkldı
esmacım bende kadırcıyım ::))) gulşenın sayesınde

Günaydın kızlar nasılsınız bakem
Sıkma canını merve valla uykusuzluktandır benimde hiç direncim yok hemen sinirleniyorum uıykusuz kalırsam kızın iyileşmiş şükür boşver gerisini

Kızlar hala hasta olmadım bende uyuz oluyorum bu pco hastalığına hep 10-15 gün atıyodu bu sefer 20 ün oldu heryerim ağrıyo bütün belirtiler var sökemiyo bu ayda hasta olim doğum kontrol hapını sorup doktora ona başlıyayım diyorum en azından düzenli hasta oluyo insan

anam aşı iğne demeyin bana ben nefret ederdim kızıma da yaparken içim acıyo bakamıyorum valla

nerdesiniz kızlar yaaaaaa kimseler gelmez olduuuu

nihayet dün reglimi oldum..çok şükür..yok adaşım daha çok erken 2. bebe için..kuzey bi 4 yaşına gelsin..bizim de evin kredisi hafiflemiş olur o zamana...5 yaşındayken kardeşi olur inşallah kuzumun..
esmacım suçiçeği aşısını biz 13 aylıkken yaptırdık..özel bi de rota vardı onuda oldu..hepatit a nın son dozuda 2 yaşında...şükür aşılar bitti...ateş falan yapmadı kuzuma..keyfi de yerinde...bende de adet öncesi bi iştah açılması vardı ki..hala gözüm yemekte..nasıl frenlicem bilemedim...adaş benim eşimde sıkıldım evde dedikçe çalış o zaman deyip duruyo benim sinirleri zıplatıyo..sanki çalışınca çok mutlu olcam..aksine daha mutsuz yorgun ve depresif bi anne olcam eminim..böylesi daha verimliyim kuzuma...onunla dolu dolu yaşıyorum hergünümü şükürler olsun...

nerdesiniz kızlar yaaaaaa kimseler gelmez olduuuu

dünden beri topiğe girmeye çalışıyorum siteye girdim topiğe tıkladım sistem geçici olarak bakımdadır yazdı ama sitede bakıyom millet patır patır yazıyoo başka topikleri denedim bir tanesine yine aynı yazı çıktı ama diğerlerine girdimm gece bile yaa bakıyorum millet yazıyo tıklıyom yokk ee şimdi nasıl girdin diyeceksinizz ben cromdan giriyordum birde mozilladan deneyeyim dedim ahanda burdayımmmmm şu sistemmidir nedir mozillaya sökmüyor sanırımmefem dün aşımızı olduk 12 kilo 84 cm olmuşuzznikolüm kuzeyi de dedim arkadaşınki daha kilolu diyee ne derse beğenirsin ee baba zayıf anne zayıf oğlun bana mı benzeyecektiii kilosu gayet iyiiiii:26: ohhh rahatladım vallaaaaasişimm bende 2 yıldan fazladır yok o dediğindennnnseherim hoşbuldumm canımm seloşum ne alemde bakalımmmmmervemm aynen bizdede var bi uyku sorunuu gözlerim batiiiiiii resmen ama olsunn biz onun için ne uykusuz geceler geçirdikk birazda onun yüzünden geçirelim dimiiiiiii
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruzzzzzz

ayşem maşallah alperene bence zayıf değil annesi 2 yaşına gelmiş 10 kilo olan bebekleri biliyorum ben maşallah annesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…