İnatla bir gün ANNE olacağım !

teyzemmmmm şimdi ben edindiğim bilgilere göre cevap vercem uygulama yok çünkü.
mümkünse gece beslenmesini bırakman süt yerine su teklif edersen bi süre
sonra bırakıyormuş veya baktın olmadı sütü sulandır yavaş yavaş su miktarını arttıraraksen hala aptamil mi veriyon canım bildiğin pınar çocuk devam sütü verebilirsin.ben artık gece yatmadan bildiğin inek sütü ile bebe bisküvisini karıştırıp veriorm ha diceksin noluyo verion olsun vicdanım rahat oluyo biliom ki tok ya bizim geceler iyice berbat oldu kocama üzülüom oturma odasında uyuyo zavallım biz anakız yatakta serilioz buna bi dur demenin zamanı geldi nası yapıcam dersiniz

merhaba arkdaslar bende yeni katildim araniza ole sohbet etmek icin ve de hamile kaldigim zman burdan bagirmak icin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm diye ama degilim

inşallah canım bu mübarek günde rabbim gönlüne göre versin bak hepimiz senin gibi haykırabilmek için çabaladık sonunda geldi meleklerimiz inş seninde başına gelir:)

inşallah canım bu mübarek günde rabbim gönlüne göre versin bak hepimiz senin gibi haykırabilmek için çabaladık sonunda geldi meleklerimiz inş seninde başına gelir:)

ins cnm bende cok istiorum cok ugrasioruz ama aallha sigindim ne zamn verirse artik.o melegimin bana gelecegi zamani bilir herseyin hayirlisi diyorum ama melegim nerdesin demektende kendimi alikoyamiyorum

dünürüm grip olduk ama oğlum dün itibariyle daha iyi bende bugün daha iyyim kadir hoca sağolsun yavruma gereksiz 3 tane şurup içirmek zorunda kalmadım evdekiler benle döğüsselerde
gelelim sana emelim çekik gözlüm ben batuya 8 aylıkdan itibaren inek sütü verdim hiç bi zararını görmedim en iyisi senide kadir hocayla tanıştırmak
dr. Kadir Tuğcu sen nette bak anne olunca anladım diye bi sitede yazıyo süper bi doktor yazılarını oku sen yaz doğru yolu bul

selam kızlar... Bebelerimi uyuttum. yemeğimi yaptım..temizliği boşverdim ve size bakayım dedim. hoş sizi yakalamak pek mümkün değil..
Esmacım devamlı duyuyorum sizden kadır hocayı soracağım bir fırsat olmadı. Kalbimi okudun valla.. bir ara ilgileneceğim.
Süt meselesine gelince: aslında inek sütü vermek aklımdan geçmedi değil, ama dedim bir yaşına bassınlar hadi..Devam sütlerinide almak pek cazip gelmedi açıkcası. Normal süt daha yararlıymış gibi düşündüm nedense..Aptamile devam ediyorum mecburen. Hatta bir yaşına basıncada devam etmeyi düşünüyorum.Yalnız en azından gün içinde inek sütü vereyim diyorum. işte böyle.. olmadı geceleride inek sütü veririm. Böylece Aptamil e de dünya para ödememiş oluruz.
Bu arada kızımız 2-3 adım atıyor.. Sanırım doğum gününü yürüyerek karşılayacağız. inşallahhhh
Oğlumuzda henüz bir çaba yok ama istediği yere duvarlardan tutunarak gidiyor.
Herkese kolay gelsinnnnn

heyyyyy ulenn noluoo benim kız yürümüyo daha amanınnnnnnn nisa kız gel yürütcem seni nazdan önce

benimkide uyuyo bende onla birlikte uzandım çünkü bu gece formundaydı gene

ya emzirmeyi bırakcam ya bırakcam ama kıyamıyorum yaa 18 ay emsin bari diyorum

esma kadir hoca bana uyku için bi ilaç dedi3-4 gün dene sonucu konusuruz dedi kocama dedim al diye bana bi kızdı nette tanımadığın doktorklarn ilacını alcan çocuğa vercen kendi doktorunun verdiği ilacı daha vermiosun diye alıcam ama yakında alerji ilacı yan etkisi uyku ve iştah açıomuş ikisinede ihtiyaccımız var

günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
emelciğim kadir hocayı oku kesinlikle mümkünse ben gibi bütün yazılanları oku tecrübe sahibi oluyorsun sütede gec bence hem süt hem aptamile gerek yok sonuçda o mamalarda süt tozundan yapılıyor 2. Bebeğim olsun hiç mama yedirmeyeceğim bir sağlık problemim olmazsa inşallah
dünürüm batuhan cumartesi günü hastaydı işede gelmem gerekiyordu ben çıktıkdan sonra 6lç uyumamış oğlumhep ağlamıs kayganam arayıp durmuyo hastaneye götürelim deyince okey dedim gittik yanımda ibo vardı doktorla döıüsemedim grip olan bebeme kulağı kızarmış boğazı kızarmış burnuda yesil mukus gibi akıyo dedi halbuki seffaf akıyo yanındada aktı 4 tane ilaç yazdı antibiyötik balgam söktürücü aferin bide ates düşürücü odadan çıktım ben bu ilacları almam dedim iboda almayacakdık neden geldik o zaman dedi dalga geciyo bide istersen netteki doktoru arada sor diye hiç biesey demedim eczaneye geldik sen in ne alacaksan onu al dedi ates düşürücüyle ant. Aldım antibiyötiğide nolur nolmaz diye aldım ama hiç içirmedim içiriyo gibi yaptımm bebeğim şimdi gayet iyi biraz öksürük bide burun akıntısı var onlarda sonlara geldi artık
sonra kadir hocama yazdım durumu aferinle antibiyötiği sakın kullanma yazmız bizse tam öyle yaptık zaten bu yazıyı iboyada okuttım susma hakkını kullandı

selammmm....
Teyzem Mervem kız öyle deme yürüsün..Kaynım ile eltim iddaaya girmişler kim önce yürüyecek diye. Onun kızı maşallah oturduğu yerden kalkmıyor hatta emeklemiyor bile. Benımki düz duvara tırmanacak nerdeyse. o nedenle ona inat yürümesi gerek kızımın Amcası iddaayı kazansın Merak etme Nisa da yürür. Kardeşimin oğlu 15 aylık hala yürümüyor. Abimin kızı 11 aylıkken yürüdü. Darısı Nisanın başına
Esmacım şöyle bir baktım siteye pek vaktim yoktu çünkü. ama aklımda merak etme. Peki sen ilaçları içirmedin ne yaptın Batu ya..Kadir hoca ne dedi.
Süt olayına gelince bir yaşına bassınlar başlayacağım.1 ayımız kaldı. Hayırlısı ile yaşlarına basınca herşey düzene girer inşallah.. Alp kaç gecedir doğru düzgün uyumuyor.Şöyle kendi kendilerine uyudukları günler uzak değildir inşallahhh..hala ayrı odalarda yatıyorlar. malum bu sebeple bizde ayrıyız babamızla.
kimseler yok yine topikte..Böyle giderse ikiz anaları topiğine geçeceğim haaaa

slm kızlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl? Biz şükür iyileştik 1 hafta çok kötü zamanalar yaşadım,ela merve hanımın ateşi 40lara çıktı ilaçlar düşürmedi, dr bekle getirme dedi evde bi başıma ılık duşlara soktum, ateşle baş edemedim ıslak havlulara sarıp onunla birlikte ağladım vs... vs.. uykusuzluktan da bayılacaktımki acile götürdüm. çocuk dru muayne etti boğazı enfeksiyonlanmış. şurupla hemen düzelmez deyip iğne verdi. iğneyle 2. günde toparladık biraz nasımız kaldı. Kayınvaldem,görümcem,eltim hiiççç, arada bi arayıp nası oldu dediler,sorarsanız 2 sokak ötemde oturuyolar. iyice uyuz ettiler beni. Allah hiçbirimizi darda bırakıp kimseye muhtaç etmesin. bayagıdır giremedim kızlar, geçmişi de okuyamadım, kahveltı bile ettirmiyo bu sıpa bana. hepinizi kocaman kocaman öpüyorum, hastalara şifa diliyorum.

emelciğim kadir hocayı sürekli takip ettiğim için biliyorum gereksiz ilaç kullanımına karsı özellikle gereksiz verilen antibiyötiğe ve kesinlikle grip ilaçlarına çok karşı asla grip ilacı kullandırmaz antibiyötiğide kandaki lökosit (wbc) değeri yüksekse
verir hastalarına
grip tedavisi buruna serum fizyolojik damla ve ballı limon eğer bebek ateşli ve halsizse ağrı kesici ateş düşürücü şuruplar bende aynen böyle yaptım emelim doktor kan tahlili yapmadı direk yazdı ama ben biliyorum batuhan sadece grip çünkü buda kadir amcamım önerileri eğer bebeğiniz boğaz enfeksiyonu geçiriyorsa diyor ağzının içi paslı gibi olur ve nefesi çok kötü kokar diyor batuda bunlarda yoktu
sağolsun sayesinde bosa ilaç kullanmıyorum oğluma adımın yazılarını hatmettim kızlar
herkese tavsiye ederim okuyun

gülsüm kız hoşgeldin bizde seni özledik bebişin nasıl tebrik ederim seni bu arada. Neler yapıyosun bakem kız anlat bakalım

Kızlar bende dün hasta oldum 2,5 ay sonra ilaçla tabi doktor ilaç verdi öle hasta olabildim. Baya ağır geçiyo .

Pınarcım Allah yardımcın olsun cnm ne vicdansız insanlar onlarda ya yardım etseler ya sana seni düşünmese bile insan torununu düşünür Allah ım sana yardım eder görüyo halini pınarcım.

Emelcim bizim kızda 1-2 adım atıyo sonrada kendini atıyo yere seviniyo alkıoş yapıyo kendine :))))

slm kızlar nasılsınız
emelciğim perşembe günü ankaraya geliyoruz pazara geri döneceğiz ama teyzemlerin evi demet evlerdeymiş ben onlara ilk defa gideceğim görüsebilirmiyiz bilmlyorum ama çok istiyoorum

pınar canım ya kıyamam sana kız ne kadar acımasızlar hem hamilesin hem beben küçük nediyeyim allahından bulsunlarr..

gülsümmmmmmmmmmm kız bizde seni çok özledik kop gel artık yaaa.. ayşeyede gelsin bitsin bu özlem olmuyo ayrı garii..oğluşunada maşallah kız kocaman olmuş cingibi bakıyorrr..

dünürümmm bende senin gibi grip ve uyku ile ilgili olanların çoğunu okudum..çok şükür bizim doktorda hemen antibiyotik dayamıyor geçenlerde acile götürmüştük ishal olduğumuzda acildeki doktor hemen yazdı antibiyotik aradım doktorumuzu böle böle diye hemen kullanma bi kaç gün bakalım durumuna dedi bende zaten kullanmıcaktım:)))

benim kız tembel çıktı yaaahu toto kalkmıyoo dombilinin

dünürüm gelin kızıma de fazlada gecikmesin yavuklusu 14 aylıkken yürüdü ee gelin kızda oldu o kadar kaldırsın koca totosunu
kızlar batuhan hala emiyo artık resmen sömürüyo beni ama dün sürekli emdi artık benim memişler feleğini şaştıı bu gidişle toparlanamayacaklar ne zaman nasıl bıraktıracağım bilmiyorum kıyamıyorum çok seviyorum onu emzirmeyi ama artık bi son vermek lazım ama nasıl

dünürüm ben bu emzirmeyi bitirme üstüne bi dünya bişi okudum araştırdım ama önce senin kesin kararlı olman lazım yoksa kesemezsin

selam hatunlarrr... Yine kimseler gelmez olmuş. geçmişi okumak uzun sürmüyor
Hafta sonu günüm vardı. birkaç gün onun hazırlığı felan derken bende gelemedim. şimdide yeni temizliğim bitti. benımkiler uyurken bir size bakayım dedim.hemen çıkacağım malum yemek yapacağım.
Esmacım çok sevindim Ankaraya gelmene keşke fırsat olsada görüşsek. Ama benım çıkmam imkansız.iki çocukla nasıl geleceğim. Demetevlerde abimler oturuyor. Maalesef benım evime yakın değil. eğer fırsatın olursa ben beklerim..Başımın üstünde yerin var..Bir aksilik çıkmazsa biz evdeyiz.
Bu arada Gülsüm hoşgeldin. Maşallahhhh kocaman olmuş senın oğlanda...
Tek soramayacağım ama herkes iyidir umarım. çıkmak zorundayım..

slm kızlar iyi haftalar herkese.
Biz gene hastayız işyerinde şifa kaptım gittim eve evdede asyaya benden bulaştı anlayacağınız gene hastayız. İyileşemeyeceğiz bu sene sanırım.
Emziren annelerin işi zor valla bizim işyerinde bi arkadaş var onun hanımıda öle baya bi zorlanıyo gece saat başı uyanıyormuş memeyi ağzında dursun istiyormuş asya emmedi biliyosunuz o duyguyu ben öğrenemedim ama acaba hayırlısı mı oldu diye bazen düşünmüyo değilim çalışan anne olunca zor çünkü.

selam hatunlar... Asiyeden başka kimse gelmemiş.. Neyse bende Asiyeciğime sorarım
Canım öncelikle geçmiş olsun..Tekrardan :)) Grip aşısı vurulmadınmı sen canım. Biz eşimle birlikte vurulduk o nedenle pek sık hasta olmadık sanırım...Asya'nın emmediğini henüz yeni öğrendim ben:26: Maalesef benimkilerde emmedi. Gerçi sütümde yetmedi. Dediğin gibi hayırlısı buymuş demek ki..Canım peki sen mama kullanıyormusun hala..Gece mama yiyormu Asya..Ben 3-4 gündür gece uyanmaları kesilsin diye yatmadan pirinç maması veriyorum. biberondan akacak şekilde sıvı yapıyorum.Gece uyandıklarında da su veriyorum :) Böylece gece uyanmalarını yapmazlarmış .. İnşallahhh ...İnek sütü vermeye başladın mı sen?

emelim canım nasılsın canım maşallah sana hergün geliyorsun ama baska kimseler gelmez oldu ayse seher merve dünürüm aylin pınar sinemler kimseler gelmiyor
birde bizim ankara işi cumartesiye kaydı kayganalar erken gidecek zaten gözüm yemiyordu 3 gün batuhanla baskalarının evinde sersefil kalmaya sadece düğüne geleceğiz
böyle işde boddimle işimle kayganamla uğrasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…