selammmm hatunlarrr....
Esma cım geçmiş olsun hem sana hem Batu'ya..Maşallahhh 2 yaşına girdi. Resimleri bekliyoruz..
Yine kimseler uğramaz olmuş..Eski günler geride kaldı
Gelelim bizeee... Benımkiler bugün yine formlarındaydı..Daha yeni uyuttum inşallah uyurlarsa.. bu arada size bakayım dedim.Unutmadan birşey soracağım. gerçi bu sorum Mervem teyzem gibi emzirenler olmayacakşimdi bebeklerim 1 yaşına bastıklarında da gece kalkacaklar ya.. ben o gece kalktıklarında aptamil yerine inek sütü versem ne olur. Tok tutar mı?
merhaba arkdaslar bende yeni katildim araniza ole sohbet etmek icin ve de hamile kaldigim zman burdan bagirmak icin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm diye ama degilim
inşallah canım bu mübarek günde rabbim gönlüne göre versin bak hepimiz senin gibi haykırabilmek için çabaladık sonunda geldi meleklerimiz inş seninde başına gelir:)
selammmm....
Teyzem Mervem kız öyle deme yürüsün..Kaynım ile eltim iddaaya girmişler kim önce yürüyecek diye. Onun kızı maşallah oturduğu yerden kalkmıyor hatta emeklemiyor bile. Benımki düz duvara tırmanacak nerdeyse. o nedenle ona inat yürümesi gerek kızımınAmcası iddaayı kazansın Merak etme Nisa da yürür. Kardeşimin oğlu 15 aylık hala yürümüyor. Abimin kızı 11 aylıkken yürüdü. Darısı Nisanın başına
Esmacım şöyle bir baktım siteye pek vaktim yoktu çünkü. ama aklımda merak etme. Peki sen ilaçları içirmedin ne yaptın Batu ya..Kadir hoca ne dedi.
Süt olayına gelince bir yaşına bassınlar başlayacağım.1 ayımız kaldı. Hayırlısı ile yaşlarına basınca herşey düzene girer inşallah.. Alp kaç gecedir doğru düzgün uyumuyor.Şöyle kendi kendilerine uyudukları günler uzak değildir inşallahhh..hala ayrı odalarda yatıyorlar. malum bu sebeple bizde ayrıyız babamızla.
kimseler yok yine topikte..Böyle gid
erse ikiz anaları topiğine geçeceğim haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?