selammm hatunlarrr.. Bana gündüzler yetmiyor geceleride burdayım artıkBir ay 3 hafta olsun diye reklamlar vardı ya ben onu değiştiriyorum bir gün 48 saat olsun diyorum bana anca yetecek
Sinemcim sana yetişemedim maalesef tahmin ettiğin gibi benimkiler izin vermedi..sorma tek başıma çok zorlanıyorum inan.. Ruh halim öyle böyle kötü değil.Hep ağlama krizindeyim inan...Allah acılarını yaşatmasın sağlıkları yerinde olsunda ben kafayı yemişim boşverdim
Beyzacım hoşgeldin canım.. Geçmiş olsun...İşin hayırlı olsun...Sen hangi şehirdeydin hayatım..Yeni işin ne olacak şimdi...Daha sık gelmen dileğiyle..
ban kaçayım artık konuşacak kimse yokherkese iyi geceler...
selam kızlar,
adaşım gelmiş hoşgeldin hayatımm annende nasılda rahat etmişsindir eminim valla bize birileri gelince veya biz gidince kızda kendine geliyor tepemden inmiş oluyor. yoksa devamlı tepemde memememmeee diye
beyzacım hoşgeldin canım önce tebrik ederim kısss helal sana ne güzel çok sevindim kpssyedoktor milletinede güvenemiceksin yaa sinir oldum ya olsaydın ameliyat aman ya iyiki başka doktora gitmişin. beyzacım peki doktorlar erken doğum olmasın diye birşey tavsiye etmiyor mu? rabbim inşallah sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin önce o istesin halt eder doktorlar ozaman neler duyduk sen hamile kalamazsın diyenler hamile kalıyo çokta güvenmemek lazım.. inş cnm gönlünce olsun herşey
emel kızzzz demek rüyalarımdaki gibi oldun ohh kuzum kıyamam sana yaa şimdi ben düşünüyom nisadan bi tane daha çok tatlı olurdu ama kendimi düşünemiyorum kız tuvalete bile gidemiyorum cadımlaçook tatlı gerçekten allah eksikliğini yaşatmasın gerçekten evlat büyütmek zor zanaatmış
doğum günü yaklaşanlar ben nisanın doğum gününde magnet yaptırdım nisanın fotosunu koydurup onu gelenlere hediye verdm. tavsiye ederim hatıra niyetine
gel gelelimmm bana kızlar fikrinize ve duanıza ihtiyacım var. beni perşembe günü eski müdürüm aradı. merve hanım evde oturmaktan sıkılmadınız mı otur otur nereye kadar dedivalla dedim düşünyorm ama şimdi erken daha ilerisi için düşünmüştm aslında dedim neyse ben geleyim en iyisi yüzyüze konuşalm dedim.
kocama soracak olursan zaten çalış deyip duruyor bi ara bi kavga etmiştik o gün bugün bana kızdı ben sana yetemiyorm sen çalış diye sanki kendime çok vaktim var çok para harcıyomda neysee o konuya girmeyimşimdi benim full sabah 8.30 akşam 6 çalışmam şimdi için zor gözükyor benim kızım uyumayan bi kız az çok biliosunuz bende ddüşündm kabul ederlerse haftanın 3 günü çalışmayı teklif edeyim diyorum inş kabul ederler tabi hayırlısı ise.. bakalım iş hayatım tamamen bittti derken böle teklif almak çok hoşuma gitti ne yalan söleyim yalnız kız beni biraz korkutuo memeye çok düşkün memesiz uyumuyo gündüz uyutmaya kalksalar nası uyuturlar bilmiorm hiç memesiz uyumadıda öyle işte bakayım gidip bi konuşayımda ne dicekler ona göre düşünürüm
Merhaba kızlar iyi haftalar herkese.
Beyzacım yaşadıkların zor şeyler ama 1 doktora güvenmemene sevindim cnm bende hamileyken hep 2 doktorda kontrolümü yaptırdım neme lazım birini gözünden kaçanı diğeri yakalasın diye. Bende yumurta takibi ile hamile kaldım inşallah istediğin ve hayırlı olan zamanda hamiş kalırsın cnm benim
Mervecim ben biliyosun kızım 45 günlükken çalışmaya başladım. İnsanın bebeği ile olması kadar güzel bişey yok ama bazen düşünüyorum da evde olmak da zor çalışmaya alışan insan için. Bebeklerini ilk önce zorlanacak ama sonrasında onlarda düzene giriyo. Benim kız 15 dk bir uyanırdı şimdi gece 1-2 defa uyanıyo sütünü veriyorum uyuyo eşimde yardım ediyo. Sonuçta ben çalıştığım için oda yardım etmek zorunda. Korktuğunuz gibi olmayacaktır ama alışması zaman alıcaktır. Tabi benim kız babaanne delisi oldu. Ona anne diyo ama ne yapalım nasılsa büyüyünce kim annesi öğrenir .:)))
,
Pazar günü kızımın doğumgünün yaptık resimleri pcye atayım gösteririm sizlerede. Kalabakta hoşuna gitti oynadı çocuklarla. Bugünde aşıya götürdük kızamık aşısına çok ağladı kuzum. Bizden haberler böyle.
esmacım meme bıraktırma yolunda allah yardımcın olsun canım..batu inşallah en kısa zamanda unutur...ayrıca nenesine de kızdım valla..biz gözlerinin içine bakıyoz o napıyo...anane olsa yaparmıydı acep..
adaşım inş hakkında hayırlısı olur bencede başla canım iyi gelicektir sanada kuzuşta alışcak herkes bırakıyor dimi?
Yaaa ama benim iş olmadı bugün gittim göerüşmeye müdürüm kızını bu kadar zorladıgını bilmiodum dedi öyleyse tabi zor çalışmanız bende raporlamaya full düşünüodm gözüm arkada kalmasın diye dedi.
öyle kısmet değilmiş. Ama genede beni düşünmesi çok hoşuma gitti demekki memnunlarmış
dünüürüm aynı biz benimde iki meme ortada hehehe birinle oynamadan olmazzz bazen bi onu bi onu emiyor:)=)))hele gece görcen bazen öyle ikiside açıkta uyuya kalıyorum :=)
kızlar esradan haber var mı? Bide oklava ayşe nerelerdeeeeee
dünürüm göğüs ağrısı için doktor antibiyotik verio mastit olma diye doktora sor bi. Bide allah kolaylık versin darısı başıma diyourm:1
gülsüm canımm valla kız nası bakıyo babası kocan çalışmıo mu
bu arada benim memişler ağrımaya başladı süt dolunca ne olacak sağsam devam eder çekecekmiyim bu ağrıyı ne kadar ağrıyacak
merve valla batu zor unutur biraz memeyi çünkü onlara aşık aşkın nasıl bişey olduğunuda biliyorsunuz az çok ama bakalım hayırlısı benim içinde çok zor ağlamak istiyorum çok seviyorduk biz emişmeyi ama babamızın baskısı büyük dalga geçiyor bizle askere gidene kadar emzirecen sen diye oğlan giderken sadece memelerini özleyecek diyo inek diyo bana çünkü batu lkisi birden açılmadan eemmiyo biriyle oynuyo diğerini emiyo oooofff bilmiyorum asıl akşam belli olacak olaylar
ananesi kıyamaz yapmaz eminim ama çalışıyo yoksa değişikli bakarlardı valla son çare kreş ne yapayım
sinem yara bandıda nerden aklıma geldi gecen gün elimi kestim kanadı uff oldu dedim üzüldü sıpam denedim aslında çıkarmak istedi izin versem çıkarırdıda ama acıyo deyince bıraktı diyorum ya akşam belli olacak esma mı yaman batuhan mı
gülsümcüğüm bu arada eşine helal olsun oğluşuna o bakıyormuş valla iyi cesaret
eveeet...nerden başlasamki...valla 3 hafta dinlenmenin acısı çıktı kızlar...kaç makina çamaşır yıkadım sayamadım..ütü desen hala var..evi öylesine üstten temizledim..cam halı koltuk silmek yok...ancak yerleştim sayılır...eşim sağolsun giyilmedik bişeyini bırakmamış...
Bursa çook güzeldi..anacım pişirdi yedik allah razı olsun..ablam da iki hafta ordaydı..curcuna yani..ilk gittiğim gibi hasta oldum..hava çarptı..epey bi kötüydüm ama çabuk atlattım...sonra işte yeğenler kuzey anane dede dayı..mutlu mesut bi tatildi...
Emelcim seheri hiç arayamadım..çünkü ev hiç müsait olmadı...bende ona gidemeyeceğim için aramadım o da aramadı...belki baharda gittiğimde..dışarda buluşur görüşürüz...
Kuzey eve pek alışamadı..kalabalıktan birden yalnızlığa geçmek kolay değil elbet...yemesi biraz daha iyi gibi..sadece kahvaltı etmiyo..süt içiyo 1 bardak..napayım zorlasam ağlıyo..kahvaltıyı bi müddet rafa kaldırdık...ben kilo almadan döndüm...mutluyum...spora tam gaz başladım kaldığım yerden...inceliyorum ama kilo veremiyorum..yeme düzenimi değiştirmem lazım sanırım...
Gülsüm hoşgeldin güzel arkadaşım...gitmene çok üzülmüştüm...keşke ayşe de dayanamasa da gelse..sevgimiz hep olacak gidenlere unutmasın kimse bunu...
Beyzacım sen de hoşgeldin...inşallah bu doktor ve rabbimin izniyle kavuşursun güzel kokuluna...kpss için de ayrıca tebrikler...
Daha çok yazmak herbirinizin ve bebelerinizin hakkında yorum yapmak isterdim ama bu kadar bile oturmam mucize...daha çoook iş var beni bekleyen...yine ilk fırsatta gelicem...herkesi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?