İnatla bir gün ANNE olacağım !

hb canım daha sık bakmaya çalışıcam
istanbuldayım canım ben yeni iş yaz kızım :) bakalım hangi adliye olduğu 1,5 - 2 ay sonra belli olacak evrakları teslim ettim Ankaraya falan gidecekmiş onları bekliyoruz.

bu arada meleklerinde kocaman olmuş şimdi sen gel bana sor dersin ama inan onlara hasret olmaktansa yanlarında olmaları daha iyidir rabbim sevgisini selametini veriyo :) güzel anne

selam kızlar,

adaşım gelmiş hoşgeldin hayatımm annende nasılda rahat etmişsindir eminim valla bize birileri gelince veya biz gidince kızda kendine geliyor tepemden inmiş oluyor. yoksa devamlı tepemde memememmeee diye

beyzacım hoşgeldin canım önce tebrik ederim kısss helal sana ne güzel çok sevindim kpssye doktor milletinede güvenemiceksin yaa sinir oldum ya olsaydın ameliyat aman ya iyiki başka doktora gitmişin. beyzacım peki doktorlar erken doğum olmasın diye birşey tavsiye etmiyor mu? rabbim inşallah sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin önce o istesin halt eder doktorlar ozaman neler duyduk sen hamile kalamazsın diyenler hamile kalıyo çokta güvenmemek lazım.. inş cnm gönlünce olsun herşey

emel kızzzz demek rüyalarımdaki gibi oldun ohh kuzum kıyamam sana yaa şimdi ben düşünüyom nisadan bi tane daha çok tatlı olurdu ama kendimi düşünemiyorum kız tuvalete bile gidemiyorum cadımla çook tatlı gerçekten allah eksikliğini yaşatmasın gerçekten evlat büyütmek zor zanaatmış

doğum günü yaklaşanlar ben nisanın doğum gününde magnet yaptırdım nisanın fotosunu koydurup onu gelenlere hediye verdm. tavsiye ederim hatıra niyetine

gel gelelimmm bana kızlar fikrinize ve duanıza ihtiyacım var. beni perşembe günü eski müdürüm aradı. merve hanım evde oturmaktan sıkılmadınız mı otur otur nereye kadar dedi valla dedim düşünyorm ama şimdi erken daha ilerisi için düşünmüştm aslında dedim neyse ben geleyim en iyisi yüzyüze konuşalm dedim.
kocama soracak olursan zaten çalış deyip duruyor bi ara bi kavga etmiştik o gün bugün bana kızdı ben sana yetemiyorm sen çalış diye sanki kendime çok vaktim var çok para harcıyomda neysee o konuya girmeyim şimdi benim full sabah 8.30 akşam 6 çalışmam şimdi için zor gözükyor benim kızım uyumayan bi kız az çok biliosunuz bende ddüşündm kabul ederlerse haftanın 3 günü çalışmayı teklif edeyim diyorum inş kabul ederler tabi hayırlısı ise.. bakalım iş hayatım tamamen bittti derken böle teklif almak çok hoşuma gitti ne yalan söleyim yalnız kız beni biraz korkutuo memeye çok düşkün memesiz uyumuyo gündüz uyutmaya kalksalar nası uyuturlar bilmiorm hiç memesiz uyumadıda öyle işte bakayım gidip bi konuşayımda ne dicekler ona göre düşünürüm

sağol canım benim evt dr erken doğum için takip altında tutarız dedi bi hamile kalayım da yumurtlama takibi yaptırıcam bu ay ama olamadım bi türlü off bu da beni sinirlendiriyo

senin iş olayına da sevindim inş olur 3 gün çalışmak süper olur ama tam vakitli senin için de nisa içinde gerçekten zor olur hakkında hayırlısı canım

ayyy adaşım aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz desene...bende belki çalışcam..mart ayına kadar belli olacak..izmir belediyesine gircem olursa...ama kuzeye bakıp bakıp ağlamak geliyo içimden..hiç ayrılmadım bugüne kadar...belki daha iyi olur bizim için..allahıma dua ediyorum nolur hayırlısını ver diye...ama içimde sıkılmıyo değil...nasıl başlarım işe bilemiyorum..bakıcı bulmam lazım...nasıl güvenip bırakıcam kuzumu...oooooffff...ağlamak istiyorum...

Merhaba kızlar iyi haftalar herkese.
Beyzacım yaşadıkların zor şeyler ama 1 doktora güvenmemene sevindim cnm bende hamileyken hep 2 doktorda kontrolümü yaptırdım neme lazım birini gözünden kaçanı diğeri yakalasın diye. Bende yumurta takibi ile hamile kaldım inşallah istediğin ve hayırlı olan zamanda hamiş kalırsın cnm benim

Mervecim ben biliyosun kızım 45 günlükken çalışmaya başladım. İnsanın bebeği ile olması kadar güzel bişey yok ama bazen düşünüyorum da evde olmak da zor çalışmaya alışan insan için. Bebeklerini ilk önce zorlanacak ama sonrasında onlarda düzene giriyo. Benim kız 15 dk bir uyanırdı şimdi gece 1-2 defa uyanıyo sütünü veriyorum uyuyo eşimde yardım ediyo. Sonuçta ben çalıştığım için oda yardım etmek zorunda. Korktuğunuz gibi olmayacaktır ama alışması zaman alıcaktır. Tabi benim kız babaanne delisi oldu. Ona anne diyo ama ne yapalım nasılsa büyüyünce kim annesi öğrenir .:)))
,
Pazar günü kızımın doğumgünün yaptık resimleri pcye atayım gösteririm sizlerede. Kalabakta hoşuna gitti oynadı çocuklarla. Bugünde aşıya götürdük kızamık aşısına çok ağladı kuzum. Bizden haberler böyle.

slm fıstıklar nasılsınız bakalım
öncelikle asyanın doğum günü kutlu olsun
emelciğim alp'e geçmiş olsun canım insallah hemen düzelir ankaraya geldik ama toplam 12 saat durduk aynı gün gece geri döndük insallah başka zaman görüsürüz
dünürüm çalısma teklifi gelmiş canım hakkında hayırlısı neyse o olsun ama benim imkankarım elverse asla çalısmam bunuda söylemeden gecemeyeceğim keske oğlumla başbasa bir yere kapatsalar beni ona sarılsam onu koklasam hiç sıkılmam kaygana bakacağğna ben baksam oğlumda onu hiç istemiyo zaten asiye seninki anne diyormus benimki sabah gördü babaanneyi bana sarılıyo 3 gün görmedi nerdeler demedi sabag kalktım oda uyandı benle bana sarıldı anne işe gitme dedi 4 gündür beraberiz askımla zor oluyo onu bırakıp işe gelmek geçen gün arkadasım vardı ibo bana söylememişdi onun yanında söyledi kaygana batunun kulağını kıvırmış iboyu görmemiş batuda yavrum babayı görene kadar ağlamamış ama babasını görünce ağlamış kayganada ibonun gördüğünü görünce şok tabi aşağı atacakdı demiş elinde ne vardıysa batunun iboda sinirlenmiş kızmıs kendi atmadıkdan sonra sorun yok demiş ooofff kızlar oooffff çoook zor kaygana bunları yaparsa havalar biraz düzelsin doğru krese gidecek yarım gün
merve canım sende hoş geldin tatil iyi gecmiş ne güzel
bu arada dün akşam 7 ltibariyle meme vermedim batuya yara bandı yapıştırdım uff olmus dedim bandı çıkarmaya çalıstı acıyo dedim anne meme *uuf olmus kapat dedi sabah yine istedi uff olmus dedim biraz mızırdandı unuttu bakalaım akşama bizi ne bekliyo
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın kafa karısık

herkese hayırlı emelcim sana extra hayırlı bir hafta diliyorum...

mervecim calısma hayatıın iyi yanıda kötü yaıda var arkadaslar yazmıslar..bunun kararını en iyi sen verisin tabi...ama sartlarını .bebeğinin karakterini .bırakacagın kisileri.masraflarını..calısma hayatının sana getireceği sosyallliği..gibi gibi listede artıların ve eksilerini değerlendirip ağır basan tarafın kararını ver bence..

nicole mervecim inşallah senin istediği işin olur...

batucum kıyamam annenin memesi uf mu olmus ne zor ya şimdi..en kısa zamanda alışırsın insalllah..yara bandı fikrini cok tuttum esmacım yaaa...kayınvalidene de tesüf ederim ayrıca...yahu ne bilim eski zaman kadınları bizim gibi düşünmüyor ama bu da torun yani....torun baldan tatlıydı hani..

emelcim allah güc kuvvet versin canım ya ..yalnız cok zor biliyorum...dualarım seninle canım..

asiyecim asyamızın doğum günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..resimleri koyda görelimm..nice uzun sağlıklı ömürler prensese

asyaa nice mutlu yıllara güzel prenses...dilediğin gibi bi hayatın olsun inşallah...
valla kızlar artık işi düşünmüyorum olursa bi çaresine bakıcaz artık...eşim de zorlanıyo tabi ev kredisi falan ödüyoruz...3-4 sene çalışsam toparlarız kendimizi..sonrada gelsin kuzişin kardeşi..inşallah...bu aralar içimde bi sıkıntı..hayır olsun...

esmacım meme bıraktırma yolunda allah yardımcın olsun canım..batu inşallah en kısa zamanda unutur...ayrıca nenesine de kızdım valla..biz gözlerinin içine bakıyoz o napıyo...anane olsa yaparmıydı acep..

asişiiiiiiimmm kızına nice güzel hayırlı yıllar dilerim.canım benim.bende oğlumu 3 aylıkken bıraktım.zor ama dediğin gibi evde olsam daha çok sıkılırdım bunalırdım gibi geliyor.şuan babası bakıyor oğluma.çokta iyi bakıyor sağolsun.

merve valla batu zor unutur biraz memeyi çünkü onlara aşık aşkın nasıl bişey olduğunuda biliyorsunuz az çok ama bakalım hayırlısı benim içinde çok zor ağlamak istiyorum çok seviyorduk biz emişmeyi ama babamızın baskısı büyük dalga geçiyor bizle askere gidene kadar emzirecen sen diye oğlan giderken sadece memelerini özleyecek diyo inek diyo bana çünkü batu lkisi birden açılmadan eemmiyo biriyle oynuyo diğerini emiyo oooofff bilmiyorum asıl akşam belli olacak olaylar
ananesi kıyamaz yapmaz eminim ama çalışıyo yoksa değişikli bakarlardı valla son çare kreş ne yapayım
sinem yara bandıda nerden aklıma geldi gecen gün elimi kestim kanadı uff oldu dedim üzüldü sıpam denedim aslında çıkarmak istedi izin versem çıkarırdıda ama acıyo deyince bıraktı diyorum ya akşam belli olacak esma mı yaman batuhan mı
gülsümcüğüm bu arada eşine helal olsun oğluşuna o bakıyormuş valla iyi cesaret

bu arada benim memişler ağrımaya başladı süt dolunca ne olacak sağsam devam eder çekecekmiyim bu ağrıyı ne kadar ağrıyacak

adaşım inş hakkında hayırlısı olur bencede başla canım iyi gelicektir sanada kuzuşta alışcak herkes bırakıyor dimi?

yaaa ama benim iş olmadı bugün gittim göerüşmeye müdürüm kızını bu kadar zorladıgını bilmiodum dedi Öyleyse tabi zor çalışmanız bende raporlamaya full düşünüodm gözüm arkada kalmasın diye dedi.
öyle kısmet değilmiş. ama genede beni düşünmesi çok hoşuma gitti demekki memnunlarmış

dünüürüm aynı biz benimde iki meme ortada hehehe birinle oynamadan olmazzz bazen bi onu bi onu emiyor:)=)))hele gece görcen bazen öyle ikiside açıkta uyuya kalıyorum :=)

kızlar esradan haber var mı? bide oklava ayşe nerelerdeeeeee

dünürüm göğüs ağrısı için doktor antibiyotik verio mastit olma diye doktora sor bi. bide allah kolaylık versin darısı başıma diyourm:1

gülsüm canımm valla kız nası bakıyo babası kocan çalışmıo mu

Son düzenleme:

yok mervecim çalışmıyor şuan hafta sonu dershaneye gidiyo hafta içi oğlumuza bakıyo.

bu arada benim memişler ağrımaya başladı süt dolunca ne olacak sağsam devam eder çekecekmiyim bu ağrıyı ne kadar ağrıyacak

maşallah sana.benimki nerdeyse bitmek üzere sütüm.çok üzülüyorum.batuhan emmiyomu canım.sırrı ne acaba bu zaman kadar sütünün olması.

valla bakıyo.gerçi kaşıkla bişey veremiyo şimdilik.biberonla devam sütü veriyo.zaten sabah 9 gibi gidiyorum işe emzirip çıkıyorum.saat 12 gibi uyanıyo bi biberon yiyo akşam 4 gibi evde oluyorum böyle idare ediyoruz onu.
Batuşa maşallah esma emiyomuş maşallah yeni okudum.süt gelmesi için özel bişey yaptınmı yapıyomusun.

teşekkür ederim merve benim sevgimde var olduğu için burdayım.

Günaydın kızlar. Doğumgünümüzü kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ederim. Bende hala haftasonu yorgunluğu var.fotoğraf makinesini evde unutmuşum ama en yakın zamanda resimleri koycam. Kız gece uyutmadı beni aşı olduya ondan mıdır nedir huysuzdu gece. Böle zamanlarda çalışmaı bende sevmiyorum ama insanın maddi gücü sağlamsa çalışmamalı bebeğine bakmalı ama bu devirde orta halliyse çalışmalı bebeklerimizin geleceği de önemli.

Gülsüm kız aferin kocana benim eşim ben evdeyken zor bakıyo kıza iş yaparken ikiside peşimdeler ben evde değilken de kayınvaldem bakıyo. Kocişin ne dershanesine gidiyo kız ne sınavı var.

Esmacım bende bırakınca süt sağmayı 1-2 gün ağrıdı sonra geçti.Tabi benim emmediği için sütüm de azdı ama genede ağrı yapmıştı.

Mervecim herşeyin hayırlısı demek lazım ne olacak diye düşünmeye başlamıştın. En azından kafanda çalışma fikri yoktu acaba nasıl olur diye düşünmeye başladın. Aslında parttime bir iş falan olsa iyi olurdu senin için hem bebeğin açısından hemde senin rahatın açısından. Kısmet artık

Nicol Mervecim eşinin dediği gibi3-4 yıl çalışsan rahatlarsınız kredinizde varmış. Ama senin işin biraz zor oluyo cnm ya bildiğim kadarıyla sana yakın akraban yok oğluşunu gerçekten iyi bir yere veya iyi tanıdığın birine bırakman lazım. İnşallah öle bir yer veya insan bulursun cnm.

gülsüm canım özel birşeyleri en başta yaptım ama batuhan 14 aylık olana kadar iş yerinde düzenli sağdım ondan sonrada akşamları ve sabahları sürekli emdi batuhan memelerime aşıkdı 2si dısarı çıkar birini emer biriyle oynar yoksa emmez acılacak illa 2side geceleri mervenin dediği memelerim acıkda uyuyorum dilediği zaman yaklaşıp emiyordu gelin damat aynı bu tombikler
dün bi kaç kere istedi uff olmus dedim anne uuff omuş dedi kapatayımmı diye sorduğumda kapat dedi ama gece 4 gibi uyandı ağladı zaten inanılmaz bi ağrı var taş gibi oldular el değmiyo sabaha kadar uyumadım ağrısından bu kadr zor olacağını bilsem emzirirdim sonuna kadar biterdi bi yerde sütte sabaha kadar buzlarla durdum hiç halim yok bugün
ben çok seviyordum onu emzirmeyi ama artık vakti gelmişdi 2 yasını doldurdu sıpam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…