gülsüm kız hoşgeldin bizde seni özledik bebişin nasıl tebrik ederim seni bu arada. Neler yapıyosun bakem kız anlat bakalım
Kızlar bende dün hasta oldum 2,5 ay sonra ilaçla tabi doktor ilaç verdi öle hasta olabildim. Baya ağır geçiyo .
Pınarcım Allah yardımcın olsun cnm ne vicdansız insanlar onlarda ya yardım etseler ya sana seni düşünmese bile insan torununu düşünür Allah ım sana yardım eder görüyo halini pınarcım.
Emelcim bizim kızda 1-2 adım atıyo sonrada kendini atıyo yere seviniyo alkıoş yapıyo kendine :))))
pınar canım ya kıyamam sana kız ne kadar acımasızlar hem hamilesin hem beben küçük nediyeyim allahından bulsunlarr..
gülsümmmmmmmmmmm kız bizde seni çok özledik kop gel artık yaaa.. ayşeyede gelsin bitsin bu özlem olmuyo ayrı garii..oğluşunada maşallah kız kocaman olmuş cingibi bakıyorrr..
dünürümmm bende senin gibi grip ve uyku ile ilgili olanların çoğunu okudum..çok şükür bizim doktorda hemen antibiyotik dayamıyor geçenlerde acile götürmüştük ishal olduğumuzda acildeki doktor hemen yazdı antibiyotik aradım doktorumuzu böle böle diye hemen kullanma bi kaç gün bakalım durumuna dedi bende zaten kullanmıcaktım:)))
benim kız tembel çıktı yaaahutoto kalkmıyoo dombilinin
selam hatunlarrr... Yine kimseler gelmez olmuş. geçmişi okumak uzun sürmüyor
Hafta sonu günüm vardı. birkaç gün onun hazırlığı felan derken bende gelemedim. şimdide yeni temizliğim bitti. benımkiler uyurken bir size bakayım dedim.hemen çıkacağım malum yemek yapacağım.
Esmacım çok sevindim Ankaraya gelmene keşke fırsat olsada görüşsek. Ama benım çıkmam imkansız.iki çocukla nasıl geleceğim. Demetevlerde abimler oturuyor. Maalesef benım evime yakın değil. eğer fırsatın olursa ben beklerim..Başımın üstünde yerin var..Bir aksilik çıkmazsa biz evdeyiz.
Bu arada Gülsüm hoşgeldin. Maşallahhhh kocaman olmuş senın oğlanda...
Tek soramayacağım ama herkes iyidir umarım. çıkmak zorundayım..
uzun bir aradan sonra tekrar burda olmak şahsen çok güzel arkadaşlar..geçmişi okudum..herkesler iyi gördüğüm kadarıyla...bizde iyiyiz..şimdilik sadece geldiğimi yazayım..ayrıntılı konuşuruz inşallah...hepinizi çoook özledim...
slm kızlar önce biraz kendimden bahsedeyim :)
9 şubatta dr gittim bu yeni bi dr bana hemen rahim filmi çekelim dedi aynı gün öğleden sonra çektirdim yalnız biraz kötü geçti dr genel anestezi yapıcaktı nitekim anestezici gelmeyince dr da sanırım çıkacaktı beni aceleye getirdi kandırdı işte ne kadar az narkoz alsan o kadar iyidir falan biz başlayalım dedi tamam demeye kalmadan başladı aman allahım bu nasıl bi kabus kendimi acısıza alıştırmıştım öyle motive olmuştum neyse acı kısımlarını geçiyorum :) sonuçları ertesi gün gösterdim filme baktı hamile kalmamda bi sorun yokmuş daa yalnız düşük yapmama neden olan uterus bicornus varmış mış mış bana hemen ameliyat dedi tabi ben şoook ağlaya ağlaya eve gittim birkaç gün kendimi ameliyata hazırladım tamam dedim olucam sonra ya dedim neden 1 dr güveneyim 3 dr a daha gösterdim :) vee sonuç ameliyat olmuyorum bu ameliyat riskli bi ameliyatmış olumlu sonuçlar çok az alınırmış en son gittiğim tüp bebek uzmanıydı ameliyat etmek isteyenin adını söyleyince sinirlendi biraz hiç gerek olmadığını söyledi yalnız hamile kaldığımda erken doğum riski olabilirmiş o da risk yani ne yapalım nasip herşeyin hayırlısı olsun sonuçta şu 3 dr dan biri olan Türkan hocaya gidicem bana yumurtlama takibi yapıcak bakalım bi olabilirsem işte böyle kızlar hee bu arada bi haber daha kpss sınavına girmiştim yaa kazandım :) sanırım 2 ay sonra yeni işime başlıyorum yaz kızım beyza :)
hepinizi çok özledim ...
selam kızlarrr.......
Hepinize çok teşekkür ederiz. Geçmiş olsun dilekleriniz için.İnşallahh kısa zamanda geçer. henüz bir gelişme yok.
Nicole Mervem hoşgeldin. Yediğin içtiğin senın olsun anlat bakalım neler gördünSeher ile buluştunuz mu? Seher nerelerde cidden uzun zamandır yok?
Sinemim ikizdaşım sen kadir hocanın günlük süt konusunuda oku istersenBende tamamen süte dönmeyi düşünüyorum artık..Ama dediğim gibi Naz hanımı cırcır yaptı akşam sütü biraz sulandırdım şimdilik durum iyi bakalım..Doğumgünü için söylediklerine katılıyorum.Benımde yiğenimin doğum gününde aynısı yaşandı. Bizde de 7 çocuk olacak bakalım ne yapacağız..
Asiyecim Asya ya şimdiden İYİ YILLARRR..Sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür dilerim...
Mervem teyzem, Esmam,Pınarım, Şebom sen gelmez oldun nerdesin? Esra ne yaptı haberiniz var mı? Sinem Beyazıttan gelemiyor sanırım..
beyzacım hoşgeldin evet doktorların bi dediği bi dediğini tutmuyor ayrıca birbilerinide anlamıyorlar napalım allah iyi drlrı karşımıza çıkarmak nasip etsin..iyi ki hemen ameliyat olmamışsın...
kpss iiçin ayrıca büyük tebrik ederimmm
eveeet...nerden başlasamki...valla 3 hafta dinlenmenin acısı çıktı kızlar...kaç makina çamaşır yıkadım sayamadım..ütü desen hala var..evi öylesine üstten temizledim..cam halı koltuk silmek yok...ancak yerleştim sayılır...eşim sağolsun giyilmedik bişeyini bırakmamış...
bursa çook güzeldi..anacım pişirdi yedik allah razı olsun..ablam da iki hafta ordaydı..curcuna yani..ilk gittiğim gibi hasta oldum..hava çarptı..epey bi kötüydüm ama çabuk atlattım...sonra işte yeğenler kuzey anane dede dayı..mutlu mesut bi tatildi...
emelcim seheri hiç arayamadım..çünkü ev hiç müsait olmadı...bende ona gidemeyeceğim için aramadım o da aramadı...belki baharda gittiğimde..dışarda buluşur görüşürüz...
kuzey eve pek alışamadı..kalabalıktan birden yalnızlığa geçmek kolay değil elbet...yemesi biraz daha iyi gibi..sadece kahvaltı etmiyo..süt içiyo 1 bardak..napayım zorlasam ağlıyo..kahvaltıyı bi müddet rafa kaldırdık...ben kilo almadan döndüm...mutluyum...spora tam gaz başladım kaldığım yerden...inceliyorum ama kilo veremiyorum..yeme düzenimi değiştirmem lazım sanırım...
gülsüm hoşgeldin güzel arkadaşım...gitmene çok üzülmüştüm...keşke ayşe de dayanamasa da gelse..sevgimiz hep olacak gidenlere unutmasın kimse bunu...
beyzacım sen de hoşgeldin...inşallah bu doktor ve rabbimin izniyle kavuşursun güzel kokuluna...kpss için de ayrıca tebrikler...
daha çok yazmak herbirinizin ve bebelerinizin hakkında yorum yapmak isterdim ama bu kadar bile oturmam mucize...daha çoook iş var beni bekleyen...yine ilk fırsatta gelicem...herkesi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?