İnatla bir gün ANNE olacağım !

selammm
Mervecim tebrik ederim canım.. bu sefer oğlan geliyor demek.. sağlıkla gelsin inşallah.. "Nisa erkek gibi" diyordun.. Bak bakalım şimdi gerçekten öylemiymiş. :) Aramanıda bekliyoruz halaaaaa :)
Merve2 ve Pınar'cım ikizler için düşüncelerinize teşekkür ederim... Allah sanada nasip etsin Pınarcım..Büyüdüler gerçekten. Tam sevilme çağındalar..Sorularıyla ve yaptıklarıyla öyle şaşırtıyorlar ki, ağzım açık kalıyor resmen..Zamane çocukları dedikleri böyle oluyormuş sanırım :) Allah hepimizin evladını ana-babasına bağışlasın...
Bugün biraz sıkıntılıyız biz. Alp'i doktora götürdük.. 4-5 günden beri çok fazla çişe gitmeye başladı. Önce aldığı sıvıdandır dedim ama dün doğru düzgün sıvı almadığı halde günümüz wc de geçti diyebilirim. Son zamanlarda da küçük çocuklarda daha sık görülmeye başlayan "şeker hastalığı" düşüncesi sardı beni.. Sabahı zor ettim. Sabahtan gittik doktora kan ve idrar verdik. doktor idrar yolu iltihabından şüphelendi ama idrar temiz çıktı.. Kültür ile kan pzt çıkacak maalesef. Dua edin kötü birşey olmasın. Komşumun oğlu 12 yaşında ve diabet hastası olduğunu öğrendiler. ne ailede ne de sülalelerinde böyle bir hastalık yok. O kadar üzüldüm kü çocuğa psikolojım bozuldu. Alp' te ki belirtileride o nedenle öyle düşündüm sanırım.. umarım sadece düşüncemde kalır.. Allah kimseye vermesin...
Neyse bizden haberler bu kadar.. Hepinizi kocaman öpüyoruzzzzzz

Emelcim canim benim umuyorumki kotu bi sonuc cikmayacak..ama beklerkenki endiseni cok iyi anliyorum..ben de kan sonucu bekliyorum cunku kuzeyin..bacaklarim agriyo deyip duruyo kac zamandir..allah esirgesin adini telaffuz etmek bile cok kotu rabbim yasatmasin losemi belirtilerinde var bacak eklem agrisi..icim icimi yiyo ne zamandir.dr bugun testler yazdi..kan verdik..insallah ben bosuna evhamlanmisimdir...rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..

Tesekkurler Emel`cim amin insallah. Korkma insallah dusundugun gibi degildir benim yegenim de gecen hafta ayni sikayetle gitti idrarda lokosit vardi ama kultur temizdi idrar yolu enfeksiyonu dedi dr. Canim cok gecmis olsun aklina kotu seyler getirme cocuklarda olabiliyor iyi haberlerini bekliyorum::))

Sagol Emelcim tabi ki soylerim baslayinca simdiden heyecan ve korku sardi icimi Allahim hepimiz icin hayirli guzellikler versin opuyorum::))

Günaydınnn...
Öncelikle Merve2 ve Pınar desteğiniz için teşekkür ederim..Allahıma şükür birşey çıkmadı. Dün akşam hastaneyi arayarak sonucun normal olduğunu öğrendim...Bir tek idrar kültürümüz kaldı... Kanda şeker çıkmadı ya o bana yetti :)
Mervecim sende sıkma canını. 2-3 ay önce bizde Naz için aynı sıkıntılarla doktorumuza başvurduk.. Ama büyüme çağında olduğu için yani boyu uzadığı için bu ağrılar normal denildi.. İnşalllahh Kuzey içinde aynı şeyleri söyleyecekler... Allahım kimseyi evlatları ile sınamasın.. Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz.. Ama iyi düşün ki iyi olsun... Sonuçtan haberdar edersen seviniriz...
Pınarcım seni de anlıyorum ... Ama korkmana gerek yok..Allah yardımcın olsun.. Gittinmi konuştunmu Gürkan Bey ile..Ya da ne zaman gideceksin randevu aldın mı?
Hepinizi öpüyoruzzzz..... Bu arada kızlar, eskilerden görüştüğünüz varsa haber etsenizde gelseler.. Ben Şebo'ma söyledim.. Gelecek inşallahhh

Günaydın inatçı anneler ve anne adayları
Emelim dün geldim yazdım yazdım sonra gitmedi beni sinir etti bende çıktım zaten ikinizin yani senin ve merve2 nin yazdıkları canımı sıktı moralimi bozdu mervenin mutluluğunu götürdü yani. neyse senden iyi haber gelmiş inşallah Kuzey den de gelir rahatlarız. insan anne olunca gerçekten duyguları çok değişiyomuş yani bi çocuğa bir şey olacak diye aklım gidiyo allah hepsini korusun kıllarına zarar gelmesin hiç birinin.

Mervecim Kuzeyin de inşallah hiçbirşeyi yoktur. bu arada kızı da büyütmüşsün vallahi bravo ben ikinciye cesaret edemiyorum zaten biri zor bulduk yaş da geçti. hem istiyorum hem korkuyorum allah büyük diyim ama iki tane sabır işi gençlik istiyo gerçekten.
Hele ikizleri tahmin bile edemiyorum evet bir arada büyüyolar ama büyütene sor dimi. ikisi de zor yani iki tane zor

Mervecim ikinci geliyomuş hem de oğlan oh maşallah bi kız bi oğlan la ikisini de tatcan allahın izniyle allah kucağına sağlıkla almanı kısmet etsin canım.

bunu yolluyumda sonra yine yazarım

Aysecim senin de ıkıncı olmus ıkıncıde oglanmıs masallah buyutmussun bile yeni evede gecmişsin gule gule otur canım

hope06 canım bende tup bebekle Mertime kavustum. allah sana da nasip etsin hepimiz bebek isterken tanıştık ve bildiğim kadarıylada bu topikde anne olmayan kalmadı degil mi kızlar?

emelim ve mervem inşallah birşey çıkmayacak o sonuçlardaa turp gibi yeğenlerimm annelerine naz yapıyorlar sadecee(inşallah)
şebbomm saol canımm yaa ikinci 9 aylık oldu bileeee abisiyle bir olup canıma okuyor kerata darısı senin başınaaaaamert paşamız nasıll öptük sizi oğluşlarımlaa
bu sanırım 2011 de en son güncellenen listemiz eklenenler oldu tabii biri de benimkii artık ikincilerin listesi oldu bir nevi bir de pınar arkadaşımız var yeni gelen inşallah onun da adı yer alır burda da kızlar bilenler güncellesin yaa ben karıştırdım yenileriiiiiii:26:

Boddim.......esma.....batuhan........12.02.2009
emelyücel....emel......yiğit............14.03.2009
ssengün......seher.....selen...........27.04.2009
nazers........nazmiye..ecrin naz......05.03.2009
myhope......ayşe.......alperen........03.07.2009
myhope......ayşe.......atakan........16.08.2012
nicole78......merve.....kuzey..........13.07.2009
nicole78...................kuzeye kardeş geliyooo zeynep
melankolia....pınar......ela merve....
melankolia....pınar......azra nehir....
cancer........merve.....nisanur.........21.12.2009
asiş............asiye......asya............27.02.2 010
zuzu79........sinem......buğra-pelin...11.03.2010
rahel...........emel.......alp-naz........18.03.2010
raziş...........raziye......mehmet ege..01.10.2010
nevgül61.....gülsüm.....enes............28.08.2010
alabama......şebnem....mert............22.11.2010
zeytin1007...sinem......beyazıt efe...24.12.2010
çetrefilli.......ayşe.......bilge deniz.....
aylint..........aylin.......3 melek.........
bbaran........beyza.....yola çıktı geliyooo..

Son düzenleme:

Emel`cim cok sevindim gercekten sen de rahatlamissindir.insallah kulturde temiz cikacaktir merak etme canim. Cok gecmis olsun tekrar. Ben daha gitmedim bu hafta regl olmustum. Bana gelmek istediginiz zaman 1 hafta once arayin demislerdi pztesi ariycam randevu alicam. Minikleri opuyorum gorusmek uzere canim::))

Canlarim sizide endiselendirmek istwmezdim.daha sonuclar cikmadi..haber vericem sizlere drla konusunca..

Sağol canım amin. İnşallah ben de aranıza ilerde bebişli katılırım. Mert'i de Allah bağışlasın, sağlıkla büyütün maşallah::))

Selammm..
Öncelikle Alp'in idrar kültürüde temiz çıktı Allaha şükür. Yalnız pazar günü yine çok çiş yaptık:) Hatta öyle bir oldu ki 10 dk tam 3 kez :) Ne düşüneceğimizi bizde şaşırdık. Dün ve bugün normal gibiyiz bakalım. Devam ederse başka hastaneye götüreceğim..
Merve'cim inşallahh Kuzey'de de birşey çıkmayacak. İçin rahat olsun..
Şebommm hoşgeldin.. Seni görmek çok güzel.. Yakışıklı damadım nasıl? Bence de sen artık ikinciyi düşün..Mert yalnız kalmasın.. Sarı bir kız olsun bu sefer ki :) Abisine benzesin..:)
Ayşecim listemizde ne de çokmuşuz.. Ama bak geriye çok az kaldık.. Keşke yeniden herkes burda olsa..Ben Aylin'in üçüzleri çok merak ediyorum. Umarım herkes iyidir..
Pınar'cım sanada teşekkür ederim..Hacettepe sana şans getirir umarım.. İlerde seni de çocuklu olarak görürüz inşallah.. Bu arada çalışıyormusun neler yapıyorsun bize kendinden bahsedersen seviniriz..Biz çocuklardan sonra işe dönemeyen kesimiz :) Gerçi aramızda çalışan arkadaşlarımızda var..
Benden şimdilik bu kadar.. hepinizi öpüyoruz..

Canlarim kuzeyimin sonuclari cikti bugun dr aradi hersey normal gozunuz aydin dedi..allahim nasil bi mutluluk anlatamam..iyiki varsiniz..birtek sizlere soyledim ailem bile bilmiyo boyle bi tahlil yaptirdigimi...sizleri seviyorum..benim endiselerime uzuntume ortak oldunuz sumdi de mutluluguma olun istedim...
Emelcim seninde gozun aydin hersey temiz cikmis..allahim evlatlarimizi bize bagislasin.
Sebocum seni burda gorsugume sevindim arkadasim..uzun zamandir haber almamistim senden..merti cook op..eger gercekten istiyosan merte kardes dusuncede kalmasin derim..zeyneple kuzeyi gorunce evde oynarlarken iyiki gelmis zeynebim diyorum simdi.
Yeni gelen arkadasim..umarim sende umuduna kavusursun..kucagini yuregini evladinla sevgisiyle doldurdun rabbim..dualarimdasin..
Aysecim iki erkek zor gercekten senin icin ama onlar icin cok iyi olacak buyudukerinde...kardeslik cok guzel bee...iyiki varlar hayatimizda..bazen bunalsamda hic pisman olmadim..evlat sevgisi bambaska..
Rabbim evlatlarimizin hep mutluluklarini yasatsin acilarini gostermesin insallah...

Sagolun kizlar ya valla sebocum bilion ben citirim ama:)inanki benimde hic niyet edesim yoktu ve supriz olmasaydi sanirim bende hamile kalamazdim simdi bile nasil yapabilcek miyim dusuncesindeyim insanoglu alisio rahatliga
Kizlarin yazilarini okuyunca heveslendim kardessiz olmaz cidden ya
Teyzemm temele cok guldum heee performans ayni bee kiz masallah iste ikizde buyuyunce super oluo
Adasimmm cok sevindim temiz cikacagina dimi insan bazen bazi seyleri ailesinle bile paylasamazken arkadasinla paylasiyo dimi
Hope pinar ins sanada hayrlisiyla evlat nasip eder

selammm..
Mervecim gözün aydın hayatım.. Çok sevindim Kuzey'de düşündüğün gibi bir sorun çıkmadığına..Allahım tüm hastaların yardımcısı olsun. Düşüncesi bile insanı deli etmeye yetiyor.. Herşey yoluna girdiğine göre senin sarıların resimlerini bekliyoruz:)
Fazla yazamayacağım benimkiler burayı yerle bir etti.. :) Hepinizi öpüyoruzzz

merhabacancer;30489196]Sagolun kizlar ya valla sebocum bilion ben citirim ama:)inanki benimde hic niyet edesim yoktu ve supriz olmasaydi sanirim bende hamile kalamazdim simdi bile nasil yapabilcek miyim dusuncesindeyim insanoglu alisio rahatliga
Kizlarin yazilarini okuyunca heveslendim kardessiz olmaz cidden ya
Teyzemm temele cok guldum heee performans ayni bee kiz masallah iste ikizde buyuyunce super oluo
Adasimmm cok sevindim temiz cikacagina dimi insan bazen bazi seyleri ailesinle bile paylasamazken arkadasinla paylasiyo dimi
Hope pinar idns sanada hayrlisiyla evlat nasip eder[/QUOTE]

Tesekkurler cancer amin insallah. Slm tekrar Emel ve tum arkadaslara 1 haftadir giremedim biraz yogun gecti.Emel`cigim nihayet pazartesi gunu Gurkan bey`le gorustuk daha onceki sonuclarima bakti. Sadece rahim filmime bakamadi ordaki bilgisayar uygun degildi.rahim filmi raporu normal ama daha onceki doktorum hidrosalpinks var demisti onu soyledim.yarin tekrar gidicem bakip karar verecek.eger varsa bir operasyonla tupun ucunu yakmak gerekebilir dedi.bir de hepatit gibi testlerimin suresi dolmus onlari da yeniliycek.Emel gercekten cok ilgili bir doktora benziyor Gurkan Bey oraya gelen herkes olumlu sonuclarla ayrilmis. konustuk birkac kisiyle. Cok uzattim artik hayirlisi bakalim. Bu arada kendimden de bahsedeyim Emel`cim ben calisiyorum evet bir medya sektorundeyim.siz birakmak zorunda kalmissiniz uzuldum ama zor tabi bakacak kimse yoksa cocuk buyutmek.olsun. onlarin cani sagolsun yeter tekrar gorusmek uzere opuyorum herkese sevgiler::))

selamm...
Pınarcım öncelikle hayırlı olsun.. Son gelişmelerinden de haber verirsen sevinirim. Gürken Bey'i ben çok sevmiştim.. Umarım sende seversin. Çok kibar ve bildiğim kadarıyla bizden 2-3 yaş büyük birisi.. Sorularına hiç sıkılmadan cevap verir merak etme. Senide kısa zamanda hamile olarak duyarız inşallahhh...
Bize gelince değişik birşey yok.. Kavga dövüş idare ediyoruz..Çok kavga ediyorlar maalesef. Oğlum çok fena oldu Hiç sözimizi dinlemiyor. yapacağını yapıyor sonrada "bir daha yapmayacağım erkek sözü" diye özür diliyor.. :) Ama beş dakika sonra yine aynıyız. Bende ne yapacağımı şaşırdım. Allahtan kızım öyle değil.. Neyse işte bizden haberler böyle.. umarım herkes iyidir... hepinizi öpüyouz

Emelcim gecici bi durum bu tecrubeyle sabittir :) kuzey de inanilmaz inat aglayan beni cok uzen ve yoran bi cocuktu..ama gerek yas gerekse okul bizi cok degistirdi..simdi soz dinleyen ve akilli bi oglum var cok sukur..sende atlatirsin insallah..biraz yipraniyo insan ama yapcak bisi yok..surec boyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…