Canlarimmm oglum oluyooo cok sukur iyiymis hersey yolundaymis rabbim bu mubarek gunde isteyen herkese nasip etsin
Hayirli kandiller
selammm
Mervecim tebrik ederim canım.. bu sefer oğlan geliyor demek.. sağlıkla gelsin inşallah.. "Nisa erkek gibi" diyordun.. Bak bakalım şimdi gerçekten öylemiymiş. :) Aramanıda bekliyoruz halaaaaa :)
Merve2 ve Pınar'cım ikizler için düşüncelerinize teşekkür ederim... Allah sanada nasip etsin Pınarcım..Büyüdüler gerçekten. Tam sevilme çağındalar..Sorularıyla ve yaptıklarıyla öyle şaşırtıyorlar ki, ağzım açık kalıyor resmen..Zamane çocukları dedikleri böyle oluyormuş sanırım :) Allah hepimizin evladını ana-babasına bağışlasın...
Bugün biraz sıkıntılıyız biz. Alp'i doktora götürdük.. 4-5 günden beri çok fazla çişe gitmeye başladı. Önce aldığı sıvıdandır dedim ama dün doğru düzgün sıvı almadığı halde günümüz wc de geçti diyebilirim. Son zamanlarda da küçük çocuklarda daha sık görülmeye başlayan "şeker hastalığı" düşüncesi sardı beni.. Sabahı zor ettim. Sabahtan gittik doktora kan ve idrar verdik. doktor idrar yolu iltihabından şüphelendi ama idrar temiz çıktı.. Kültür ile kan pzt çıkacak maalesef. Dua edin kötü birşey olmasın. Komşumun oğlu 12 yaşında ve diabet hastası olduğunu öğrendiler. ne ailede ne de sülalelerinde böyle bir hastalık yok. O kadar üzüldüm kü çocuğa psikolojım bozuldu. Alp' te ki belirtileride o nedenle öyle düşündüm sanırım.. umarım sadece düşüncemde kalır.. Allah kimseye vermesin...
Neyse bizden haberler bu kadar.. Hepinizi kocaman öpüyoruzzzzzz
selammm
Mervecim tebrik ederim canım.. bu sefer oğlan geliyor demek.. sağlıkla gelsin inşallah.. "Nisa erkek gibi" diyordun.. Bak bakalım şimdi gerçekten öylemiymiş. :) Aramanıda bekliyoruz halaaaaa :)
Merve2 ve Pınar'cım ikizler için düşüncelerinize teşekkür ederim... Allah sanada nasip etsin Pınarcım..Büyüdüler gerçekten. Tam sevilme çağındalar..Sorularıyla ve yaptıklarıyla öyle şaşırtıyorlar ki, ağzım açık kalıyor resmen..Zamane çocukları dedikleri böyle oluyormuş sanırım :) Allah hepimizin evladını ana-babasına bağışlasın...
Bugün biraz sıkıntılıyız biz. Alp'i doktora götürdük.. 4-5 günden beri çok fazla çişe gitmeye başladı. Önce aldığı sıvıdandır dedim ama dün doğru düzgün sıvı almadığı halde günümüz wc de geçti diyebilirim. Son zamanlarda da küçük çocuklarda daha sık görülmeye başlayan "şeker hastalığı" düşüncesi sardı beni.. Sabahı zor ettim. Sabahtan gittik doktora kan ve idrar verdik. doktor idrar yolu iltihabından şüphelendi ama idrar temiz çıktı.. Kültür ile kan pzt çıkacak maalesef. Dua edin kötü birşey olmasın. Komşumun oğlu 12 yaşında ve diabet hastası olduğunu öğrendiler. ne ailede ne de sülalelerinde böyle bir hastalık yok. O kadar üzüldüm kü çocuğa psikolojım bozuldu. Alp' te ki belirtileride o nedenle öyle düşündüm sanırım.. umarım sadece düşüncemde kalır.. Allah kimseye vermesin...
Neyse bizden haberler bu kadar.. Hepinizi kocaman öpüyoruzzzzzz
selammm
Ayşecim yeni evinde güle güle otur...iki erkek annesi olmak zordur eminim. Şu bir gerçek ki kız çocuğu gerçejten daha uysal. Ben ikisini aynı anda gördüğüm için bundan çok eminim.. Oğlum düz duvar hocası. Aklı hep cin fikirlere çalışıyor.:) Mesela birşey anlatayım. Bunu yaptığında henüz 2 yaşına yeni girmişti. Babaannemizin muhabbet kuşu var, onu çok seviyor.Ama kuş bir türlü kafasına konmadı. Hep babaannemizin kafasına gidip konuyordu. Alp'te ne yapsa beğenirsiniz. Babaannesinin başörtüsünü kafasından almış kendi kafasına örtmüş, kımıldamadan bekliyor :) Daha neler neler...
Pınar'cım hakkımdaki iyi niyetlerin için bende sana çok teşekkür ederim. Tedaviye başlarsan haberimiz olsun. hepimiz sana destek oluruz..
Merve2 cim, sanada maşallahh... Bak ikisinide büyüttün..Öyle de böylede büyüyorlar gerçekten...Allah can sağlığı versin yeter ki...
fazala yazamayacağım benim sıpalar yanımda sorularıyla kafamı şişirdiler...Hepinizi öpüyoruz......
Günaydınnn...
Öncelikle Merve2 ve Pınar desteğiniz için teşekkür ederim..Allahıma şükür birşey çıkmadı. Dün akşam hastaneyi arayarak sonucun normal olduğunu öğrendim...Bir tek idrar kültürümüz kaldı... Kanda şeker çıkmadı ya o bana yetti :)
Mervecim sende sıkma canını. 2-3 ay önce bizde Naz için aynı sıkıntılarla doktorumuza başvurduk.. Ama büyüme çağında olduğu için yani boyu uzadığı için bu ağrılar normal denildi.. İnşalllahh Kuzey içinde aynı şeyleri söyleyecekler... Allahım kimseyi evlatları ile sınamasın.. Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz.. Ama iyi düşün ki iyi olsun... Sonuçtan haberdar edersen seviniriz...
Pınarcım seni de anlıyorum ... Ama korkmana gerek yok..Allah yardımcın olsun.. Gittinmi konuştunmu Gürkan Bey ile..Ya da ne zaman gideceksin randevu aldın mı?
Hepinizi öpüyoruzzzz..... Bu arada kızlar, eskilerden görüştüğünüz varsa haber etsenizde gelseler.. Ben Şebo'ma söyledim.. Gelecek inşallahhh
Aysecim senin de ıkıncı olmus ıkıncıde oglanmıs masallah buyutmussun bile yeni evede gecmişsin gule gule otur canım
hope06 canım bende tup bebekle Mertime kavustum. allah sana da nasip etsin hepimiz bebek isterken tanıştık ve bildiğim kadarıylada bu topikde anne olmayan kalmadı degil mi kızlar?
selamm...
Pınarcım öncelikle hayırlı olsun.. Son gelişmelerinden de haber verirsen sevinirim. Gürken Bey'i ben çok sevmiştim.. Umarım sende seversin. Çok kibar ve bildiğim kadarıyla bizden 2-3 yaş büyük birisi.. Sorularına hiç sıkılmadan cevap verir merak etme. Senide kısa zamanda hamile olarak duyarız inşallahhh...
Bize gelince değişik birşey yok.. Kavga dövüş idare ediyoruz..Çok kavga ediyorlar maalesef. Oğlum çok fena olduHiç sözimizi dinlemiyor. yapacağını yapıyor sonrada "bir daha yapmayacağım erkek sözü" diye özür diliyor.. :) Ama beş dakika sonra yine aynıyız. Bende ne yapacağımı şaşırdım. Allahtan kızım öyle değil.. Neyse işte bizden haberler böyle.. umarım herkes iyidir... hepinizi öpüyouz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?