İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki hatta anlıyoruz diyeyim, buradaki tüm arkadaşlar bu tarz düşüncelere ( negatif düşüncelere) kapılıyoruz zaman zaman, allahım herkese anne baba olmayı nasip edecek insallah ve emin ol bebeğin gelmek istediği zaman gelecek koşa koşaa

esracım canım üzme kendini elbet bi gün allahım vericek hepinize bebekler

nasılsın canım benim, selen prensesimiz nasıl olduu??kaydirigubbakcemile2

iyi şükür pınarcım sağlıkı sıhhatı yerinde maşallah ama tuhaf ve cins seylerden hoşlanan bi kızım var sen nasılsın bebişin nasıl

iyi şükür pınarcım sağlıkı sıhhatı yerinde maşallah ama tuhaf ve cins seylerden hoşlanan bi kızım var sen nasılsın bebişin nasıl

maşallah maşallah allahım esirgesin bebeklerimizi, iyi olsunlar hep inş. ben iyiyim yoruldum koşuşturmalardan, kuzenimin düğünü için memlekete gidiyoruz yarın o yüzden sevinçliyim, bebeğimi de 4 gündür elimizle hissediyoruz sanırım elimaşalı olcak erken değil mi dışardan elle hissedilmesi için acaba? bu arada takvimime bişi olmuş benimmmmkafamçokkarıştı

kaçıncı haftan daha canım 20den sonra başlar kıpır kıpırları hissetmen

selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
geçmişi okumadım malum eşim evde bi ara fırsatım olursa okurum inşallahhhh nasılsınız bakalımm bir problem yok dimiii ben dün sapanca kaçamağı yaptım akşam dönecektim ama eşim kal diye çok ısrar ettiiii:roflol:gelelim sadedeeee baş ağrısına tansiyondan olabilir dedii 9/4 çıktı ama genelde zaten 9/6 dır benimm umarım haklıdırrr sıcaktanda değil bugünde ağrıdı ki hava gayet serinnn neyse Allahtan geçiyo sürekli değill oğluşum 2375 gr olmuş teyzeleriiiii ve kontrollerimiz 2 haftada bire indiiiiiii malum artık geri sayım başladııııııı hepinizi öpüyoruz canlarım iyi akşamlarrrrrŞenizŞeniz

pınar ayşe nasılsınız kızlar pınar bende mersin tarsusluyum kız hemşeri mi çıktık ne ama iskenderunda oturuyoruz canım ay mersinde olsam buluşurduk ne güzelll
günaydın kk nın en güzel hatunlarıı nasılsınız bakalım raziş kız herifi fazla boşlama canım yaaa şeytana falan uyar allah korusun

kızlar ya kaldı 2 gün akıntımın rengi değişti ve azaldı adet olacam sanırım üfffff yarında çalışacaz kızlar yaaaa bide yarın hasta olursam karın ağrısından duramam

günaydın topikin güzel hatunları ve hayırlı cumalar
sinemcim nasılsıncanım belli olmaz akıntıdan anacım ben hep adet olcam diye beklyodum hatta sancıdan kıvrandım ama gele gele benimtospa geldi kırmızım kart değil

günaydınnn canlarımmmmmm...sinem canım dur daha nası değişti kız rengi anlamadım?

sehercim nöbetçisin sanırım kaydirigubbakcemile3

esra hepimiz böle düşündüğümüz zamanlar oldu inan ama savaşmadan olmuo inşallah vazgeçmeden savaşarak elde edicen sende canımm

günaydın kknın güzel hatunları cumalarınız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah
sinemcim merak etme ben gösterip elletmiyom dermişim yok benim kociş öle şeyler yapmaz yapamaz :mymeka:zati vakti yokki adamcağızın dur bakalım sende akıntı takip etme hiç belli olmaz iyi düşünelim iyi olsun sonuç

selamun aleyküm herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar.kızlar inşallah güzel bişey doğurtur rabbimde bebek modelliği yaptırıp çıkartırım şu benim sıpanın gelmesi için yaptığım yapacağım masrafları.bu ay dr verdiği ilaç 230 ttlcik devletde ödemiyo.

ayy benim hemşehrim varmış burda.esraa kim senin canını sıkıyo söle bana göstereyim günlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…