kızlar ben biraz yoğunum sadece okuyorum yazamasamda sizinleyim ayşem canım araştırıp durma bakim rabbim ne isterse o olur ameliyata kadar gün aşırıya devam et sen
bu arada kızlar ben kocişle hiç çalışmıyorum biliyor musunuz geçen ay adetimden önce küsmüştüm ya ozman çalışmamız gerekliydi yumurtlama zamanımdı uyudu bende ona artık bende istemiyom dedim herşey için ben koşturmıcam düşünmicem dedim şimdi aramız iyi ama cinsellik yok zaten yanaştırmıyorum benimle oturup adam gibi konuşsun diye bakalım ne kadar dayanabilecek :jeyyar:
o işi bende 40 tan sonra yapıcam raziş tabi adam şimdi iple bekliyo kırkın çıkmasını ama yok öle yağma beni kırkladı sıra bana geçicek o zamanda :jeyyar: delikafadulden
burunlarını sürtmek lazım tabi bize mahkumlar yani ya ben benimle adam gibikonuşsun istiyorum anlamıyor sanki kaçıyor anneler gününde annemlerle beraber banada almış gül bende bana niye aldın ben anne deyilim dedim olcaksın ama dedi tabi tabi dedim bende ne zaman olcam bakalım dedim sen böyle yap dedim susuyor ben istemiyormuyum sanki diyor
valla bu yöntem işe yarar belki beyzacım benimki konuşma özürlü oldu kızçeden beri onu mu kıskanıyo napıyo anlamıyomdaki ne istediyse yapıyoz aç değil ütüsüz gezmez temiz pak ev tertemiz kızı bakılıyo gül gibi e bide bu yolu denicem
hepiniz olcanız anne canım razişim üzmeyin yeter kendinizi
bende üzmek istemiyorum ama onun biraz ilgilenmesini istiyorıum bi defada raziye ben netten baaktım şu karışımdan bende yiyeyim yapıver desin yada asişin eşi gibi varsa benim de yemem gerekn yiyemyim desin yok anam hem üzülüyom diyor hem bişey yapmıyor vede susuyor ne düşündüğünü söylemiyor beni deli ediyor:mymeka:Çok üzgünüm çoook
senin gibi olsam mervem bende yanaştırmam höyt öte dur bakem derim bebişime zarar vercek bütün tehlikelerden korumam gerek derdim ama yokki olcakmı meçhul napalım bakalım benim adam ne zaman akıllanacak
Allah herkese tattırsın annelıgı tabı yasamıyan bılmez ne kadar yorum yapsamda bos benım arkadasım 1 yıldır yasıyor bu stresı o bıle cok kotu gunler gecırdı yıllardır ugrasan arkadaslarımı taktır edıyor ve destreklıyorum breyın gucu cok onemlı arkadaslar ıstemekle baslıyor hersey Allah ıstetyenlere hayırlısıyla verır ınsallah
sehercim bence de senin ki konuşur sizin baya olmuştur bizim daha onbeş yirmi güncük daha yeni ama bir hafta daha dayanırmı bilmem:1closedeyes: ama pas vermem:dilcikar: konuşcak dediklerimi yapcek bananelaelaelaelaelae
öyle ruhum darlıyoki sıkıldım tam bu gareti 2 sen olacak beklememkten sevinmekten üzülmedkten sıkıldım artık güçüm yok kızlar bebekte istemiyorum sadece unutmak istiyorum sadece neden başaramıyorum ben kafama takmıyorum sadece çevremdekilerin laflarından beni beklerken görmelerinden bana acımalrında sıkıldım bunaldım beni kimse anlamıyo sadece acıyolar aına tarfımmı varyaa ...
slm kızlar giremedim 2, 3 gündür, kayınvaldeme baktım ameliyattan sonra eve çıkardılar ve görümcem kursa gittiği için yanında ben durdum. sizlarden ne var ne yok? insallah yeni hamiş haberlerinizi alırım şimdi. yarın sabah erkenden mersine gidiyorum kızlar çok heyecanlıyım çok özledim memleketimi.. ailemi.. arkadaşlarımı..