İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşem gecicek bebeişin olucak canım öle moral bozma kafayada takma sakın bak klava:
kist le hamiş olan var doğum sırasında farkediliyo ne kafana takıyon öle

yaaa biliyorum ki moral çok öenmli imiş bu durumlarda, ama görüyosunuz işte, bir de şunu düşünüyorum ya da görüyorum etrafımda;
insanlar tarafından hiç sevilmeyen, dostluk arkadaşlık bilmeyen, üç kurusun hesabını yapan, evlenmeden önce bir sürü insanın kalbini kıran evililer var etrafımızda, herşeyi aileleri yaptı, tüm takıları yanlarına kaldı onla eve arabaya girdiler, şimdi görüyorum hamileler. bizse 3 günlük ilişkimiz varken emremin babası vefat etti, 1 yıl sonra nişanlandık, bir yıl sonra da evlendik, ailesiyle sıkıntılı oldugumuz için bize hiç bisey yapmadılar, bir sürü borcun altına girdik, kredi çektik düğün öncesi,takılarla krediyi ödedik, tam taksitlerimiz bitti derken bu şey cıktı basımıza, neden ben diye soruyo insan( isyan etmiyorum, herşey insanlar için ama emremin de azcık sırtını uzatıp kafaya bişey takmadan dinlenmeye hakkı yok muydu, bir görseniz halini... zaman zaman işte bööle herşey üstüste geliyo, siz benim kusuruma bakmayın...

ahh be ayşemm senin kistler bu arkadaşınkiler kadar ileri değildir bee gülüm doktorun sana baksana istersen 2 ay yumurta takibi yapalım demiş öle olsa der miydi hemen ameliyat boşuna uğraşma derdi.demekki senin şansın yükseekkk..

adaşımmmm danan nasılmış:)))

ayşemmm boşver bu kadar kafana takma o kişinin başına bunlar gelmiş olabilir bu senin başına geleceği anlamına gelmez hem iyi düşünelim iyi olsun ben inanıyorum sen ameliyata girmeden hamiş haberini vereceksin sende inan biraz pozitif düşünce yaa bundan sonra sana yasak bu kisti araştırmak araştırdıkça daha da kafana takıyorsun farkında mısın canım yapma lütfen olacağına inan bence olacak Allahın izniyle

geldik biz kızlar...danacığım kocaman olmuş valla...1310 gr.boyu da 39 cm.falan...ay bi tatlıydı sormayın...herşeyimiz iyi şükür...darısı sizlere olsun canlarım...dualarım sizlerle inanın...

ayşecim takma kafana bu kadar...rabbim herşeyde bi hayır yazmıştır bizim için..beyzanın dediği doğru araştırma bu kadar çok..ben bi ara nette rahimağzı yetmezliğine takmıştım...kafayı yiyecektim...boşverdim sonra...bebeğimde ben de allaha emanetiz sonuçta....

mervecim bebeişin iyi olmasına sevindim canım beyza merve ayşe nasılsınız gülsüm yok galiba asişinde işi var raziş görünmüyo
merve allah hayırlısını versin bende pek umutlu değilim ama adeti görene kadar insanın içinde azıcıkta olsa bişeler oluyo sizde de ölemi kızlar

sehercim yaratıcılığına maşallah canım yaaa tşk. ederim kızlar inş. hamişimdir ama eğer olmazsam perşembeye kadar test yapmicam

geldik biz kızlar...danacığım kocaman olmuş valla...1310 gr.boyu da 39 cm.falan...ay bi tatlıydı sormayın...herşeyimiz iyi şükür...darısı sizlere olsun canlarım...dualarım sizlerle inanın...

Ayy maşallahhh danacııkkk allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinnn inşallahh cnm benimmm çokk sevindimmm hihoyyyt

sinemcim inan kendimden çok seni düşünüyorum hee inş hamişsindir yaa

mervecim maşallah kocaman olmuş, ne mutlu sana:) benim kusuruma bakmayın hepinize binlerce teşekkür, desteğiniz için...

Ayy maşallahhh danacııkkk allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinnn inşallahh cnm benimmm çokk sevindimmm hihoyyyt

maşallah oğlumuzaaa çok şükür iyi

sağolun teyzeleri...allah herkese yaşatsın inşallah...

mervecim maşallah kocaman olmuş, ne mutlu sana:) benim kusuruma bakmayın hepinize binlerce teşekkür, desteğiniz için...

sağol hayatım kocaman oldu valla...kusur olur mu hiç canım..elbette destek olcaz..bu topik ne için var...

mervecim2 maşallah oğluşuna sıpan kocaman olmuş
valla sinemcim başınıza gelince anlıcanız anacım mucit olcanız hepiniz kaydirigubbakcemile3
ayşem üzülmene dayanamıyoruz anlıyosundur umarım bizi bizde senin yollardan geçtik herşeyimizi ikimiz yaptık tek iyi yanı evimiz kendimizin borcumuz bitmeden ve kenara para koymadan evlenmedik 2 sene bekledik beraberce ödedik herşeyimizi ve takılarımı kenara koyduk

hem ne sıpa...dr teyzesi renkli doplerle bile rahat bakamadı hareketinden dolayı...bi de babasına benzetti yandan kuzumu..eşime aynı sen bu diyo..benimki de dört köşe...:roflol:

hep öle oluyo mervecim 2 b anada dediydi eşini çok seviyon herhalde aynı o diye cidden doğdu hık demiş babasının burnundan düşmüş buna huylarıda dahil kaydirigubbakcemile3
seninkide öle olmasın kız sakınilk oynadığında eşinmi vardı yanında bebiş ilk oynadığında kime bakarsan onada benzer diolar bizimkiler biz işe gidiyoduk ve eşim vardı

valla ilk hissettiğimde annem vardı yanımda...ama içimden bi ses dr doğru söylüyo diyo...babasına benzicek sanki...aman sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin...

amin inşallah allahım sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil bende öle diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…