geldik biz kızlar...danacığım kocaman olmuş valla...1310 gr.boyu da 39 cm.falan...ay bi tatlıydı sormayın...herşeyimiz iyi şükür...darısı sizlere olsun canlarım...dualarım sizlerle inanın...
geldik biz kızlar...danacığım kocaman olmuş valla...1310 gr.boyu da 39 cm.falan...ay bi tatlıydı sormayın...herşeyimiz iyi şükür...darısı sizlere olsun canlarım...dualarım sizlerle inanın...
mervecim bebeişin iyi olmasına sevindim canım beyza merve ayşe nasılsınız gülsüm yok galiba asişinde işi var raziş görünmüyo
merve allah hayırlısını versin bende pek umutlu değilim ama adeti görene kadar insanın içinde azıcıkta olsa bişeler oluyo sizde de ölemi kızlar
mervecim bebeişin iyi olmasına sevindim canım beyza merve ayşe nasılsınız gülsüm yok galiba asişinde işi var raziş görünmüyo
merve allah hayırlısını versin bende pek umutlu değilim ama adeti görene kadar insanın içinde azıcıkta olsa bişeler oluyo sizde de ölemi kızlar
Ayy maşallahhh danacııkkk allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinnn inşallahh cnm benimmm çokk sevindimmm hihoyyyt
maşallah oğlumuzaaa çok şükür iyi
mervecim maşallah kocaman olmuş, ne mutlu sana:) benim kusuruma bakmayın hepinize binlerce teşekkür, desteğiniz için...
mervecim2 maşallah oğluşuna sıpan kocaman olmuş
valla sinemcim başınıza gelince anlıcanız anacım mucit olcanız hepiniz kaydirigubbakcemile3
ayşem üzülmene dayanamıyoruz anlıyosundur umarım bizi bizde senin yollardan geçtik herşeyimizi ikimiz yaptık tek iyi yanı evimiz kendimizin borcumuz bitmeden ve kenara para koymadan evlenmedik 2 sene bekledik beraberce ödedik herşeyimizi ve takılarımı kenara koyduk
hep öle oluyo mervecim 2 b anada dediydi eşini çok seviyon herhalde aynı o diye cidden doğdu hık demiş babasının burnundan düşmüş buna huylarıda dahil kaydirigubbakcemile3
seninkide öle olmasın kız sakınilk oynadığında eşinmi vardı yanında bebiş ilk oynadığında kime bakarsan onada benzer diolar bizimkiler biz işe gidiyoduk ve eşim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?