İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet doktor banada öle dedi 16 haftaya kadar senden beslenmicek ne istiosan ondan ye diye genede içim rahat etmio. bende meyve ve çorba başka bişeyi midem kaldırmıyo kafamçokkarıştı

kızlar iyi tatiller ben yarın gelecem işe öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın canblarım byeeeeeee

herkese hayırlı tatiller bizim kriz saatimiz yaklaşıyo sıpa başlar birazdan viyaklama offfffffffffffffff gaz offffffffffffffff

masallah kizlar, birkac ayda ne kadar fazla sayfa yazmissiniz.

arada bir olmayanlarida hatirlayip bize de dua edin olur mu? tatmayanlarda anneligi tatsin insallah. evlatlarinizla mutlu kalin.

günaydın hatunlar nasılsınız ben iyiyim işe geldim işte 12 de çıkarım sanırım ama bakalım yinede

Gunaydın aysem gue gule gıt gule gule gel teyzesı bu amelıyattan sonra oĞluma arkadas getırcen oĞlumda senı opuyo

günaydın kızlar nasılsınız ya kızlar kimsecikler gelmedimi nerelerdesiniz
razişim sen mi varsın canım

selam hatunlar sinemcim evdeyim ben kahvaltı yapmak için gitmiştim canım birazdan işe gidicem biraz işlerim vardı temizliğimi yaptım gidicem

selam kızlar...ben bugün de yalnızım (( kocişim mordoğan da dalışa gitti...su altını temizleyeceklermiş...neyse biz de oğlumla kahvaltımızı yaptık..bi teyzelerine bakalım dedik..ama kimseler gelmemiş...sinem beyza raziye...nasılsınız canlarım...

mervecim iyiyim güzelim siz nasılsınız bakalım ana oğul yanlız değilsin hem biz varız hemide oğluşun var yanında benim kocişim yokken asıl ben yalnız kalıyorum:çok üzgünüm:

mervecim iyiyim güzelim siz nasılsınız bakalım ana oğul yanlız değilsin hem biz varız hemide oğluşun var yanında benim kocişim yokken asıl ben yalnız kalıyorum:çok üzgünüm:

canımm...senin de güzel mi güzel bi bebişin olcak allahın izniyle...tüm kalbimle inanıyorum...
senin işin ne kadar güzel yaaa..kendin ne zaman istersen o zaman mı gidiyosun anlayamadım...

ya aslında ben c.tesi pazar çalışmıyorum ama biraz işlerim vardı yani gelmek istediğim için geldim
inşallah mervem benimde bebişim olsun çok istiyorum hayırlısı olsun inşallah

ya aslında ben c.tesi pazar çalışmıyorum ama biraz işlerim vardı yani gelmek istediğim için geldim
inşallah mervem benimde bebişim olsun çok istiyorum hayırlısı olsun inşallah

anladım şimdi...ctesi çalışmaman iyiymiş...olacak elbet canım..rabbim çok büyük...
ooof yaa..şimdi eşimi aradım cevap vermedi telefona..merak ediyo insan..tüplü dalış bu...nereye hangi derinliğe dalıyo bilemiyosun ki...1 saat önce falan bitmesi lazımdı dalışın..acaba geçmi başladılar? offff be yaaa...nerden çıkardı bu dalış işini...

sevindim mervecim insanın aklı eşinde oluyor dimi çok şükür haber almışsın canım allah onları başımızdan eksik etmesin

kızlar nabersiniz?
güzel haberlerinizi bekliyorum, hepinizi kocaman öptümmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…