İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayy kşmisi ultrason fotoları koymuş ayy içim kıpır kıpır oluyor onları görünce..:))

kızlar dün misafirlerimiz gitti eşimde sağolsun annelerini gönderdi ilk defa cumartesi baş başa kaldık bize sakinlik lazımmış anladık oturduk bütün gece konuştuk sağ olsun benim cadı kızımda ev sakin olunca huysuzluk yapıp bizi üzmedi mamasını yedirdik altını değiştirdik o kadar arada mıkırdanmaarla geçirdik ama en azından kafamız dinlenmiş gibi hissediorum bugün 3 saat uykuylada gezmiş olsam sanki uykumu almış gibi hissediyorum kendimi
razişimd darısı senin başına canım

selam
seherim sen mi varsın selen hanım nasıl sakinleştimi gaz problemi devam ediyormu canım çok öpüyorum bıcırığımızı

ayy seherim çok güzel bir haber bu çok sevindim bizde kocişle bugün düzelttik herşeyi zaten sadece birşey vardı neyse çok fazla kasmaya gerek yoktu bugün azucuk çalıştıkta konuştuk bizde üzmemek lazım ya her anın tadını çıkarmak lazım allaha şükredip napalım herşeyin hayırlısı sevdiklerimiz yanımızda sevip seviliyoruz bebişimizde bizi sabrımızla deniyor sabrediyoz gelecek bakalım allahımın izniyle hele bir gelsin mıncıklarım artık nazlımızı

valla razişim ediyo etmezmi ama artık daha sakin atlatıyoruz şükür ilacı işe yaradı sanırım pırt pırt gidiyoz domates gibi kızarıyo ama ağlama krizi yok eskisi gibi şükür

valla razişim ediyo etmezmi ama artık daha sakin atlatıyoruz şükür ilacı işe yaradı sanırım pırt pırt gidiyoz domates gibi kızarıyo ama ağlama krizi yok eskisi gibi şükür
canım benim çok sevindim çok şükür allaha maşallah diyelim ağlamasın artık kıyamam ben ona minnacık şey benim yerime kokulu bir öpücük kondur yanağına Şeniz
hafta sonu ikimizede yaradı desene kaydirigubbakcemile3
sanırım öyle oldukaydirigubbakcemile3 ohh allah bozmasın inşallah

raziş seher...kızlar çok sevindim kocişlerinizle mutlu mesut olmanıza...selen de iyiymiş şükür...ohhh ne güzel haberler yaaa...biz de iyiyiz...oğluşum göbüşümü dalgalandırıp duruyo...hava çok sıcak izmirde kızlar...bayılacak gibiyiz...daha da doğuma 2,5 ay var..napıcam o sıcaklarda valla hiç düşünmek bile istemiyorum...allah yardım etsin hepimize inşallah....öpüyorum koskocaman....

günaydın kızlar nasılsısınız seherim razişim koçişlerle arayı düzeltmenize sevindim canlarım
benim uykum var kızlar yaaaa

günaydınlaarrrr....
sabah sabah benim koca bebeğim korkuttu beni kızlar yaa...sırtına kramp girdi nefes falan alamadı...kalp spazmı sandım aniden olunca...ama galiba gece iki tarafı açıp yattık o çarptı benim canımı...şimdi kas gevşetici hap verdim bi de ovdum sırtını jelle...yatıyo...kıyamam...biz de oğluşumla babasını bekliyoz...iyi olmasını...ay allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi...

günaydınnn kızlarrrrrrrr.. adaşımm geldi mi kocişinnn nasılsın senin hamilelik tam sıcaklara denk geldi olsun artık değer bebişşleree..

seherrr ohh be kendinize gelmenizeçoook sevindimmmmm.. razişşşşşşşş hadii sende tam gaz devamm alkisalkisalkis

adaşımm çok geçmiş olsunn kız dikkat et senin içinde zararlı olur iki tarafın camını açıp yatmak hasta falan olma allah korusun cnm benmm

değmez mi hayatım...onun için herşeye değer...onu çok isteyerek getiriyorum dünyaya...keyfini de sürüyorum valla...sıcak kilo mide yanması kasık ağrısı...hiiç biri umrumda değil...2,5 ay sonra içimde olmayacak bebeğim...onunla olan günlerimi en güzel şekilde geçiriyorum...o benim herşeyim....

adaşımm çok geçmiş olsunn kız dikkat et senin içinde zararlı olur iki tarafın camını açıp yatmak hasta falan olma allah korusun cnm benmm

evet haklısın ama sıcaklardan uyunmuyo ki buralarda....sağol hayatım..şimdi uyuyo galiba sesi çıkmıyo...:sm_confused:

dün benimle aynı zamanda hamile kalan arkadaşım doğum yaptı okadar güzelki anlatamam allah nazarlardan korusun.. inşallah mervecim bizlerde kucağımıza hayırlısıyla alırızz.. sabırsızlıkla bekliorum delikafadulden

geçmiş olsun kocişine mervecimm sende dikkat et ceyran çok kötü valla

sağol beyzacım...kötü evet ama bi izmir sıcağını görün de öyle karar verin..hele temmuz ağustos cayır cayır yanıyo buralar...mecburen açıyoz her yeri...alıştık artık...arada da oluyo böyle şeyler...aman allah başka dert vermesin de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…