İnatla bir gün ANNE olacağım !

yaaa kızlar bende kaçırdım yiğidin fotolarını ama yinede allah nazardan saklasın
kızlar çarşambaya yada perş. gelecek galiba az kaldı yaaa gidişi içime sinmemişti zaten evet canlarım allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar hayırlısı olsun
belki yumurtlama günlerine denk gelir geçmişte olabilir bilmiyorum ki kısmet ne zaman olacağı belli olmaz aylin adetine az kalmış inş. olmazsın ama bebiş olurda olmazsın tabiii
güsüm beyza ayşeler merveler asiş raziş emeller badegül nasılsınız pınar sana yetişemedim şeebooo nerelerdesin

günaydınn topiğin uykucu bayanlarııı huuu uyanınnnnnn artıkk ben uyandımmmm cokacimcoook

sinemcimm cnmm ben sevindim valla kocişinin gelmesine en güzeliiiihihoyyyt

çok sevindim..hayırlı olsun..4 yıldır bekliyorum gelecek bebişim inş..

Ben de o doktora gidiyorum.Ankara diye okuyunca şaşırdım.Şu an Bakırköy kızılay da ve incirli de özel muayenesinde çalışıyor.
Hatta bugün kendisine gideceğim.
Gerçekten arkadaşın yorumlarına katılıyorum.Çok iyi bir doktor.

selam herkese, bende inatla anne olmaya çalışıyorum. 26 şubat 2008 de bebeğimin kalp atışı gerçekleşmediğinden dolayı ayrılmak zorunda kaldım ve sonra 2009 yılına girdiğimiz günden beri her ay doktora gidiyorum. İnşallah bebişlerimize kavuşuruz.

hep dualarım sizinle canım allahım bu güzel duyguyu sizlerede yaşatsın kız doğuma giderken bile dua ettim sizlere bak döndüğümde sen hamileydin allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah darısı diğer güzellerin başına inşallah allahım tüm isteyenlere bol bol bebiş versin

cancer, gamzeliesin, sssengün,sarı civciv,zeytin1007 hepinize hayırlı cumalar

bir şey soracağım kızlar; Acı elma yağı (adaçayı yağı) nı özel bölgeye bir hafta boyunca koymak rahimde iltihabı söküyormuş doğrumu acaba , bir yan etkisi var mı ki..............

Hoşbulduk canım samimi karşıalan için teşekkür. sengüncüm bursa da yaşıyormussun okuduğuma göre, bursa da benim baba tarafım var geçen cumartesi ordaydık düğünümüz vardı, çok severim bursa yı ben çok güzel yer.........

evet canım bursalıyım yanlız evlendikten sonra gemliğe taşındım mirmirmirmir şu an orda yaşıyorum evet bursa çokkkkk güzeldir
acı elma yağını ben kızımın gazını alsın diye ayak tabanına sürüyom ama diğer şeyi duymamıştım

günaydın güzellerimm herkese hayırlı cumalar

evt canım bencede iyi bi dr bende ona gidiyorum
ben kızılaya gidiyorum ama muayenehanesine değil

bu arada o ankara diplomasıydı :)) sanırım

selam aleyküm cüvcüvlerim pilüçlerim ben geldiiimm.kaydirigubbakcemile3 hepimizin cumaası mübarek olsun.dualarımz kabul olsun.

kızlar size bişey anlatayım çok üzüldüm arkadaşım boşanıyo daha 40 günlük lohusa sebebi bebeişi benim gibi gazlı anacım susmuyo kocası beyefendi dayanmıyomuş artık bi çocuğu susturmayı beceremiyon diye kıza yükleniyo sonunda dava açıldı ve 0 aylık evliler zaten daha yeni bebeiş oldu bu erkekleri anlamak zor sanki biz isteyerekmi ağlatıyoruz akşam eşime dedim sende açıcanmı dava diye manyakmısın sen diyo senin elindemi isteyerekmi ağlatıyosun buna yapıcak bişey yok diyo olsa ağlatırmısın sen hiç diyo napalım zamanın gelince geçicek diyo o zamana kadar sabır diyo ay çok sevindim böyle sölemesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…