İnatla bir gün ANNE olacağım !

ohhh hadi geçmişşş olsun cnmm benimm valla sevindim buay hasta olmana önümüzdeki aya ama bebişş gelsinnn.. asiye kız sende ovulasyon ve ateş takibi mi yapsan ben yardımcı olurum sana.. yumurtlama gününü kaçırıosun belkide

slm kızlar asiş adet olmana sevindim canım
benim koçiş 1 haftaya kadar gelecek galiba canlarım yaşasınnnhihoyyyt
pınar hemşeriyiz kız nasılsın canım
aylin merviş gülsüm adet olmican o bebişin sancısı kartı görene kadar umudunu kesme

kızlar hepinizi öpüyorum çamaşırları serip derse başlamam lazım malum c.tesi pazar finallerim var, hepinize kucak dolusu sevgiler canlarım benimm

ay yumurtlama tarihine yetişse bari benim kociş ay geldiğine biyandan sevindim biyandan üzüldüm ama hayırlısı bötyleymiş ne yapalım

pınarcım allah kolaylık versin..
sinemmmmm ohhh hadi bakalımm yumurtlama zamanın geçmemiş olcak inşallah

ya kızlar benim kart yine gecikecek mi ya, beklediğim tarihe 3 gün kaldı belirtilerim yok daha.. geçen iki ayda da bu olmuştu. artık bu ay da aynısı olursa dr. yolu gözükür banabenneyaptımki
ama önce tatile gitmek istiyorum benn ya, sıkıldım çok.

pınar allah kolaylık versdin güzelim.sinemmm hayırlısı böyleymiştir inşallah hadi gözünaydın canım.canım dr bana yok dedi olsa görünürdü tahlillerde.:1hug:

valla mervecim gidecem doktora ama netten bi doktor araştırdım ssk lı özel muayenesine gidim diyorum ne dersiniz sizin fikriniz de önemli benim için bide bana doktor adetim 2. günü test yaptır demiştir fsh bide t2 sanırım bugün adetim başladı diye ben sskdan randevu aldım testler için ama adetim sökülmedi tam olarak az az geliyo acaba doğru sonuç çıkar mı diye tereddüt ediyorum

hadi gözün aydın canımm
kızlar hepinizi öpüyorum çamaşırları serip derse başlamam lazım malum c.tesi pazar finallerim var, hepinize kucak dolusu sevgiler canlarım benimm
kolay gelsin pınarcım

evet kart yiyenler tatile gidelim en iyisi.

aylin hoşgeldin canım belki bebiştendir kız
asiyem çok sevindim regl olmana bence dr değiştir derim
pınarsım sende hoşgeldin nasıl bakalım minik kızın büyüyormu sınavında başarılar allah yardımcın olsun
sinemcim kocişin geliyormuş gözünaydın sağsalim gelir inşallah

evet kart yiyenler tatile gidelim en iyisi.
tatilde de stres pek olmuyoya,bebişler de gelebilir
yok canım ya, yumurtlama kaçtı bu ay, korundukya bi dönem..

Sinemcim kocişinin gelmesine sevindim de üzüldüm de sonuçta yanında olması güzel ama bi hedefiniz var onunda gerçekleşmesi lazım eviniz için uğraşıyorsunuz ama ne demişler Allah bi kapıyı kapatıp diğerini açarmış hayırlısı bakalım

Pınarcım haftasonu sınavların var sanırım başarılar cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…