İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın ayşe bende kalp atışı duyulmağı için kürtaj olmuştum 25.07.08 de hayırlısı olsun
seher günaydın nasılsın
asiş beyza gülsüm mrb. allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

sehercim bence o tamamen bahane.hiç böyle bi sebepten dolayı insan dava açarmı bee.hem sanki adamın üvey evladıda katlanamıyo.onun ayrılası gelmiş ondan ayrılıyo hödük.

ay allah böyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyi yaaa üzüldüm kızlar isterken hayırlısını isteyelim canlarım

mrb selvi boylum amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn inşallahuteala.

ya bizim ayşe ameliyat oldumu acaba haber alan var mı hiç nasıl gaçmiş acaba 3 ayşemiz oldu topiğimizde

hoş geldin sinemcim
valla gülsüm eşimde bin tane laf söyledi adama lohudalık deprosyonuna girmiştir diyo bende dedim sanki sen girmedin :) gerçi ilgi bebişte ollunca anacım bunlar kıskanıyo valla bak ondan böle triplere giriyolar sonra alışana kadar çekiyosun ama bunlar taze evli sayılırdı beya 1 sene olmadı daha yapmıcaktı o zaman çocuk hemen

oy yerim seni selvi boylu kız dev desene bana :))şakkıdı
kocam 5 güne kadar geliyoooooooooooooooooooo hihoyyyt

valla bende merak ediyom ayşeyi pazartesi bol bol dua ettim ona inşallah kabul olur ameliyatı iiyi geçmiştir

evet bende hemen çocuk yapmadım
daha tadını çıkaramadık şu gurbet yüzünden eğer çocuk olsa benim iöçin zor olurdu tek başıma
hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin ben hep evden sonra olacak diyodum evede başladık bakalım ne zaman gelecek
seherim bebiş nasıl

gözün aydın sinemcim allahımm bi bebişte yollasın sana kocişten sonra kaydirigubbakcemile3 kızlar bişey diyem bende kızların bazılarnın mssn var olmayanlarda versin anacım özelden birbirimizi kaybetmeyelim

valla nasıl olsun teyzesi sıpamın gazı bitmiyo hiç akşam 10.3 tan gece yarıma kafar kucakta pişpişleyerk zor uyuttuk şimdide az önce uyudu sıpa koca gece ziynet salinin hop hop şarkısını dinledik kapatıyoz uyanıyo başka şarkıda yok böğğğğğğğğğğ geldi

kurudun iyice yaaa seher desene bebiş iyi uğraştırıyo ay bide çalıştığını düşünsene

kızlar bana bu günlük için dua edin bugün hasta olmayım en hayırlısını allah bilir ama bugün olursam kontrolum pazara geliyo ve pazar da tatill.(((

valla ben bebişten önce çalışıyodum son ayda ayrıldım bidaha dönmücem çünkü selen ve iş bir arada hayatta olmaz zor yani
inşallah gülsümcüm hasta olmassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…