İnatla bir gün ANNE olacağım !

emelim hoşgeldin sağol canım inşallah olmam.asiyee dilerim tahlillerin çok güzel çıkar.

sildik teyzeleri

iyi halt ettinnnnklava:klava:klava:
bilmiyonmu biz uykucuyuz 12 1 den aşağısı bizi kurtarmaz dünde emoş silmiş eh bende koyar ardından dakkasına silmezsem ne olimmmmmmm
zeytinimmm hadi az kalmış vuslataaaa inşallah bebişde ardından gelirrrr:1hug:
rahelim sorma benzer o kadar duyuyoruz ki etraftan hani Allahtan korkmasak isyan edecez ammaaa sabır sabır ya sabırrrrrrr bu arada gözün aydınnn Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canımm yeğende çok sevilir bilirimmmmmkaydirigubbakcemile3
asişimm ne tahlilleri kızz malum geçmiş pek okumuyom ya ya atladım yada unuttummmalum unutkanlık başladı bu sıralar bendeee neyse temiz çıkar inşallah canımmm:1hug:
gülsümüm seherim o hoşgeldin bizemiiiii vay dedektifler siziiiiiiiisengözlerimebaksanabhoşbulduk canlarımmmmmmmma.s.
ve diğerleriiiiii nasılsınız canlarımm yeni gelenlerde var sanırım hoş gelmişler sefalar getirmişlerrr öpüldünüz anacım mucuksss mucuksssssŞenizŞeniz
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun göbişler bebiş dolsun sonra kollara gelsin selenimiz gibi ingalasın bizler de koşuşturmaktan iğne iplik kalalım:Saruboceq::Saruboceq:- malum kiloyu hiçbir erkek istemiyooo:roflol::roflol:-

güzeller hepinize selamlar, öpücükler, hayırlı cumalarınız olsunkaydirigubbakcemile3
kızlar yine gecikecek mi derken ben bugün kartımı gördüm çok şükürkaydirigubbakcemile2

ooh yiyin bakalım dayağı ayşeden kaydirigubbakcemile3 ben epeydir yemiyorum kurtardımmm.. buarada kızlar haftaya kontrole gideyim sonrasında şu bahsettiğim alet vardı ya kalp atışlarını dinlemek için olandan hemen alcam..seher bebek doğduğunda kolik olduğunda bu karnındayken kaydettiğin sesleri dinletince rahatlıomuş bir nevi senin fön makinası olayın kaydirigubbakcemile3

güzeller hepinize selamlar, öpücükler, hayırlı cumalarınız olsunkaydirigubbakcemile3
kızlar yine gecikecek mi derken ben bugün kartımı gördüm çok şükürkaydirigubbakcemile2

hadii hakkında hayırlısı cnm benimm ama buay sıkı tut cnmm benimmm hihoyyyt

bilmem işe yararmı anacım bizim kız sabah 9 dan beri anamızı ağlattı bu gün mervecim
aylin hoş geldin canım
kızlar raziş yok bu gün sankinim

senn kız nerdesin ben mi denk gelemedim sana galiba ben yoğunken sen vardın dimi benim kafa gittiiiiiii

slm kızlar afiyet olsun hepinize ayşe nasılsın seher gülsüm slm
biz iyiyiz canımmm sen nasılsın bakalımmmmm:1hug:
ah işte ayşeye yine sallattınız oklavayı kız bende göremedim kaçırdım hep
haksızmıyım amaaaabari bi iki saat dursunda bizde görelim dimiiii uyanamayan var işi olan varrrrrrrkaydirigubbakcemile2
gözün aydın mı desem aceppppp
bu son olsun bu ay bebişin sürpriz yapsın sanaaa hakeme o kart göstersin desin yok kart mart 9 ay 10 gün boyuncaaaaaaaa:1hug:

hoşuna gitti bakıyorummmmCADIARZUkız özlediysen sana da çıkartam şölee okkalısından heeeeeee:roflol::roflol::roflol:
aman da aman hami$im bebişin pıt pıtını kaydedecekmişşş canım yaaaaaaaa:1hug:

seherrrrr kız maşallahh maşallah selenimizeee oyyyyyyy yerim ben o yanaklarııııııı

:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…