sildik teyzeleri
güzeller hepinize selamlar, öpücükler, hayırlı cumalarınız olsunkaydirigubbakcemile3
kızlar yine gecikecek mi derken ben bugün kartımı gördüm çok şükürkaydirigubbakcemile2
gülsümmm yok o erkenden gelirdi..adaşımda öleeeee
biz iyiyiz canımmm sen nasılsın bakalımmmmm:1hug:slm kızlar afiyet olsun hepinize ayşe nasılsın seher gülsüm slm
haksızmıyım amaaaabari bi iki saat dursunda bizde görelim dimiiii uyanamayan var işi olan varrrrrrrkaydirigubbakcemile2ah işte ayşeye yine sallattınız oklavayı kız bende göremedim kaçırdım hep
gözün aydın mı desem acepppppgüzeller hepinize selamlar, öpücükler, hayırlı cumalarınız olsunkaydirigubbakcemile3
kızlar yine gecikecek mi derken ben bugün kartımı gördüm çok şükürkaydirigubbakcemile2
ooh yiyin bakalım dayağı ayşeden kaydirigubbakcemile3 ben epeydir yemiyorum kurtardımmm.. buarada kızlar haftaya kontrole gideyim sonrasında şu bahsettiğim alet vardı ya kalp atışlarını dinlemek için olandan hemen alcam..seher bebek doğduğunda kolik olduğunda bu karnındayken kaydettiğin sesleri dinletince rahatlıomuş bir nevi senin fön makinası olayın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?