İnatla bir gün ANNE olacağım !

hakkaten okudumda ayşe birşey dememesine rağmen gitmiş yazık oldu bencede.
aylin senin diğer tahliller ne zaman belli olucak sen korunmaya başladın mı cidden?

kızlar sinem diğer topikte kaldı,garibim geçmişi okuyamamış, habersiz galibaaa:1no2:

aylin senin diğer tahliller ne zaman belli olucak sen korunmaya başladın mı cidden?

canım perşembe günü alıcaz sonuçları... ya ben dr.a gittikten sonra korunmaya karar verdik ve bi kere korunduk, ama bi kere de korunmasız oluverdi

ya kızlar ovulasyon topiğindeki arkadaşta hamile olabilirsin ondan yumurtlama testinde tekrar pozitif çıkmış olabilir dedi bekliyorum bakalım ama öyle olsa ateşimde artmadı yumurtlayınca artar neler oluyor bana yaaa:))))

dr.dan önce korunmadık bu ay, yani sadece bi kere korunduk ama perşembeye kadar korunucaz gibi.... emin de diilm yaaa:uhm:

hoşgeldin asiyecim valla teker teker herkes kapsam dışı oluyor yazık gerek yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…