hoşgeldin ben aylin, memnun oldum.. senin adın ne?:roflol:hoppaaaaaaa kızlar naber? tekrar tekrar hayırlı olsun topik
dedim bişeyler sayalım, özel msjdan konu tam olarak ne diye sordum ve yeni topik açın ben açmayı bilmiyorum gitmek yerine yeni topikten görüşelim maksatlı...hakkaten okudumda ayşe birşey dememesine rağmen gitmiş yazık oldu bencede.
hiç o güzel canını sıkma razişim arayan bulurhoşgeldin asiyem arkadaşları kaybettik birerbirer canım sıkıldı ya
aman da hoşgelmiş hemşomTATAAAAM SELAM KIZLARRkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin ben aylin, memnun oldum.. senin adın ne?:roflol:
valla yeni kan yeni soluk hadi bakalımkaydirigubbakcemile5dedim bişeyler sayalım, özel msjdan konu tam olarak ne diye sordum ve yeni topik açın ben açmayı bilmiyorum gitmek yerine yeni topikten görüşelim maksatlı...
hiç o güzel canını sıkma razişim arayan bulur
aman da hoşgelmiş hemşom
yeni topik yeni sayfa, hepinizi seviyorum:1hug:
şakkıdı aynenHoşgeldiniz kızlar.. Alemsiniz yaa :::))))) Ama bizden kaçış yok diyorsunuz ne güzel :))))
oh oh, ayşecim, seni tanıdım daha fena oldumnaniknanikkaydirigubbakcemile5aylin sen hakikaten çok fenasın var ya:roflol::roflol:ben de çok memnun oldum canım ayşe ben de
ben yemeğe kaçar kızlar görüşürüz herkese afiyet olsun
mervecim memnun oldum, sen eskisin burda sanırım, ben yeni üye oldumhoşşşgeldiniz kızlar yaa valla inanılmaz mutlu oldumm bende merve:))))))
slm kızlar noluyo biri bana anlatır mı acaba??
selamun aleyküm ben geldim benden kurtulacağınızımı sandınız süprizzzzz bende gülsüm hepinize a.s
aleykümselam gülsümcümmm hoşgeldin benn inanıyorum bu sayfa bize uğurlu gelcekk herkes hamişşş kalıcakk:))hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?