İnatla bir gün ANNE olacağım !

hakkaten okudumda ayşe birşey dememesine rağmen gitmiş yazık oldu bencede.
dedim bişeyler sayalım, özel msjdan konu tam olarak ne diye sordum ve yeni topik açın ben açmayı bilmiyorum gitmek yerine yeni topikten görüşelim maksatlı...
hoşgeldin asiyem arkadaşları kaybettik birerbirer canım sıkıldı ya
hiç o güzel canını sıkma razişim arayan bulur
TATAAAAM SELAM KIZLARRkaydirigubbakcemile5
aman da hoşgelmiş hemşom
yeni topik yeni sayfa, hepinizi seviyorum:1hug:

Hoşgeldiniz kızlar.. Alemsiniz yaa :::))))) Ama bizden kaçış yok diyorsunuz ne güzel :))))

süper ya herkes geliyo tek tek.

Mervecim ayda 2 kez yumurtlanabiliyor diye düşünüyorum bana doktor ilk yumurta takibimde 1 yumurtam vardı büyüyodu sonra büyümesi durdu ve hiç olmayan bir yumurta daha çıktı ortaya sonra hoş oda büyümedi ama yani olabiliyor sanırım

valla yeni kan yeni soluk hadi bakalımkaydirigubbakcemile5
Hoşgeldiniz kızlar.. Alemsiniz yaa :::))))) Ama bizden kaçış yok diyorsunuz ne güzel :))))
şakkıdı aynen
aylin sen hakikaten çok fenasın var ya:roflol::roflol:ben de çok memnun oldum canım ayşe ben de
oh oh, ayşecim, seni tanıdım daha fena oldumnaniknanikkaydirigubbakcemile5

Yeniden tanışıyoruz demekki.. Bende Emel...Hepinize yeniden merhabaaaa :))))))))))

hehe deneyimlerimle sizide bilgilendiririm kızlarrr holeyyyy bütün kızlar toplandıkkk:))

selamun aleyküm ben geldim benden kurtulacağınızımı sandınız süprizzzzz bende gülsüm hepinize a.s

kızlar bu arada ben iğnemi oldu.rabbim tamamına erdirir inşallah.artık bundan sonra bol bol çalışma yapmak lazım.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…