İnatla bir gün ANNE olacağım !

Yeniden tanışıyoruz demekki.. Bende Emel...Hepinize yeniden merhabaaaa :))))))))))
selam emel,memnn oldumkaydirigubbakcemile2
slm kızlar noluyo biri bana anlatır mı acaba??
canım diğer topik karıştı ve kapandı.... uzun hikaye,burdan devam ediyoruzzhihoyyyt

selamun aleyküm ben geldim benden kurtulacağınızımı sandınız süprizzzzz bende gülsüm hepinize a.s
yaşaaaaŞeniz kaydirigubbakcemile2

kızlar bu arada ben iğnemi oldu.rabbim tamamına erdirir inşallah.artık bundan sonra bol bol çalışma yapmak lazım.:roflol:

canım hadi hayırlı olsun iğnen :) senin yumoşlar kaç mm olmuştu?

bende bu konuda ihtisas yapıcam araştırıyorum

herkes yazsın bildiklerini delikafadulden

aylinim canıııımmm bana bu yaptığın ovulasyon çizelgesi varyaa doğru.dr mda aynı günlerde beraberlik önerdi.kızlar bişey soracam dr gün aşırı dedi hergün olsa olmazmı acep

nevgülcüm sen çatlama iğnesi mi vurdurdun cnm ben geçen hafta pazar vurdurmuştum çalıştık bakalım ne olcak bu hafta çalışmıyoruz tatildeyiz

kızlar bu arada ben iğnemi oldu.rabbim tamamına erdirir inşallah.artık bundan sonra bol bol çalışma yapmak lazım.:roflol:
inşallah gelsin bebişleeeeerhihoyyyt

pınarcım valla uzuuun uzuuuun anlatırdık senin için ama tırsıyoruz, üyelik iptal oluyooobenneyaptımki

ya benimde doktor günaşırı demişti ama bizde buay ovulasyonda gülen yüzü görünce hergün olduk sonraları günaşırı devam gene..

asiyee sende öle tatile çıkma kız günaşırı devam et

aylinim canıııımmm bana bu yaptığın ovulasyon çizelgesi varyaa doğru.dr mda aynı günlerde beraberlik önerdi.kızlar bişey soracam dr gün aşırı dedi hergün olsa olmazmı acep
canım dr.u dinle sen, günaşırı olunca sperm kalitesi iyi oluyo diye okumuştum.... hergün olunca kalitesi mi düşüyomuş ne.... ama dr.una sor istersen o daha iyi bilir tabe

canım ya eşim grip bide gece vardiyası maalesef kaldı yani olursa olur ne yapim doktor 2 side çatlamış dedi ctesi günü neblim

ooh asiye patlatırmışın ikiz:))) ben biraz netten iki kez yumurtlamayı araştırayım yemeğe çıkıyorum kızlar..

Valla öle mervecim şükür çatladı ikiside kist olur diye korkmuştum hayırlısı bakalım

kızlar bi bursaya geldim kk yı karıştırmışsınız...neyse ben geldim iyiyim anacığımın yanındayım...arada uğrarım yine...hepinizi çokkk öptümm....

kızlar bu arada topikimiz hayırlı olsun hepimize...ve inşallah inat eden herkes kavuşur birgün meleğine...rabbim hayır eylesin....

pınarcım senle pek görüşemiyoruz hamilelik nasıl geçiyor

canım eltim doğum yaptı, ben, görümcem, kayınvaldem sırayla hastanelik olduk topiğe fazla giremedim, bugün evdeyim arkdaşım gelcek bi girim bakim dedim. sen nasılsın canım 2 yumoşun da çatlamış maşallah, bu ay bişiler olabilir di mi?? hayırlı haber bekliyorum cnm beniim:asigim:

kızlar bu arada topikimiz hayırlı olsun hepimize...ve inşallah inat eden herkes kavuşur birgün meleğine...rabbim hayır eylesin....

canım nasılsın? nasıl gidio hamişlikk?? merak ettim seni gerçi ben de çok giremedim topiğe ama arada girip okudum.umarım iyisinizdir canım

slm kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun ben sinem
bende kurtulamadınızzzz :jeyyar:

slm kızlar unutulmaya yüztutmuştum ama geldim işte bende burdayım bu gün girdim veeeeee şooooook karışmış ortam neyse hayırlı olsun topiğimiz............hepinize tekrar merhabalarrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…