selam emel,memnn oldumkaydirigubbakcemile2Yeniden tanışıyoruz demekki.. Bende Emel...Hepinize yeniden merhabaaaa :))))))))))
canım diğer topik karıştı ve kapandı.... uzun hikaye,burdan devam ediyoruzzhihoyyytslm kızlar noluyo biri bana anlatır mı acaba??
yaşaaaaŞeniz kaydirigubbakcemile2selamun aleyküm ben geldim benden kurtulacağınızımı sandınız süprizzzzz bende gülsüm hepinize a.s
kızlar bu arada ben iğnemi oldu.rabbim tamamına erdirir inşallah.artık bundan sonra bol bol çalışma yapmak lazım.:roflol:
inşallah gelsin bebişleeeeerhihoyyytkızlar bu arada ben iğnemi oldu.rabbim tamamına erdirir inşallah.artık bundan sonra bol bol çalışma yapmak lazım.:roflol:
canım dr.u dinle sen, günaşırı olunca sperm kalitesi iyi oluyo diye okumuştum.... hergün olunca kalitesi mi düşüyomuş ne.... ama dr.una sor istersen o daha iyi bilir tabeaylinim canıııımmm bana bu yaptığın ovulasyon çizelgesi varyaa doğru.dr mda aynı günlerde beraberlik önerdi.kızlar bişey soracam dr gün aşırı dedi hergün olsa olmazmı acep
ya benimde doktor günaşırı demişti ama bizde buay ovulasyonda gülen yüzü görünce hergün olduk sonraları günaşırı devam gene..
asiyee sende öle tatile çıkma kız günaşırı devam et
pınarcım senle pek görüşemiyoruz hamilelik nasıl geçiyor
kızlar bu arada topikimiz hayırlı olsun hepimize...ve inşallah inat eden herkes kavuşur birgün meleğine...rabbim hayır eylesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?