günaydın kızlar, dün benden sonra ne kadar kaynatmıssınız, ayh biz de sessiz hatun yok herkes gevezeya ben çikolata kisti topiklerine daldım, allahım ne güzel hikayeler var, ha sıkıntısını yasayan da cok , bebişini kucagına alan da... ben ögleden sonra 13.20de doktordayım, geri işe döner miyim bilmiyorum, ya kızlar şimdi ben 2-3 gündür calısıyorum ya, alttan muayenede hani ya bebişim tuttuysa bişii olur mu ki ?
sağol sinemcim,amingünaydın kızlar nasılsınız aylincim evlilik yıldönümün kutlu olsun nice bol bebişli yıllara canım
ay yine mi maç yaaaaaaa dün benimkide gitti kızlar maça
ben kartı görecem kızlar leke gelmeye başladı yani srı kartı gördüm ikinci sarı kartla kırmızıyı görecem
neyse gününde geliyo hiç olmazsa
hiç tepki vermedim suratta yapmadım bidaha gitmicem falan dedi ama masla her maçtan sonra aynı şeyi söyler şu adetim bitsin gösterecem ona maçı
hepinizi tek tek öpüyorum aylin ne yaptın yıldönümünde merak ettim şimdi
byeeee
beyzacım dr.un dediklerine uy,biçok kadın yaşıyo bunu hamileliğinde ama bebişlerini kucaklarına alıyolar yine de, inşallah sen de alıcan canım benim,rahatlatmaya çalış kendinigünaydın kızlar
dualarınıza çok ihtiyacım var yıkılmış durumdayım pazartesi akşamı kanamam oldu hemen acile gittik doktor düşük tehlikesi var dedi ilaç verdi evdeyim şimdi dinleniyorum fazla kalkmamaya çalışıyorum umarım herşey iyi olur
bana sıra geliyoo,ama hiç ümidim yok kızlar...inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler
27 haziran.... aylint
28 haziran......asiş
2 temmuz....cetrefilli
7 temmuz... nevgül
11 haziran ....zeytin1007
17 temmuz... raziş
.................... alabama
.................. ...rahel
bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat
bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
canım kolay gelsin ve sonra da bebişin gelsin inşallahkızlarrrr hepinizin günü aydın olsun.....:)) umarım herkes iyidir...
Ben yine hastaneye gittim o nedenle sık gelemiyorum.. Dün herşeyi konuştum ve Temmuz ayına kaydım yapıldı :))) Bu ay sonu iğnelerime başlıyorum kızlar.. Bana uzun protokol uygulanacak..o nedenle sonuç almam 1 ayı bulur.. umarım temmuz sonu güzel haberler vereceğim size Allahımın izniyle..
benden haberler bunlar..sizlerde ne var ne yok ?
Allah iyiliğini versin,işte aynı benim eşimin vereceği tepki:roflol:ya göğüsler acıyor akşam adet olacakmışım gibi karnım ağırdı.koçamada kızdım.dün dedim arkadaşıma gidelim dedimde istemedi.işten gelip bir yere gidemem diyo.dün geldi dedim çocuklar halısaha maçı ayarlamışlar yemek yiyiptemi gidicen yemedenmi.hemen atladı saat kaçta maç dedim 8-8 bucuk yiyeyim az bişey diyo.şimdi gitmezsem çocuklara ayıp olur diyo.dedim bana ve arkadaşıma ayıp olmuyomu işine geldiği gibi davranıyosun.dedim maç falan yok ama maksadını öğrendim yeterr.:dilcikar:
günaydın kızlar dün ne kadar çok kaynatmışsınız maşallah
aylincim umarım kocişin sana süpriz yapmıştır maça gideceğini seni üzmek için sölemiştir gelde haber ver bize
ayşeler aylin pınar da yok şebnem unuttu bizi sinemde gelmiyor acaba odamı dr da tüp bebek için oda tedavi görüyordu ya yiğitin annesi sen nerdesin aslı gülşen nazmiye bunlarda unuttu bizi gelin hadi kızlar
ayliiiinnnnnn ne yaptınız akşam.dilerim sürpriz yapmıştır sana.
kızlar sürpriz falan yapmadı,öncelikle onu söleyim,artık beklemiyorum da zaten,eskiden beklerdim... hiç şaşırmadım. maçtan önce surat yaptım,hiç ilgilenmedim spor malzemelerini kendi aradı falan.. gelince de sen hala kızgın mısın dedi, ben de evet dedim,neden dedi bi de sıkılmadan, ben de konuştum... "ama günler torbaya mı girdi bitanem,başka gün için plan yaparız,belki ben bugün havamda diilim,duyan da hiçbişey yapmıyoz sanır" dedi! ben de diğer günler ayrı bu günün anlamı ayrı, iki yıl önce bugün evlendikk biz! ama olabilir keyifsiz olabilirsin vs. ama bunu da bana anlatabilirdin bitanem bugün havamda diildim ama şu gün acısını çıkarırız diyerek gönlümü alabilirdin dedim... gülüyo, kıvırıyo.... bu haklı olduğumu kabul ediyo demek... ama varya kızlar bi çiçek bile almadı!dijital al asişim daha iyi
ayli kız hadi öldük meraktan pardon öldüm diim en iyisi
kızlar sürpriz falan yapmadı,öncelikle onu söleyim,artık beklemiyorum da zaten,eskiden beklerdim... hiç şaşırmadım. maçtan önce surat yaptım,hiç ilgilenmedim spor malzemelerini kendi aradı falan.. gelince de sen hala kızgın mısın dedi, ben de evet dedim,neden dedi bi de sıkılmadan, ben de konuştum... "ama günler torbaya mı girdi bitanem,başka gün için plan yaparız,belki ben bugün havamda diilim,duyan da hiçbişey yapmıyoz sanır" dedi! ben de diğer günler ayrı bu günün anlamı ayrı, iki yıl önce bugün evlendikk biz! ama olabilir keyifsiz olabilirsin vs. ama bunu da bana anlatabilirdin bitanem bugün havamda diildim ama şu gün acısını çıkarırız diyerek gönlümü alabilirdin dedim... gülüyo, kıvırıyo.... bu haklı olduğumu kabul ediyo demek... ama varya kızlar bi çiçek bile almadı!
aylin geçmişi okuoo ama önce bi yazsaydın da sora okusaydıınn
pardon canım ya, haber bekledinizi sonra düşündümopuyorumnanaktan
raziye ben de ateş ölçüyom bi saat 7 de bi 9 da bi 11 de, hepsi değişik değişik çıkıyo:roflol:
valla yapmak lazım aslında...düzgünce tabi benim gibi diil
ya kızlar benim ateşim hala yükselmedi,adetim bittiğinde 36,3 tü, dün de öyleydi,bugün 36,2 çıktı,ben yumurtlamamış olabilir miyim?
pardon canım ya, haber bekledinizi sonra düşündümopuyorumnanaktan
raziye ben de ateş ölçüyom bi saat 7 de bi 9 da bi 11 de, hepsi değişik değişik çıkıyo:roflol:
valla yapmak lazım aslında...düzgünce tabi benim gibi diil
ya kızlar benim ateşim hala yükselmedi,adetim bittiğinde 36,3 tü, dün de öyleydi,bugün 36,2 çıktı,ben yumurtlamamış olabilir miyim?
sağol canım iyiyim,sen?asiş aylin merviş ayşem gülsüm raziş seher nasılsınız canlarım
şebo girmiyo pınarda kaçak diğer sinem bi giriyo bi girmiyo emel nerde acaba
rahelim allah hayırlısıyla güzel sonuçlara ulaşmayı nasip etsin sağlıkla canım
ben yapamam canım ya,ama çok takılmadımiyiyim sinemcim sağol.ayliinnn boşverrr sende sana en ihtiyaç duyduğu zamanda yanında olma ve bişey derse günler çuvalamı girdi başka bi gün telafi edeiz de.
benziyolar ya birbirlerine, çiçek alırdı aslında özel günde ama yapmadı işte!tamamdır düzelttim sinemm..
aylinnn inan senin kocanın benim kocamdan farkı yokk hiç şaşırmadımm maça gitmesede hiçbişi yapmaz yanii ne çiçekk ne bişi ben isterim hediyee öle alır kaydirigubbakcemile3
gülsümcüm evet tatlı satılıo ben marketten almıştım
biliyo musunuz tv ye bi uzman çıkmıştı, böyle incelikleri çok beceremeyenler sadık da olurmuş, çok fazla bu işleri bilenlerin genelde metresleri olurmuş... iyi tarafından bakmak mı dersiniz buna polyannacılık mı artık:roflol:ne diyim canım...benimki de bazen alır bazen almaz...demek o günkü havalarına bağlıymış bu durum...en özel günde bişey almaz..bazen de hiçbişey yokken çiçekle gelir..hiç beklemezken...maksat beklenmeden gelen daha çok sevindirirmiş öyle der...amaaaaaaaaaaann anlamıyom bende valla bu erkekleri... :bbo:
ben de çözemedim,doğru düzgün ölçebilseydim çözecektim de onu da yapamadım,unutuyorum ben sabahlarıcanım şu ateş işini hiç anlamadım ben... :sm_confused:
kız öle bi 7 bi 9da olur mu adam gibi ölçücen hep aynı saatte şimdi ben sana yumurtlamışsın yumurtlamamışsın nası diyeyim tüm ölçüm sonuçların lazım kaydirigubbakcemile3 şekercimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?