İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar, dün benden sonra ne kadar kaynatmıssınız, ayh biz de sessiz hatun yok herkes geveze ya ben çikolata kisti topiklerine daldım, allahım ne güzel hikayeler var, ha sıkıntısını yasayan da cok , bebişini kucagına alan da... ben ögleden sonra 13.20de doktordayım, geri işe döner miyim bilmiyorum, ya kızlar şimdi ben 2-3 gündür calısıyorum ya, alttan muayenede hani ya bebişim tuttuysa bişii olur mu ki ?

olmaaaaaazzzzzzzzzzzz

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim karnım ağrımyaya başladı kız merviş oy tarihimi de yenilermiş uydu mu ne sen yinede 12 temmuz yaz canım yaaa evet evet 12 de olurum öbür ay belli de olmaz belki olmam
beyzam çok geçmiş olsun canım haplarını düzenli kullan ayağa kalkma inş. bebeğin seninle olacak canım
ayyyyyy karnım kudurdu wc ye bi gidip gelim ben

korkma ayşecim bebeğin kesesi herşeyden korur onu o yüzden korkma doktor dikkat eder cnm benim yeter ki tutsun

sağol sinemcim,amin

beyzacım dr.un dediklerine uy,biçok kadın yaşıyo bunu hamileliğinde ama bebişlerini kucaklarına alıyolar yine de, inşallah sen de alıcan canım benim,rahatlatmaya çalış kendini

bana sıra geliyoo,ama hiç ümidim yok kızlar...
canım kolay gelsin ve sonra da bebişin gelsin inşallah
Allah iyiliğini versin,işte aynı benim eşimin vereceği tepki:roflol:
günaydın kızlar dün ne kadar çok kaynatmışsınız maşallah
aylincim umarım kocişin sana süpriz yapmıştır maça gideceğini seni üzmek için sölemiştir gelde haber ver bize

ayşeler aylin pınar da yok şebnem unuttu bizi sinemde gelmiyor acaba odamı dr da tüp bebek için oda tedavi görüyordu ya yiğitin annesi sen nerdesin aslı gülşen nazmiye bunlarda unuttu bizi gelin hadi kızlar

ayliiiinnnnnn ne yaptınız akşam.dilerim sürpriz yapmıştır sana.

dijital al asişim daha iyi
ayli kız hadi öldük meraktan pardon öldüm diim en iyisi
kızlar sürpriz falan yapmadı,öncelikle onu söleyim,artık beklemiyorum da zaten,eskiden beklerdim... hiç şaşırmadım. maçtan önce surat yaptım,hiç ilgilenmedim spor malzemelerini kendi aradı falan.. gelince de sen hala kızgın mısın dedi, ben de evet dedim,neden dedi bi de sıkılmadan, ben de konuştum... "ama günler torbaya mı girdi bitanem,başka gün için plan yaparız,belki ben bugün havamda diilim,duyan da hiçbişey yapmıyoz sanır" dedi! ben de diğer günler ayrı bu günün anlamı ayrı, iki yıl önce bugün evlendikk biz! ama olabilir keyifsiz olabilirsin vs. ama bunu da bana anlatabilirdin bitanem bugün havamda diildim ama şu gün acısını çıkarırız diyerek gönlümü alabilirdin dedim... gülüyo, kıvırıyo.... bu haklı olduğumu kabul ediyo demek... ama varya kızlar bi çiçek bile almadı!

asiş aylin merviş ayşem gülsüm raziş seher nasılsınız canlarım
şebo girmiyo pınarda kaçak diğer sinem bi giriyo bi girmiyo emel nerde acaba
rahelim allah hayırlısıyla güzel sonuçlara ulaşmayı nasip etsin sağlıkla canım

iyiyim sinemcim sağol.ayliinnn boşverrr sende sana en ihtiyaç duyduğu zamanda yanında olma ve bişey derse günler çuvalamı girdi başka bi gün telafi edeiz de.

tamamdır düzelttim sinemm..
aylinnn inan senin kocanın benim kocamdan farkı yokk hiç şaşırmadımm maça gitmesede hiçbişi yapmaz yanii ne çiçekk ne bişi ben isterim hediyee öle alır kaydirigubbakcemile3

gülsümcüm evet tatlı satılıo ben marketten almıştım

ne diyim canım...benimki de bazen alır bazen almaz...demek o günkü havalarına bağlıymış bu durum...en özel günde bişey almaz..bazen de hiçbişey yokken çiçekle gelir..hiç beklemezken...maksat beklenmeden gelen daha çok sevindirirmiş öyle der...amaaaaaaaaaaann anlamıyom bende valla bu erkekleri... :bbo:

aylin geçmişi okuoo ama önce bi yazsaydın da sora okusaydıınn

pardon canım ya, haber bekledinizi sonra düşündümopuyorumnanaktan

raziye ben de ateş ölçüyom bi saat 7 de bi 9 da bi 11 de, hepsi değişik değişik çıkıyo:roflol:
valla yapmak lazım aslında...düzgünce tabi benim gibi diil

ya kızlar benim ateşim hala yükselmedi,adetim bittiğinde 36,3 tü, dün de öyleydi,bugün 36,2 çıktı,ben yumurtlamamış olabilir miyim?

canım şu ateş işini hiç anlamadım ben... :sm_confused:

kız öle bi 7 bi 9da olur mu adam gibi ölçücen hep aynı saatte şimdi ben sana yumurtlamışsın yumurtlamamışsın nası diyeyim tüm ölçüm sonuçların lazım kaydirigubbakcemile3 şekercimm

valla benimki hakkını yiyemem alır bütün özel günlerde küçükte olsa alır hediyesini.:asigim:

sağol canım iyiyim,sen?
iyiyim sinemcim sağol.ayliinnn boşverrr sende sana en ihtiyaç duyduğu zamanda yanında olma ve bişey derse günler çuvalamı girdi başka bi gün telafi edeiz de.
ben yapamam canım ya,ama çok takılmadım
benziyolar ya birbirlerine, çiçek alırdı aslında özel günde ama yapmadı işte!
biliyo musunuz tv ye bi uzman çıkmıştı, böyle incelikleri çok beceremeyenler sadık da olurmuş, çok fazla bu işleri bilenlerin genelde metresleri olurmuş... iyi tarafından bakmak mı dersiniz buna polyannacılık mı artık:roflol:
canım şu ateş işini hiç anlamadım ben... :sm_confused:
ben de çözemedim,doğru düzgün ölçebilseydim çözecektim de onu da yapamadım,unutuyorum ben sabahları

benımde alır unutmaz valla ama arada unutuğuda olur o zamanda başka yolunu bulur gönlüümü almanın

kız öle bi 7 bi 9da olur mu adam gibi ölçücen hep aynı saatte şimdi ben sana yumurtlamışsın yumurtlamamışsın nası diyeyim tüm ölçüm sonuçların lazım kaydirigubbakcemile3 şekercimm

canım doğru sölüyosun da mesela adet bitince ölçtüğümle dün ve bugünkü aynı saatlerde yataktan çıkmadan ölçüldü, 36,3 36,3 36,2 ....
yani adetten sonra ölçtüğümden daha yüksek çıkması gerekmez miydi bu günlerde? hani yumurtladıktan sonra yükseliyoya bikaç birim..

benim derece digital benim kociş inklerin için almıştı onu buzağılara mama vercekti onun ısısını ayarlamak içinmiş bende ne gerek diye eve getirdim :jeyyar:
benim kociş en küçük çiçek alır ama evlilik yıldönümüzde yemeğe götürmüştü bir de bana kolye almıştı:kedi: bakalım bu yıl ne yapacak çok merak ediyorum

aylincim ben bugün ölçtüm 36,7 çıktı yumoş çatladığında düşecek dimi öyle anlayacağım ay bende ne ateşliyim ya:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…