günaydın oynak beyimiz nasılsın dünden beri
beyzam geçmiş olsun üzülme canım meleğin seninle inşallah dinlen bitanem kalkmadan yat dr dediklerini yap kötü düşünme sakıngünaydın kızlar
dualarınıza çok ihtiyacım var yıkılmış durumdayım pazartesi akşamı kanamam oldu hemen acile gittik doktor düşük tehlikesi var dedi ilaç verdi evdeyim şimdi dinleniyorum fazla kalkmamaya çalışıyorum umarım herşey iyi olur
Allah iyiliğini versin emi Gülsüm senin :)))))))))) Valla güldürdün beni...:))))
Sağol Asiyecim çok teşekkür ederim.. Umarım hepimiz sırayla bebeklerimize kavuşuruz..ınşallah bir sorun yaşamadan bende bu süreci atlatırım..
burdayım iştehihoyyythihoyyytgülsüm raziş elma dersem çıkın elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy emelcim inşallah gelecek bebişlerin canım çok heyecanlandım sanırım seninle kaderim aynı güzelim benimde sonum tüpbebek olacak gibi hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla versin bebişlerimizi inşallah:Saruboceq:kızlarrrr hepinizin günü aydın olsun.....:)) umarım herkes iyidir...
Ben yine hastaneye gittim o nedenle sık gelemiyorum.. Dün herşeyi konuştum ve Temmuz ayına kaydım yapıldı :))) Bu ay sonu iğnelerime başlıyorum kızlar.. Bana uzun protokol uygulanacak..o nedenle sonuç almam 1 ayı bulur.. umarım temmuz sonu güzel haberler vereceğim size Allahımın izniyle..
benden haberler bunlar..sizlerde ne var ne yok ?
ah bu erkekler onlarsız da olmuyor böyle bizi yiyorlar kaydirigubbakcemile3benimkininde dün akşam kıskançlık yaptı beni kızdırdı saat 11 de işten ayrılan bir arkadaş vardı erkek onla konuştum msnden niye yazıyor bu saatte diye kızıyor sonra bende kızdım gittim yanından geldi yanıma beni kızdırma dedim ya sanki kötü bişey konuşuyomuşuz gibi hoş bana kızmıyor arkadaşa kızıyor delü bunlar yaww-tatlicadiarzu-ya göğüsler acıyor akşam adet olacakmışım gibi karnım ağırdı.koçamada kızdım.dün dedim arkadaşıma gidelim dedimde istemedi.işten gelip bir yere gidemem diyo.dün geldi dedim çocuklar halısaha maçı ayarlamışlar yemek yiyiptemi gidicen yemedenmi.hemen atladı saat kaçta maç dedim 8-8 bucuk yiyeyim az bişey diyo.şimdi gitmezsem çocuklara ayıp olur diyo.dedim bana ve arkadaşıma ayıp olmuyomu işine geldiği gibi davranıyosun.dedim maç falan yok ama maksadını öğrendim yeterr.:dilcikar:
günaydın emelim allaha çok şükür geçti bitanem gece hafif oldu uyandım wc ye gittim biraz durdum sonra geçti allaha şükür:Saruboceq:Beyzacım geçmiş olsun.. Allahın izniyle bebeğin sana sıkıca tutunur inşallahhh...
Günaydın Raziyecim.. Sancıların geçtimi ?
emel senin adına çok seviniyorum canım...inşallah sonu da güzel olacak bu sürecin...güzel haberler vereceksin bize pınar gibi sende...ve minik kuzucuğunu kollarına alacaksın hayırlısıyla inşallah...allahım yolunu açık etsin canım...
gülsümcüm sen kendi keyfine bak...stres baş düşmanı bebişin biliyosun demi?bak gelmez sonra haaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?