İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla raziyecim benimki de olsa kızardı...çok kıskançtır...evlenmeden önce daha fenaydı..şimdi elindeyim artık ya biraz daha duruldu :))) ama yine de öyle konularda kök söktürür alimallah bana...

ayşeler aylin pınar da yok şebnem unuttu bizi sinemde gelmiyor acaba odamı dr da tüp bebek için oda tedavi görüyordu ya yiğitin annesi sen nerdesin aslı gülşen nazmiye bunlarda unuttu bizi gelin hadi kızlar

raziye benimki olsa direk pc yi kapatır kolumdan tutar sandelyeden kaldırır.kaydirigubbakcemile3

hadi ya demekki normal diyorsunuz ne bileyim önce böyle yapmazdı ama tanıdığı birisi anlamadım ayy aslında hoşumada gitmedi değil :kedi:

kızlar bugün sabah ateş ölçmeye başladım ya ne zman başlanıyordu unuttum umarım hergün unutmadan çölçeceğim ya bide şunu soracağım hergün aynı saatte ölçmem gerekmiyor demi

hadi ya demekki normal diyorsunuz ne bileyim önce böyle yapmazdı ama tanıdığı birisi anlamadım ayy aslında hoşumada gitmedi değil :kedi:

kız sende az değilsin haa...adamı kızdır sonrada hoşuma gitti de...benimkide aynını yapardı valla....

evet razişiim hergün 7-8 arası ben 7.30da ölçerdim .. ve hep aynı saatte regl ilk günlerinden başlayabilirsin yani senin için uygun zaman şekercim.. artııı yataktan hiç kalkmadan dil altından ölçücen okadarcık

kız sende az değilsin haa...adamı kızdır sonrada hoşuma gitti de...benimkide aynını yapardı valla....
:jeyyar:sengözlerimebaksanab
valla benim saatleri değişebilir canım eşim bazen kahvaltı yapıyor ozaman 6 buçuk ta kalkıyorum :bbo:bugün 8 buçukta ölçtüm 36,7 çıktı kalkmadım ve dilimin altından ölçtüm kocişe söylim o bana hatırlatır kaydirigubbakcemile3

ya zaten alışkanlık olunca birden uyanıyosun o saatte kimsenin hatırlatmasına gerek bile kalmıyooopuyorumnanaktan herkes ölçsün zararı yok bence

Razişim benim kocam beni kaldırır madem tanıyo muhabbete o devam ederdi sanırım
Bende ateş ölçücem ama dil altı ölçümü için ayrı mı derece var nasıl bi derece almam lazım ya digital mi yoksa normal camlar varya ondan mı almalıyım

dijital al asişim daha iyi
ayli kız hadi öldük meraktan pardon öldüm diim en iyisi

canım benimki digital olandandı daha rahat ettim direk sonuç verio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…