İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlaaaarrrrrrrr herkes şuan olmak istediğiniz yeri anlatsın herkes.

ben geniş yemyeşil çok güzel bir bahçede içinde güzel evi bulunan bir yerde olmak isterdim.ve havuz kenerındaki masada en sevdiğim samimi arkadaşlarla koyu bir sohbete dalıp çay yada nesgafe yudumlamak isterdim.

ben geldimmmmmmmm:kedi:
seherim yazmış sanırım annem yüzünden gelemedimm yani pek sevmiyorda pc yi ama geceleri eşime mecbur katlanıyorrrrkaydirigubbakcemile3hepiniz iyisinizdir umarımm biz iyiyiz teyzeleriii yarına bi terslik olmazsa doğum tarihini kesinleştirecez doktorlaaa darısı hepinizin başınaaaaa:1hug:

kızlaaaarrrrrrrr herkes şuan olmak istediğiniz yeri anlatsın herkes.

evimde sezeryanın tüm etkileri bitmiş bir şekilde oğlum ve eşimle başbaşa olmak isterdimmm ama benimki ilerleyen zamanda mümkün olacakk seninkide olur inşallah canımmm:1hug:dur nescafen benden olsunnnn

Ayşecim hayırlısı ile doğurursun bebişini inşallah cnm
Ben şu an eşimin yanında olmak isterdim evde tadilatla uğraşıyo ona yardım edebilmek isterdim

fıstıklar nasılsınız nasıl gidiyor ben bayadır giremiyorum
hamişler nasıl gidiyor iyimi ayşem az kaldı ha gayret
mervem ikiliyi yaptırdınmı bende kızımla uğrasıyom bugünde cırcır olmuş dut yedim ondan olsa gerek
ay çenem düştü
hadi öpüldünmüzzz byee

mrb kızlar kaynatmışsınız maşallah ay ben rüyamda büyük otobüsle yolculuğa çıkıyoruz yemyesil çimlerle kaplı bir yol asfalt değil ay rüya tabirlerine bakim şimdi
che nasılsın evet bayağıdır girmiyodun idile geçmiş olsun
ay nerde bu kızlar yaaa

ben burdayım deryacım bebene geçmiş olsun cnm dikkatli yesene kız bebeni isahl yapıyosun
sinemcim cnm öğlen uyuşukluğu tuttu kızların

öğlen değil aişim ikindiye gidiyoz artıkın ama ses yok kız oynak beyi ruyanamı daldın naptın

çok süper gülsümcüm ellerine sağlık biz neden bu kadar evhamlıyız anlamam ki aynen bende öyleyim yüzünde bir asıklık soğukluk görsem acaba derim:kedi:
ayse iii kızlar msn de konuştuk annesi ondaymış ondan girememiş
sağolasın seherimŞeniz
ayşem iyi olmana sevindik canım alperenimizede maşallah allah hayırlı doğum nasip etsin ayşem sağlıcakla al alperenini kucağına
hoşgeldin deryacım geçmiş olsun kızına yediklerine dikkat et annesi uzun süredir görünmüyorsun asma topiğimizizemuszemus

Ben şu an eşimin yanında olmak isterdim evde tadilatla uğraşıyo ona yardım edebilmek isterdim
aminn canımmm sağoll darısı hepinizin başına inşallahhhhhh:1hug:
evet canımm yaklaştı artıkk biz iyiyiz işteee geçmiş olsun idilime bu aradaaa
ayşem iyi olmana sevindik canım alperenimizede maşallah allah hayırlı doğum nasip etsin ayşem sağlıcakla al alperenini kucağına

aminnnn canımmm çok sağollla.s.

CANIMM hoşgeldin ayşem
hadi hayırlısı inşallah
valla şu an yatakta yatıp uyumak isterdim sessiz sedasız
yazık sana, huysuz ve tatlı tosba yordu seni:ecrin_bebek:
evimde sezeryanın tüm etkileri bitmiş bir şekilde oğlum ve eşimle başbaşa olmak isterdimmm ama benimki ilerleyen zamanda mümkün olacakk seninkide olur inşallah canımmm:1hug:dur nescafen benden olsunnnn
inşallah canım
asiş hayal kuruyosun gülüm ya eşimle başbaşa tatilde falan desene kız,dua kapın açıktır belki
hoşgeldin,bebeğine geçmişler olsun

yaw eşleri bırakın allah allah onlara sorun bakalım eşimle olmak isterdim diceklermi.akşam sdeneyelim isterseniz.bakalım neler duyacaz.:roflol::roflol:

kız üzülüyorum çok yoruluyo gece vardiyasında bu hafta gece işte çalışıyo sabah geliyo yatıyo 11-12 gibi kalkıp evde tadilat yapıyo üstüne öksürüyo hasta zaten benim hayalim şu anda onun iyi olması başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…