kız üzülüyorum çok yoruluyo gece vardiyasında bu hafta gece işte çalışıyo sabah geliyo yatıyo 11-12 gibi kalkıp evde tadilat yapıyo üstüne öksürüyo hasta zaten benim hayalim şu anda onun iyi olması başka bişey istemiyorum
canım hayırlısı olsun üzme kendini,dediğin gibi sağlık olsunsağol aylincim inşallah atlatır antibiyotik e başladık tam çalışma haftamız bide ya taşınmayı erteleyelim dedim kabul etmedi inadı tuttu yani bu ay bende hayır yok o kadar iğne boşuna gitti tabi o iyi olsunda ne yapalım başka aya artık bebek işi
hoşbulduk canımmma.s.CANIMM hoşgeldin ayşem
hadi hayırlısı inşallah
:1hug:ayşe hoşgeldin.derya sende hoşgeldin.
ayşecim nihayet senden bi ses çıktı...aman iyi ol da..hadi yarın doğum tarihini al alpereni de kucağına al sağlıcakla inşallah...annene de selamlar bizden...
kızlar erkenden kaybolmuşsunuz hepiniz bugün...
beyzaaaaam canım benim, inşallah bebeğin sende kalacak, tüm dualarım senle canım benim, aklına kötü şeyler getirme, konuş bebişinle, annesini bırakmıycak allahın izniyle, üzme kendinigünaydın kızlar
dualarınıza çok ihtiyacım var yıkılmış durumdayım pazartesi akşamı kanamam oldu hemen acile gittik doktor düşük tehlikesi var dedi ilaç verdi evdeyim şimdi dinleniyorum fazla kalkmamaya çalışıyorum umarım herşey iyi olur
oyyyyy geliyo alperen kuzus annesi az kalmış, söyle ona teyzeleri bekliyo onuben geldimmmmmmmm:kedi:
seherim yazmış sanırım annem yüzünden gelemedimm yani pek sevmiyorda pc yi ama geceleri eşime mecbur katlanıyorrrrkaydirigubbakcemile3hepiniz iyisinizdir umarımm biz iyiyiz teyzeleriii yarına bi terslik olmazsa doğum tarihini kesinleştirecez doktorlaaa darısı hepinizin başınaaaaa:1hug:
hoşgeldiiiin, öp kara kızını yerime, geçmiş olsun:)fıstıklar nasılsınız nasıl gidiyor ben bayadır giremiyorum
hamişler nasıl gidiyor iyimi ayşem az kaldı ha gayret
mervem ikiliyi yaptırdınmı bende kızımla uğrasıyom bugünde cırcır olmuş dut yedim ondan olsa gerek
ay çenem düştü
hadi öpüldünmüzzz byee
oooy olurmu badegülcm hiç birimiz kızmıyoruz sana, bi toparla gel aramıza:)slm kızlar ben geldim...çok kızıyonuz ihmal ediyorum siteyi ama inannın şu bulantılı günler geçsin ben biliyorum........
bbaran hamiş miydi ben biraz önce okudum da sanırım kanaması varmış......nasılsın şimdi canım...hiç korkma ya herşey olacağına varır..birde çok üzülme inan üzülürsen bebişinide etkilersin seni bırakmak ister..Allahım inşalllah sana bağışlasın almasın senden...hiçbirimizinkini almasın inşallah...sağlıklı evlatlar versin....
oooy olurmu badegülcm hiç birimiz kızmıyoruz sana, bi toparla gel aramıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?