İnatla bir gün ANNE olacağım !

geçmiş olsun canım,çabucak iyileşir inşallah

sağol aylincim inşallah atlatır antibiyotik e başladık tam çalışma haftamız bide ya taşınmayı erteleyelim dedim kabul etmedi inadı tuttu yani bu ay bende hayır yok o kadar iğne boşuna gitti tabi o iyi olsunda ne yapalım başka aya artık bebek işi

canım hayırlısı olsun üzme kendini,dediğin gibi sağlık olsun

kızlar ben kaçıyorum sanırım gelenem vergiyi hazırlıyorum yerimde olamayacağım öptüm sizi kendinize iiii bakın ha yarın görüşürüz

ayşecim nihayet senden bi ses çıktı...aman iyi ol da..hadi yarın doğum tarihini al alpereni de kucağına al sağlıcakla inşallah...annene de selamlar bizden...
kızlar erkenden kaybolmuşsunuz hepiniz bugün...

kızlar bayadır yazamadım çook yoğunum canım çıktı küfrediyorum resmen ya kendi işim bitti bide öğretmekle uğraşıyorum yeni gelen arkadaşaa ...bideee safff ...safff diye ayırmak istemezdim ama kafası çoook dağınık ya fotokopi için verdiğim evraklar nerde diyorum anlamadım diyoo diyorum asılları nerdeee bunların bakıyoo ve anlamadım ya hangileri dio kalktım kendim baktım fotokopinin yanına bırakıvermişşş ayyy anlayın halimdennn..

ayşecimm hadi hayırlısıyla al bakalım sezeryan tarihinii cnm benmm

CANIMM hoşgeldin ayşem
hadi hayırlısı inşallah
hoşbulduk canımmma.s.
ayşe hoşgeldin.derya sende hoşgeldin.
:1hug:
ayşecim nihayet senden bi ses çıktı...aman iyi ol da..hadi yarın doğum tarihini al alpereni de kucağına al sağlıcakla inşallah...annene de selamlar bizden...
kızlar erkenden kaybolmuşsunuz hepiniz bugün...

sağol canımmm aminnn inşallahh darısı senin ve tüm herkezin başınaaaa.s.
aşisim geçmiş olsun canımmm
işlerim vardı gelene kadar herkez kaçmış sanırım neyseeeekaydirigubbakcemile

beyzaaaaam canım benim, inşallah bebeğin sende kalacak, tüm dualarım senle canım benim, aklına kötü şeyler getirme, konuş bebişinle, annesini bırakmıycak allahın izniyle, üzme kendini

oyyyyy geliyo alperen kuzus annesi az kalmış, söyle ona teyzeleri bekliyo onu hayırlısıyla bir nefeste kurtulursun inşallah ayşem

hoşgeldiiiin, öp kara kızını yerime, geçmiş olsun:)

ben gittim geldim kızlar doktora, özel olmasına ragmen o kadar bekledik ki, 3tü muayeneye girdiğimde, neyse ameliyat oldugumu bilmiyordu, ben ameliyat oldum geldim dedim, güldü, hayde muayeneye dedi:kedi: önce ultrasonsuz rahim içime baktı bir cihazla, sonra us ile girdi, dedi süper, engel birşey yokkaydirigubbakcemile5 ankaradaki doktorun pıhtılar kaldı dediğini söyledim, hiç korkma dedi hatta ankaraya ameliyatın 1. ayında kontrole gideceğimi söyledim, gitmeden önce gel gebelik testi yapalım gitmene gerek kalmayabilir dedilaelaelaelaelae veeee yumurtam da gelişmiş takvim cıkardı, 3 gün full sincap arayın dedi:roflol:
çatlamak üzere yumurtan dedi yaa ne ilginç ya yarın çatlamazsa:uhm: önümüzdeki 3 gün full ondan sonra da günaşırıya devam edeyim ben dedim kendi kendime. sonuç itibariyle (tüm detayları anlatıp sıktım sizi biliyorum) ama çok mutlu oldum kızlar, hayırlısıyla gelecek benim kuzum daopuyorumnanaktan inşallah bu mutlulugum kursagımda kalmaz, inşallah sizi de en az kendim kadar mutlu haberlerle görürüm:)

slm kızlar ben geldim...çok kızıyonuz ihmal ediyorum siteyi ama inannın şu bulantılı günler geçsin ben biliyorum........
bbaran hamiş miydi ben biraz önce okudum da sanırım kanaması varmış......nasılsın şimdi canım...hiç korkma ya herşey olacağına varır..birde çok üzülme inan üzülürsen bebişinide etkilersin seni bırakmak ister..Allahım inşalllah sana bağışlasın almasın senden...hiçbirimizinkini almasın inşallah...sağlıklı evlatlar versin....

oooy olurmu badegülcm hiç birimiz kızmıyoruz sana, bi toparla gel aramıza:)

oooy olurmu badegülcm hiç birimiz kızmıyoruz sana, bi toparla gel aramıza:)

canım çok saol ya aslında sık sık girsem moralde olur bana ama

ay ne bileyim ya inşallah iyi olacağım inşallah sizde hamiş olursunuzda bulanırsınız sırnaşık şey :)

birşey yiyemiyorum ya canım bişey istemiyor yersemde kusuyorum çok korkuyorum ya bebbem beslenemesse diye...aslında kız kardeşimde 4 ay kustu aynı benim gibi ama 4 kğ doğurdu..o biraz moral oluyorda işt

bayzacım kanaman ne renk oldu birde hala devam ediyormu...ayaklarını havaya kaldırıp yat sürekli...birde bol su iç canım..inan sana şuan dua ediyorum

opuyorumnanaktankimseler kalmadı buralarda bende kaçtım zamansız geliyorum işte kimseye kızamam tabi...sabah açınca siteyi görürsünüz canlarım uğradım işte..kendinize iyi bakın...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…