İnatla bir gün ANNE olacağım !

emelim hoşgeldin.ya benim göğüslerim kasıklarım resmen adet sancısı yani.

hoşgeldin emeliiiim, nasılsın ne var ne yok?

canım senin sevdiğin insan iyi olsunda söleme olsun.allah bir daha yaşatmasın bak iyiki kanamış burnu allah korumuş

alırım tabi almam mıopuyorumnanaktan
ben istemiyorum ama olursa geçen kullanacağım zaman dr sormuştum olurda hamiş olursam zararı varmı korunmamız gerekiyomu yok demiştiopuyorumnanaktan
oh iyi,gelsin gelsin bebişin
yazık,neyse atlatmış,Allah korusun

iyiyim ben kızlar teşekkür ederim.. yalnız işyerinde yoğunluk var o nedenle gelemiyorum..
Gülsümcüm hayırlısı olsun canım..doktora telefon etseydin keşke..
Müdürüne geçmiş olsun Ayşecim...

ben gene geldim...ay 1 saat kaldı kuzeyimi görmeye...babası gelcek birazdan.. oğlımla bizi alcak gitcez...8. ayımdayım hala heyecanlanıyorum yaaa...

iyiyim ben kızlar teşekkür ederim.. yalnız işyerinde yoğunluk var o nedenle gelemiyorum..
Gülsümcüm hayırlısı olsun canım..doktora telefon etseydin keşke..
Müdürüne geçmiş olsun Ayşecim...

emelim ben yine ilaçtandır diyorum.ilk kullandığımdada böle olmuşmuydum hiç hatırlamıyorum.o yüzden aramadım doktoru ilacı bitirmeye çalışıyorum.

ben gene geldim...ay 1 saat kaldı kuzeyimi görmeye...babası gelcek birazdan.. oğlımla bizi alcak gitcez...8. ayımdayım hala heyecanlanıyorum yaaa...

nooorrr mal heyecanlanman.ben herhalde en çok doğururken heyecanlanırım tabi o sancılar içinde heyecanlamak aklıma gelirse. :roflol: oğluşum ne kadar güzel acaba diye heyecanlanırım.kaydirigubbakcemile3

iyiyiz mervecim sen nasılsın.. Kuzeye bizdende selam söyle...
Gülsümcüm umarım ters bir durum yoktur hayatım...

ccanım hiç belli olmaz bebişin yola çıktı belki de
kullandığın ilacın bi zararı olmaz di mi öyleyse?

çatlaması yakın demek,yani bu geceyi boş geçme benceyerimseniben
canım reglimin 3.günü bugün kaydirigubbakcemile3çalışma yapamam ki :kedi:dün 8,30 ölçmüştüm bugün 630 da ölçmüştüm ama 8,30da ölçtüm yine aynı çıktızemuszemus
emel hoşgeldin yok canım aynı saatte yapmadım yani şöle diim dün 830 da ölçtüm 36,7 çıktı bu arada dün reglimin 2.günüydü:kedi: bugün sabah erken kalkmam gerekti 6,30 da ölçtüm 36,4 çıktı sonra 8,3da tekrar ölçtüm ama yine aynı çıktı ayy ne kadar zormuş yakaydirigubbakcemile3 emelcim sen preseed kullanmıştın dimi nerden temin ettin nasıl bende bu ay kullanmak istiyorum da:kedi:

oyyyy dönünce haber et bize, ayyyy heyecanlanılmaz mı yaaaa, el salla yerimize deopuyorumnanaktan

nooorrr mal heyecanlanman.ben herhalde en çok doğururken heyecanlanırım tabi o sancılar içinde heyecanlamak aklıma gelirse. :roflol: oğluşum ne kadar güzel acaba diye heyecanlanırım.kaydirigubbakcemile3

iyiyiz yer onu teyzesi ya.

allah herkese yaşatsın canlarım...sizlerle sevinmek istiyorum artıııkkkkkkk...

iyiyiz mervecim sen nasılsın.. Kuzeye bizdende selam söyle...
Gülsümcüm umarım ters bir durum yoktur hayatım...

söylerim teyzesi..hep konuşuyorum zaten oğlumla...

benim dün 36,7 bugün 36,4 çıktı düşünce çatlamış oluyordu dimi unutuyorum ben ya:kedi:
canım eğer yarından soraa ve 3gün üst üste yüksek çıkarsa bugün çatlamış olucak senin oyüzden bugün sıkı tutman lazım ama aynı saatte ölçtün dimi?

amanınn işte bende senin gibi olucam kaydirigubbakcemile3

aylincim olabilir geç yumurtlama bakalım yarın ne çıkıcak

heee ozaman yalnış çıkmıştır kızz senin ateşten böle anlıyamayız yaa aynı saat gerek bizemafoldumben regl oldugunu unutmusum ben

ayşeee güzelim takvimine baktımda tam zamanındasın kırmızıları giyme zamanı yanicimeee.delikafadulden:roflol:

oyyyy dönünce haber et bize, ayyyy heyecanlanılmaz mı yaaaa, el salla yerimize deopuyorumnanaktan

gelincegeç olur ama yazarım yine de..dr dan sonra kemeraltına gidicez..terlik almam lazım..ayaklarım recep ivedik'in dediği gibi TOYNAK GİBİ oldu :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…