Selam kızlar... nasılsınız...
Ayşe aylin Raziye Gülsüm sizden başka kimse yok :))) Olsun bana yeter :))
Raziye ateş ölçmeye başladın demek.. hergün aynı saatte ölçüyorsun değilmi?
Gülsüm senın neren ağrıyor gülüm?
Aylin takvimindeki yazıya bayıldımm... Bana da alsana kornet :)))
Selam kızlar... nasılsınız...
ayyy saolun kızlar, yazık kız, tansiyon normalde yok ama 18e fırlamıs, burnu kanamasa beyin kanaması allah korusun, o kadr severim ki baba gibidir, nasıl kanadı burnu oluktan su akar gibi burnundan fıskırıyodu, yarın holter cihazı takılacak, allaha sükür atlattı sayılır. teşekkür ederim hepinize, simdi desem topikteki kızlar geçmiş olsun diyo diye, çok güler: ne topiği der söyleyemem tabi
alırım tabi almam mıopuyorumnanaktanSelam kızlar... nasılsınız...
oh iyi,gelsin gelsin bebişinben istemiyorum ama olursa geçen kullanacağım zaman dr sormuştum olurda hamiş olursam zararı varmı korunmamız gerekiyomu yok demiştiopuyorumnanaktan
yazık,neyse atlatmış,Allah korusunayyy saolun kızlar, yazık kız, tansiyon normalde yok ama 18e fırlamıs, burnu kanamasa beyin kanaması allah korusun, o kadr severim ki baba gibidir, nasıl kanadı burnu oluktan su akar gibi burnundan fıskırıyodu, yarın holter cihazı takılacak, allaha sükür atlattı sayılır. teşekkür ederim hepinize, simdi desem topikteki kızlar geçmiş olsun diyo diye, çok güler: ne topiği der söyleyemem tabi
iyiyim ben kızlar teşekkür ederim.. yalnız işyerinde yoğunluk var o nedenle gelemiyorum..
Gülsümcüm hayırlısı olsun canım..doktora telefon etseydin keşke..
Müdürüne geçmiş olsun Ayşecim...
ben gene geldim...ay 1 saat kaldı kuzeyimi görmeye...babası gelcek birazdan.. oğlımla bizi alcak gitcez...8. ayımdayım hala heyecanlanıyorum yaaa...
emel aylin ayşe gülsüm...teyzeleri napıyo oğlumun bakiim?
canım reglimin 3.günü bugün kaydirigubbakcemile3çalışma yapamam ki :kedi:dün 8,30 ölçmüştüm bugün 630 da ölçmüştüm ama 8,30da ölçtüm yine aynı çıktızemuszemusccanım hiç belli olmaz bebişin yola çıktı belki de
kullandığın ilacın bi zararı olmaz di mi öyleyse?
çatlaması yakın demek,yani bu geceyi boş geçme benceyerimseniben
emel hoşgeldin yok canım aynı saatte yapmadım yani şöle diim dün 830 da ölçtüm 36,7 çıktı bu arada dün reglimin 2.günüydü:kedi: bugün sabah erken kalkmam gerekti 6,30 da ölçtüm 36,4 çıktı sonra 8,3da tekrar ölçtüm ama yine aynı çıktı ayy ne kadar zormuş yakaydirigubbakcemile3 emelcim sen preseed kullanmıştın dimi nerden temin ettin nasıl bende bu ay kullanmak istiyorum da:kedi:Selam kızlar... nasılsınız...
ben gene geldim...ay 1 saat kaldı kuzeyimi görmeye...babası gelcek birazdan.. oğlımla bizi alcak gitcez...8. ayımdayım hala heyecanlanıyorum yaaa...
iyiyiz mervecim sen nasılsın.. Kuzeye bizdende selam söyle...
Gülsümcüm umarım ters bir durum yoktur hayatım...
nooorrr mal heyecanlanman.ben herhalde en çok doğururken heyecanlanırım tabi o sancılar içinde heyecanlamak aklıma gelirse. :roflol: oğluşum ne kadar güzel acaba diye heyecanlanırım.kaydirigubbakcemile3
iyiyiz yer onu teyzesi ya.
iyiyiz mervecim sen nasılsın.. Kuzeye bizdende selam söyle...
Gülsümcüm umarım ters bir durum yoktur hayatım...
canım eğer yarından soraa ve 3gün üst üste yüksek çıkarsa bugün çatlamış olucak senin oyüzden bugün sıkı tutman lazım ama aynı saatte ölçtün dimi?benim dün 36,7 bugün 36,4 çıktı düşünce çatlamış oluyordu dimi unutuyorum ben ya:kedi:
canım reglimin 3.günü bugün kaydirigubbakcemile3çalışma yapamam ki :kedi:dün 8,30 ölçmüştüm bugün 630 da ölçmüştüm ama 8,30da ölçtüm yine aynı çıktızemuszemus
emel hoşgeldin yok canım aynı saatte yapmadım yani şöle diim dün 830 da ölçtüm 36,7 çıktı bu arada dün reglimin 2.günüydü:kedi: bugün sabah erken kalkmam gerekti 6,30 da ölçtüm 36,4 çıktı sonra 8,3da tekrar ölçtüm ama yine aynı çıktı ayy ne kadar zormuş yakaydirigubbakcemile3 emelcim sen preseed kullanmıştın dimi nerden temin ettin nasıl bende bu ay kullanmak istiyorum da:kedi:
oyyyy dönünce haber et bize, ayyyy heyecanlanılmaz mı yaaaa, el salla yerimize deopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?