ben varım aylincim çıkıcam ama çok öpüyorum sizi acaba neden bu uyku hali seher bile bir defadan seleni getirmiş bilemiycem yani byyyy
selam kızlarrrrrropuyorumnanaktan
bugün malum kontrolümüz vardı tarihi belirledik eğer bir aksilik olmazsa 7 temmuzda oğlumu kucağıma alacammm ama gelişiminde gerilik varmış 3 hafta geriden geliyor ptesi hastaneye çağırdı doppler nts falan dedi bakalımm biraz moralim bozuldu ama inşallah ciddi bişey değildirrrrr neyse bizden bu kadarrr dua edin teyzeleri oğluşum içinnn
sizler nasılsınız bakalımm iyisinizdir umarımmm öpüldünüz canlarımmmŞenizŞeniz
bugün malum kontrolümüz vardı tarihi belirledik eğer bir aksilik olmazsa 7 temmuzda oğlumu kucağıma alacammm ama gelişiminde gerilik varmış 3 hafta geriden geliyor ptesi hastaneye çağırdı doppler nts falan dedi bakalımm biraz moralim bozuldu ama inşallah ciddi bişey değildirrrrr neyse bizden bu kadarrr dua edin teyzeleri oğluşum içinnn
günaydın kızlar...
akşam gelince yazayım dedim ama geç olmuştu...oğluşum 1985 gr olmuş teyzeleri...haftasına göre uyumlu..boyu 45 cm..o biraz uzun işte :)) şimdilik herşey yolunda..ama yine sakladı velet kendni..hiç net poz alamadık...plesantaya sokuyo kafasını çıkarmıyo...
ayşecim ne kadar az kaldı alpereni kucağına almaya...canım geriden gelsin hiç önemi yok burda gelişir...sağlığı yerinde ya sen ona bak canım...allah sağlmen yüzünü görmeyi nasip etsin canım...
oğlumun teyzeleri bugün uyanamadı galiba daha???
uyandık uyandık güzel anniş, basketçi oğlun olcak hegünaydın kızlar...
akşam gelince yazayım dedim ama geç olmuştu...oğluşum 1985 gr olmuş teyzeleri...haftasına göre uyumlu..boyu 45 cm..o biraz uzun işte :)) şimdilik herşey yolunda..ama yine sakladı velet kendni..hiç net poz alamadık...plesantaya sokuyo kafasını çıkarmıyo...
ayşecim ne kadar az kaldı alpereni kucağına almaya...canım geriden gelsin hiç önemi yok burda gelişir...sağlığı yerinde ya sen ona bak canım...allah sağlmen yüzünü görmeyi nasip etsin canım...
oğlumun teyzeleri bugün uyanamadı galiba daha???
herkese günaydın kızlar, nasılsınız? beyzadan haber alan var mı?
dün akşam kötü başladı iyi bitti yaaa, benim herif atölyeye gitmem lazım dedi (bağlama yaptıgı kendine ait bir atölyesi var), saat 8 olmuş aradım, hala orda, bastım fırcayı ki daha yemek de yememişiz ve atölyeden gelince duşa girmeden mümkün deil yerine oturamıyo saati 10 11 edecekti yani, ben de o hırsla girdim mutfaga börek yaptım, neyse hala gelmedi, üstü az pişti diye çıkardıgım böregi fırına geri koydum ızgarayı yakıp, iki dakkada kızarsın üstü diye, neyse duşa girdim, aradan bir yarım saat geçti emre gelmiş, bonyoya bir geldi, ev duman altı diye:))))) börek kömür olmuş, mutfagın duvarları simsiyah, evde bir koku ki sormayın!!!! o da duşa girdi çıktı tabi yüz vermiyorum, saat olmuş gecenin 10 bucugu, dısarı yemege gittik, döndük, sonra nerdeymiş bizim sincap)))
maşallah cnm benimm uzun boyluuu hayırlıı bir evlat olucak inşallahhh:teytey:
canım sen bi çikolata ye bak nası uyanırrr alkisalkisalkis
uyandık uyandık güzel anniş, basketçi oğlun olcak he
maşallah canım benim, inşallah sonuna kadar böyle sağlıklı olursunuz ikinizde, çok sevindim adınazemuszemus
amanınnn 140 mı hım sizinki epey çokmuş canım yaa ben şükredeyim 25 hastane parası 2,5da ssk farkı 27,5 şimdi ikili için 130 vericez onun dışında süper özel hastane zaten.
senin doğum paran nekadar olucak acabaa adaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?