İnatla bir gün ANNE olacağım !

Raziyecim hergün aynı saatte ölçmen gerekiyor maalesef.. farklı saatlerde değişik sonuçlar alırsın bu da senin işine yaramaz..Şöyleki adet günlerin boyunca ateşin hep aynı seviyelerde oluyor..birden 2-3 santigrat derece arttığında yumurtlamışın demek oluyor..Preesed konusuna gelince.. evet kullandım ama bir sonuç alamamadım ((( ınternette arattır istanbulda bir firmadan temin edebiliyorsun.. Banka havalesi ile parayı gönderdim aynı gün akşam kargoya verdiler. Ertesi gün elimdeydi :))) Umarım sana güzel sonuçlar verir...

adaşım ben ki herkese göre çok rahatımdır..ama bebeğim sözkonusu olduğunda akan sular duruyo..evhamlanıyorum heyecanlanıyorum elimde değil...yüzünü görene kadar da böyle olacak galiba...

gülsümcüm ayşe öyle şeyler giymiyo bilimiyo musun? :)))))

olur tabii gülsüm... :))))))))))) Hem karadeniz tereyağı daha iyidir sanırım.. Ayyy olsada yesek :))) Sen banada gönder :)))))))

one munit one munit ayşe derhal alışman lazım.ben bu gece giycem meselaa :roflol::roflol: ayy gene kırmaya doğru gidiyom.canımın sıkkınlığından ya maruz görün lütfen.:kedi:

one munit one munit ayşe derhal alışman lazım.ben bu gece giycem meselaa :roflol::roflol: ayy gene kırmaya doğru gidiyom.canımın sıkkınlığından ya maruz görün lütfen.:kedi:

maruz görmesek de MAZUR görsek canım naniknanik

ay sen adet dönemindeydin
e gülüm aynı saatte ölççülecek,6.30 da düşük çıkması normal yahu:roflol:
:sm_confused:
presed yerine tereyağ sürseeekkk :roflol::roflol:
:roflol:

heee ozaman yalnış çıkmıştır kızz senin ateşten böle anlıyamayız yaa aynı saat gerek bizemafoldumben regl oldugunu unutmusum ben
:kedi:ya off aynı saatte yapamıyorum ama mafoldumbenovulasyon kiti almam gerek sanırsamCADIARZU
off o zaman 6,30 da ölçeyim yapabilirsem delikafadulden senden rica etsem emelcim bana msnde linkini göndertsen sana zahmet ben hiç sipariş vermedim internetten bişey azucuk cahilimde :sinifsinif:
heyecan evham yok mervem o artık kocaman oğlan oldu annesi iyi sıhatli allahın izniylede gelecek annesi sen bizim yerimize doya doya bak yüzüne annesiŞeniz
:kedi:kaydirigubbakcemile3

ayşeee güzelim takvimine baktımda tam zamanındasın kırmızıları giyme zamanı yanicimeee.delikafadulden:roflol:
hiiii ööle mi diyosuuuuun

gelincegeç olur ama yazarım yine de..dr dan sonra kemeraltına gidicez..terlik almam lazım..ayaklarım recep ivedik'in dediği gibi TOYNAK GİBİ oldu :roflol: :roflol:

yaaaa ne güzel, kemeraltı yaaa, yerime kızlar agasına gidip bir de cay içsen yamafoldumben ne kadar severim izmiri oooof of

razişim saol canım gecmiş olsun dileklerin için:)

ayy kızlar hani hatırlayan dün demiştimya herkes olmak istediği yeri yazsın diye.seher ben dışında herkes kocasıyla olmayı hayal etmişti.ve ben bırakın onları.onlara aynı şeyi sorsan bakalım sizi dicekmi isterseniz akşam deneyelim demiştimya.dün akşam aklıma geldi hakkaten koçişe bir sorayım dedim bakalım ne dicek dedim.sordum cevaapppppp PAPUA YENı GıNEE :roflol::roflol:

yaaaaa giymiyom işte bu ne baskı arkadaş:umursamaz::roflol:

presed yerine tereyağ sürseeekkk :roflol::roflol:
gülsüm ben bu konuda ne diyim yani şimdi, tereyağı evet alternatif tıp, temel çözüm:roflol:

mazurunu yiyim:roflol:

canım güle güleee
kuzeycikimize selam söyle benden,bize bi bakış atsın, en yakışıklısından
güle güleeee yakısıklı oglus göster bizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…