adaşım ben ki herkese göre çok rahatımdır..ama bebeğim sözkonusu olduğunda akan sular duruyo..evhamlanıyorum heyecanlanıyorum elimde değil...yüzünü görene kadar da böyle olacak galiba...
gülsümcüm ayşe öyle şeyler giymiyo bilimiyo musun? :)))))
presed yerine tereyağ sürseeekkk:roflol::roflol:
olur tabii gülsüm... :))))))))))) Hem karadeniz tereyağı daha iyidir sanırım.. Ayyy olsada yesek :))) Sen banada gönder :)))))))
one munit one munit ayşe derhal alışman lazım.ben bu gece giycem meselaa :roflol::roflol: ayy gene kırmaya doğru gidiyom.canımın sıkkınlığından ya maruz görün lütfen.:kedi:
allahım sen akıl ver kaydirigubbakcemile3
maruz görmesek de MAZUR görsek canım naniknanik
ay sen adet dönemindeydincanım reglimin 3.günü bugün kaydirigubbakcemile3çalışma yapamam ki :kedi:dün 8,30 ölçmüştüm bugün 630 da ölçmüştüm ama 8,30da ölçtüm yine aynı çıktızemuszemus
emel hoşgeldin yok canım aynı saatte yapmadım yani şöle diim dün 830 da ölçtüm 36,7 çıktı bu arada dün reglimin 2.günüydü:kedi: bugün sabah erken kalkmam gerekti 6,30 da ölçtüm 36,4 çıktı sonra 8,3da tekrar ölçtüm ama yine aynı çıktı ayy ne kadar zormuş yakaydirigubbakcemile3 emelcim sen preseed kullanmıştın dimi nerden temin ettin nasıl bende bu ay kullanmak istiyorum da:kedi:
:sm_confused:canım eğer yarından soraa ve 3gün üst üste yüksek çıkarsa bugün çatlamış olucak senin oyüzden bugün sıkı tutman lazım ama aynı saatte ölçtün dimi?
amanınn işte bende senin gibi olucam kaydirigubbakcemile3
aylincim olabilir geç yumurtlama bakalım yarın ne çıkıcak
:roflol:presed yerine tereyağ sürseeekkk:roflol::roflol:
canım güle güleeekızlar ben çıkıyom..kocişim 5 dk ya kadar geliyomuş...byeee...
kızlar ben çıkıyom..kocişim 5 dk ya kadar geliyomuş...byeee...
:kedi:ya off aynı saatte yapamıyorum ama mafoldumbenovulasyon kiti almam gerek sanırsamCADIARZUheee ozaman yalnış çıkmıştır kızz senin ateşten böle anlıyamayız yaa aynı saat gerek bizemafoldumben regl oldugunu unutmusum ben
off o zaman 6,30 da ölçeyim yapabilirsem delikafadulden senden rica etsem emelcim bana msnde linkini göndertsen sana zahmet ben hiç sipariş vermedim internetten bişey azucuk cahilimde :sinifsinif:Raziyecim hergün aynı saatte ölçmen gerekiyor maalesef.. farklı saatlerde değişik sonuçlar alırsın bu da senin işine yaramaz..Şöyleki adet günlerin boyunca ateşin hep aynı seviyelerde oluyor..birden 2-3 santigrat derece arttığında yumurtlamışın demek oluyor..Preesed konusuna gelince.. evet kullandım ama bir sonuç alamamadım((( İnternette arattır istanbulda bir firmadan temin edebiliyorsun.. Banka havalesi ile parayı gönderdim aynı gün akşam kargoya verdiler. Ertesi gün elimdeydi :))) Umarım sana güzel sonuçlar verir...
heyecan evham yok mervem o artık kocaman oğlan oldu annesi iyi sıhatli allahın izniylede gelecek annesi sen bizim yerimize doya doya bak yüzüne annesiŞenizadaşım ben ki herkese göre çok rahatımdır..ama bebeğim sözkonusu olduğunda akan sular duruyo..evhamlanıyorum heyecanlanıyorum elimde değil...yüzünü görene kadar da böyle olacak galiba...
:kedi:kaydirigubbakcemile3one munit one munit ayşe derhal alışman lazım.ben bu gece giycem meselaa :roflol::roflol: ayy gene kırmaya doğru gidiyom.canımın sıkkınlığından ya maruz görün lütfen.:kedi:
hiiii ööle mi diyosuuuuunayşeee güzelim takvimine baktımda tam zamanındasın kırmızıları giyme zamanı yanicimeee.delikafadulden:roflol:
gelincegeç olur ama yazarım yine de..dr dan sonra kemeraltına gidicez..terlik almam lazım..ayaklarım recep ivedik'in dediği gibi TOYNAK GİBİ oldu :roflol: :roflol:
hiiii ööle mi diyosuuuuun
yaaaa ne güzel, kemeraltı yaaa, yerime kızlar agasına gidip bir de cay içsen yamafoldumben ne kadar severim izmiri oooof of
razişim saol canım gecmiş olsun dileklerin için:)
yaaaaa giymiyom işte bu ne baskı arkadaş:umursamaz::roflol:adaşım ben ki herkese göre çok rahatımdır..ama bebeğim sözkonusu olduğunda akan sular duruyo..evhamlanıyorum heyecanlanıyorum elimde değil...yüzünü görene kadar da böyle olacak galiba...
gülsüm ben bu konuda ne diyim yani şimdi, tereyağı evet alternatif tıp, temel çözüm:roflol:presed yerine tereyağ sürseeekkk:roflol::roflol:
mazurunu yiyim:roflol:one munit one munit ayşe derhal alışman lazım.ben bu gece giycem meselaa :roflol::roflol: ayy gene kırmaya doğru gidiyom.canımın sıkkınlığından ya maruz görün lütfen.:kedi:
güle güleeee yakısıklı oglus göster bizeeeecanım güle güleee
kuzeycikimize selam söyle benden,bize bi bakış atsın, en yakışıklısından
yaaaaa giymiyom işte bu ne baskı arkadaş:umursamaz::roflol:
gülsüm ben bu konuda ne diyim yani şimdi, tereyağı evet alternatif tıp, temel çözüm:roflol:
mazurunu yiyim:roflol:
güle güleeee yakısıklı oglus göster bizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?