slm kızlar benide listenize eklermisiniz
oooo sen şimdiden uyukluyon, geçtin dalganı hamiş lerle sen hamişken habire uyuklican anlaşılannnnlülülülülülü
merviiiiiiiiiş listemize yeni bi anne adayımız vaarhoşbuldum 20 temmuz adet tarihim
sağlıkla kolaycacık gelsin kuzey bebiş, keltoş meltoş kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanmaşallah selene...minik kuzu...çok şeker bişi yaaa...acaba benimki nasıl olcak..dr saçı yok dedi...bakalım keltoş mu doğacak tokmak kafam...
hoşgeldin canım...ekleriz elbet...inat etmekten vazgeçmek yok ama...
a.s yok kesinlikle varzgeçmem klomen ve iğnelerle hamileliğe uğraşıom ben ona rağmen umutsuz değilim birgün olacak allahım kısmet etmişse
benimkide yazıo zaten memnun oldummhoş geldın esra hemen umutsuzluk yok dıyosan buyur kapımız açık ben seher
evet gör beni merviişmerviiiiiiiiiş listemize yeni bi anne adayımız vaar
sağlıkla kolaycacık gelsin kuzey bebiş, keltoş meltoş kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
kızlar yeni takvimim nasıl,bizim velet kornete kanmadı,beni kandırdı, artık rüşveti büyüttük bakalım:roflol:
esra hoşgeldin
hamiş ol da uyu bolcaaopuyorumnanaktansanursam öle olur ya :a015:
esracım senin hikayen ne,ne kadardır evlisin,ne kadardır bebiş istiyosunuz?a.s yok kesinlikle varzgeçmem klomen ve iğnelerle hamileliğe uğraşıom ben ona rağmen umutsuz değilim birgün olacak allahım kısmet etmişse
hamiş ol da uyu bolcaaopuyorumnanaktan
esracım senin hikayen ne,ne kadardır evlisin,ne kadardır bebiş istiyosunuz?
inşallah adetin gelmez bebişin gelir canım...1 senelik evliyim 2 aydır korunmuoz
benim hikayem biraz değişik evlenmeden öncesinden başlayan erken adet görmelerim vardı hep düzenleyici kullanıodum evlendikten 2-3 ay sonra yasmini önerdi dr um 6 ay kullandım ve hala adetlerim aynıydı değişme olmadı başka dr a gittim dr polistik over teşhisi koydu klomen verdi ve çatlatma iğnesi vurdurdum şimdi de ayın 20 sini bekliom
1 senelik evliyim 2 aydır korunmuoz
benim hikayem biraz değişik evlenmeden öncesinden başlayan erken adet görmelerim vardı hep düzenleyici kullanıodum evlendikten 2-3 ay sonra yasmini önerdi dr um 6 ay kullandım ve hala adetlerim aynıydı değişme olmadı başka dr a gittim dr polistik over teşhisi koydu klomen verdi ve çatlatma iğnesi vurdurdum şimdi de ayın 20 sini bekliom
inşallah adetin gelmez bebişin gelir canım...
oynak beyim hamiş olcan sen bol bol uyucan
canım bak bende asiyede polikistik overiz.asiye hamile inşallah sıra bizde:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?