İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoş geldın esra hemen umutsuzluk yok dıyosan buyur kapımız açık ben seher

hoşbuldum 20 temmuz adet tarihim
merviiiiiiiiiş listemize yeni bi anne adayımız vaar
maşallah selene...minik kuzu...çok şeker bişi yaaa...acaba benimki nasıl olcak..dr saçı yok dedi...bakalım keltoş mu doğacak tokmak kafam...
sağlıkla kolaycacık gelsin kuzey bebiş, keltoş meltoş kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

kızlar yeni takvimim nasıl,bizim velet kornete kanmadı,beni kandırdı, artık rüşveti büyüttük bakalım:roflol:

hoş geldın esra hemen umutsuzluk yok dıyosan buyur kapımız açık ben seher
benimkide yazıo zaten memnun oldumm
evet gör beni merviiş

hb canım saol

hamiş ol da uyu bolcaaopuyorumnanaktan

esracım senin hikayen ne,ne kadardır evlisin,ne kadardır bebiş istiyosunuz?

1 senelik evliyim 2 aydır korunmuoz
benim hikayem biraz değişik evlenmeden öncesinden başlayan erken adet görmelerim vardı hep düzenleyici kullanıodum evlendikten 2-3 ay sonra yasmini önerdi dr um 6 ay kullandım ve hala adetlerim aynıydı değişme olmadı başka dr a gittim dr polistik over teşhisi koydu klomen verdi ve çatlatma iğnesi vurdurdum şimdi de ayın 20 sini bekliom

inşallah adetin gelmez bebişin gelir canım...

canım bak bende asiyede polikistik overiz.asiye hamile inşallah sıra bizde:teselli:

aferim doktoruna esracım olmuyo diye bişi yok olucak olucak hepinizin bebişleri olucak

canım bak bende asiyede polikistik overiz.asiye hamile inşallah sıra bizde:teselli:

amiin ama ben takmıom hastalığı ne hastalıklar var dünyada allah başka hastalık vermesin bu hastalık aşılır inşallah tek yaptığım kilo almamaya çalışmak 50 kiloyum bu hastalık kilolularda daha fazla görülüomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…