sizin gibi yavru kurtlarım olduğu için kendimle gurur duyuyorum.zemuszemuskaydirigubbakcemile3 inşallah olurum.
aferim doktoruna esracım olmuyo diye bişi yok olucak olucak hepinizin bebişleri olucak
allah bilir zamanını değilmi biz elimizden geleni yapıp dualarımızıda eksik etmezsek birgün gelir
pınaaar senin kız mıydı oğlan mı,ben unutmuşum yaf:kedi::uhm:
canım iyiyim heyecanlıyım tedirginim öle işte ya..
merhaba kızlar
hoşgeldin pınarcım
1 senelik evliyim 2 aydır korunmuoz
benim hikayem biraz değişik evlenmeden öncesinden başlayan erken adet görmelerim vardı hep düzenleyici kullanıodum evlendikten 2-3 ay sonra yasmini önerdi dr um 6 ay kullandım ve hala adetlerim aynıydı değişme olmadı başka dr a gittim dr polistik over teşhisi koydu klomen verdi ve çatlatma iğnesi vurdurdum şimdi de ayın 20 sini bekliom
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
innşallah aslında dr umdan alıom birazda morali bana olmuo demeyin olmuo die bişi yok bende mücadele edersen olur dio
amiin ama ben takmıom hastalığı ne hastalıklar var dünyada allah başka hastalık vermesin bu hastalık aşılır inşallah tek yaptığım kilo almamaya çalışmak 50 kiloyum bu hastalık kilolularda daha fazla görülüomuş
esracım sana da doktoruna da bravokaydirigubbakcemile5allah bilir zamanını değilmi biz elimizden geleni yapıp dualarımızıda eksik etmezsek birgün gelir
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
oyyy:dance:sositososito:teytey:benim sıpa kız cnm, p.tesi kontrol var renkli foto alcam eklicem ayliniimm[/B]
benim sıpa kız cnm, p.tesi kontrol var renkli foto alcam eklicem ayliniimm
cnm hoşgeldin aramıza, bende de pco var, gonaphen kullandım 3 ay sonra rahim filmi çektirdim, saolda pco olduğu için yumoş büyümedi, sağda tıkalı o yüzden direk tüp bebe yaptık allaha şükür ilkinde tuttu, ama sen asiş arkdaşımızı göz önüne al ve üzülme, onda da pco vardı vee hamileeeee şuan
oy maşallaaah selenimizeee, allahım nazarlardan korusun, bi gün inş bizde foto eklicez veletlerimizinnnnn, oy kurban olurum veren allahaaa
esracım sana da doktoruna da bravokaydirigubbakcemile5
bahsedermisin biraz belirtin varmıydı hamileyken nelerdi adet günün geçmeden önce bişi hissettinmi
esracım bence belirti falan gözleme, ben akıllandım o konuda, bütün belirtileri yaşadım, bi kere 9 gün gecikti, bu ay 10 gün gecikmeyle adetim geldi.... belirtiler çok yanıltıcı,psikolojik oluyo. bende bisürü belirti vardı fos çıktı... doktora gidicem artık son aylarda düzensizleşti adetlerim,bakalım bende neler çıkıcak(inşallah bi sorun yoktur diye diliyorum tabi)
bak yeni hamiş olan asiş de hiç belirtim yok diyodu, çok şükür,maşallah barekallah yiğenimiz yoldaymış meğera.s
benimde hiç belirtim yok da ondan sordum illaki olması gerekmio
valla esracım bende belirti falan yoktu barız benhastalancam die bekledim hep aynı adet sancılarım vardı ve 3 gun surdu ustelik gögüslerde hassaiyet yanlız benım yengem ebeydi o gögüs uçlarıma bakıp ve göbek çizgime sen hamiş olabilirsin demişti
kızlar ben çıkıyorum arkamdan dua edin edeceğinizede eminim.dr dönüşü evden yazacam size inşallah.öpüyorum. sizi seviyorum
seher biliyo musun,bu kez benim de göğüs uçlarım hafif koyulaşmıştı ve sanki göbek çizgim de daha bi beliirgindi... düşün artık nasıl ümitlendiğimimafoldumbenvalla esracım bende belirti falan yoktu barız benhastalancam die bekledim hep aynı adet sancılarım vardı ve 3 gun surdu ustelik gögüslerde hassaiyet yanlız benım yengem ebeydi o gögüs uçlarıma bakıp ve göbek çizgime sen hamiş olabilirsin demişti
oynak beyimm,güzel haberlerle gel inşallahŞenizkızlar ben çıkıyorum arkamdan dua edin edeceğinizede eminim.dr dönüşü evden yazacam size inşallah.öpüyorum. sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?