İnatla bir gün ANNE olacağım !

pınaaar senin kız mıydı oğlan mı,ben unutmuşum yaf:kedi::uhm:

benim sıpa kız cnm, p.tesi kontrol var renkli foto alcam eklicem ayliniimm

canım iyiyim heyecanlıyım tedirginim öle işte ya..

tedirgin olman çok doğal inş adet olmicaksın ama olursan da yılmicaksın biz hep yanındayız unutmaaa

merhaba kızlar
hoşgeldin pınarcım

hoşbuldum cnm sen de hoş geldin yeni hamiş, nasıl gidiyor bakalım alışabildin mi hamişliğe?

cnm hoşgeldin aramıza, bende de pco var, gonaphen kullandım 3 ay sonra rahim filmi çektirdim, saolda pco olduğu için yumoş büyümedi, sağda tıkalı o yüzden direk tüp bebe yaptık allaha şükür ilkinde tuttu, ama sen asiş arkdaşımızı göz önüne al ve üzülme, onda da pco vardı vee hamileeeee şuan

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

oy maşallaaah selenimizeee, allahım nazarlardan korusun, bi gün inş bizde foto eklicez veletlerimizinnnnn, oy kurban olurum veren allahaaa

innşallah aslında dr umdan alıom birazda morali bana olmuo demeyin olmuo die bişi yok bende mücadele edersen olur dio

allah bilir zamanını değilmi biz elimizden geleni yapıp dualarımızıda eksik etmezsek birgün gelir
esracım sana da doktoruna da bravokaydirigubbakcemile5

yok çok şükür klomenden sonra alttan muayenede sağ tarafta 19 mm lik yumurta oluşmuştu soldada büyüme vardı ama sağdaki daha iidi belki ilk olduğu için hiç üzülmüom moral her zaman için bir numaralı ilaçtır

esracım sana da doktoruna da bravokaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim

bahsedermisin biraz belirtin varmıydı hamileyken nelerdi adet günün geçmeden önce bişi hissettinmi

esracım bence belirti falan gözleme, ben akıllandım o konuda, bütün belirtileri yaşadım, bi kere 9 gün gecikti, bu ay 10 gün gecikmeyle adetim geldi.... belirtiler çok yanıltıcı,psikolojik oluyo. bende bisürü belirti vardı fos çıktı... doktora gidicem artık son aylarda düzensizleşti adetlerim,bakalım bende neler çıkıcak(inşallah bi sorun yoktur diye diliyorum tabi)

bak yeni hamiş olan asiş de hiç belirtim yok diyodu, çok şükür,maşallah barekallah yiğenimiz yoldaymış meğera.s

benimde hiç belirtim yok da ondan sordum illaki olması gerekmio

valla esracım bende belirti falan yoktu barız benhastalancam die bekledim hep aynı adet sancılarım vardı ve 3 gun surdu ustelik gögüslerde hassaiyet yanlız benım yengem ebeydi o gögüs uçlarıma bakıp ve göbek çizgime sen hamiş olabilirsin demişti

kızlar ben çıkıyorum arkamdan dua edin edeceğinizede eminim.dr dönüşü evden yazacam size inşallah.öpüyorum. sizi seviyorum

ayy umudum artmaya başladı benimde hiç bi belirtim yok

seher biliyo musun,bu kez benim de göğüs uçlarım hafif koyulaşmıştı ve sanki göbek çizgim de daha bi beliirgindi... düşün artık nasıl ümitlendiğimimafoldumben
kızlar ben çıkıyorum arkamdan dua edin edeceğinizede eminim.dr dönüşü evden yazacam size inşallah.öpüyorum. sizi seviyorum
oynak beyimm,güzel haberlerle gel inşallahŞeniz

ya benim adetim yoğun gelmiyo,bu kadar gecikti öyle aman aman diil... şimdi sular seller gibi olması lazımdı:uhm: hamile olmadığım da kesinleşti,üstüne görüyo falan da diilim

aylinim havalardandır canım
seher kısçenin fotosunu ben göremedimmm
gülsüm kocaman olmuştur yumoşun döllenirde bebiş olur inş.
asiş raziş nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…