İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım kociş ne zaman yanaşsa bizim tospa anlıyomu ne uyanıyo kal ilgilen yat tam başla gene mızıldanıyo kalk ilgilen kocişde garibi kızıp yatıyo yada olduğu zamanda tospa uyandı uyancak dereken aceleden olup bitiyo eskisi gibi olmuyo anlıcan

anladım canım.kötü oluyo ama ne yapacan katlanacaksınız.opuyorumnanaktan

ben bugün terden erimezsem iyidir...

kızlar hepinize afiyet şeker olsun...

yemeğe gidenlere afiyet olsun, burda olanlara slmmmmm nasılsınız kızlaaar? geçen hafta güzel güzel hamiş haberleri aldık allah devamını nasip etsin bütün listemizdeki canlar anne olur inşş

slm kızlarr özledim sizle konuşmayı yaa
evde sıkıntıdan patlamak üzereyim bu kadar sıkılabileceğim aklıma gelmemişti çalışmak iyiymiş ya :)
havalarda çok sıcak ayy ne olacak böyle serinler gelsin artıkkkk
canlarım ben sanki git gide iyiye gidiyorum çok şükür diyelim cuma dr gidicem inş bebiş büyümüştür sağlıklı bir şekilde
inanıyorum burda herkes birgün hamiş olacak inş dualarım sizlerle sizde bize dua edin

slm beyza nasılsın canım ay 2 gün sonra meleğini mi görecen güzel haberlerle gel inş. canım iyi olmana sevindim

ay işn. pınarım zaman ne kadar çabuk geçiyo maşallah 25 haftalık olmuş meleğin

evt başta geçmiyor gibi geliyor ama şöyle bi bakınca ne çabuk büyüdü diyor insan. adetine az kalmış inş senden de güzel haberler alacağız birtaneeem, dularım sen ve tüm anne olmak isteyenlerle

slm cnm nasıl oldun? bebişini görmeye mi gideceksinn ne güzel, inş güzel haberlerle gelirsin cnm,dualarım seninle:1hug:

pınar hoşgeldin canım...adaşım büyüyo maşallah...sen nasılsın?
beyzacım dua etmezmiyiz hiç...kanama bende yaşadığım için daha bi hassasım zaten...ama korkma rabbim büyük..bak benim oğluş kocaman oldu teyzesi...

saolasın mervecim, büyüyolar valla baksana az kaldı doğumuna, senden sonra sıra bende doğum sırasında, heyecan ne durumda? hazırlıkların tamam mı? yiğenimizin son durumu nedir kilosu vs?

ay herzaman dua ediyoruz beyzam hamiş olan olmayan herkese allah hayırlısını versin herzaman
bebek bekleyenler sağlıkla kucakların alasınlar olmayanlarada allah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin hamişliğianneliği herkese tattırsın canlarım

hoş geldiniz beyza sinem pınar minik mleğine maşallah pınarım
beyzam sende herşey yoluna girecek görüceksiniz

saolasın mervecim, büyüyolar valla baksana az kaldı doğumuna, senden sonra sıra bende doğum sırasında, heyecan ne durumda? hazırlıkların tamam mı? yiğenimizin son durumu nedir kilosu vs?

hazırlıklarımız tamam sayılır canım...çantamızı hazırlıycaz artık...yeğenin gelişimi normal haftasıyla uyumlu gidiyo...2,5 kilo 48 cm boy...bakalım gerçekte ne kadar doğacak..usg yanılma payları oluyo...sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...senin pıtırcık ne durumda..gelişimi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…