İnatla bir gün ANNE olacağım !

hadiii bool bol şanslarr rabbim buay güldürsün yüzümüzü inşallah gülsümcümm yılmak yok yolaa devamm sıkı çalışmaya :jeyyar:
cancer, canım benim bu ticker de yumurta ne yapıyor kendine göre birşeyler yapıyor bu gün müymüş ne demek istiyor bu bana sositososito hemen akşamı boş geçirmeyelim dimi kötükedihüso
evett canım aynen öle yumurtlama gününü gösteriyor okla yumurta üstüste gelmişşşşş hihoyyyt
günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim bir yaramazlık yok

günaydınn cnmm iiiz sen nasılsın az kaldı gününe dur yenileyimmm..

yeni gelen esraaaaaaa arkadaşımmız gelince onunda eklerim tarihini sölerr hoşgelmişş esraa:1hug:

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
.................... ..alabama
.................. .....rahel
........................cetrefilli

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)

günaydııııınnn kuzucuklarrr diğer kızçelerr uyanamamışşşopuyorumnanaktan ee çalışmalar yoğun tabee:kedi:

sağolasın mervem.evet rahat olmam lazım.zemuszemus
gulsum hayırlı olsun gulum inşallah gelir beben canım sen çalışmaları sıkı tut yeter

sağol bitanem inşallah

e mervecim onların şimdi çalışma zamanı kız merve sen kaç yaşındasın ve hangi ayda hamile kaldın anacım desene bi ben nisan die hatırlıyom ama

amiinnn mervem inşallah.

günaydın kızlar
Gülsüm bak baya büyümüşler demekki sen karışımdan yemeye devam et çatlama iğnesine kadar biraz daha büyüsünler sonrasında da bebek olsun inşallah

kızlar bide doktor şey dedi.bundan sonra mecburi 1 ay ara verecez dedi eğer gebelik olmazsa.bu zaman zarfında eğer gebe olmazsan rahim filmi çek dedi.rahim filmini özel hastanede çekinecem.allahım inşallah gerek kalmaz.

günaydın canlar nasılsınız gülsüm kız hamiş olursunda rahim filmine gerek kalmaz inş.
seher nasılsın canım
asiş nasılsın

inşallah gulsumum biraz zor bı fılm ilaçlı ve o ilaç biraz yakıyo allahım gerek kalmadan bebek gelsin ama gelmezsede yaptır gulm ne var ne yok çıkıyo o film de

inşallah gulsumum biraz zor bı fılm ilaçlı ve o ilaç biraz yakıyo allahım gerek kalmadan bebek gelsin ama gelmezsede yaptır gulm ne var ne yok çıkıyo o film de

seherim zormuş evet ama allah kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemez gebelik olmazsada çekinecem dediğin gibi en azından kafamdaki soru işaretleri gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…