hadiii bool bol şanslarr rabbim buay güldürsün yüzümüzü inşallah gülsümcümm yılmak yok yolaa devamm sıkı çalışmaya :jeyyar:ben geldim canlarım yavru kurtlarım.iki yumurtamda fena değilmiş biri daha küçükmüş ama oda diğerine yetişir dedi doktor.iki gün sonra çatlatma iğnesini olacam.çalışacağımız günleri yazıp verdi.bide çıkarken diyo bol bol şans diliyorum size bol şansa ihtiyacınız var gülüyo.
evett canım aynen öle yumurtlama gününü gösteriyor okla yumurta üstüste gelmişşşşş hihoyyytcancer, canım benim bu ticker de yumurta ne yapıyor kendine göre birşeyler yapıyor bu gün müymüş ne demek istiyor bu bana sositososito hemen akşamı boş geçirmeyelim dimi kötükedihüso
günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim bir yaramazlık yok
sağolasın mervem.evet rahat olmam lazım.zemuszemusgülsümcüm hadi gözün aydın canım...yumuşların süperr...bi de igneni vurul...sonra rahatlıkla pişpirik oynayabilirsin ömerinle :))) ama rahat ol..bebiş için değil kendin için şöyle keyiflee...bak o zaman kıskanıp gelmezse beben...
gulsum hayırlı olsun gulum inşallah gelir beben canım sen çalışmaları sıkı tut yeter
hadiii bool bol şanslarr rabbim buay güldürsün yüzümüzü inşallah gülsümcümm yılmak yok yolaa devamm sıkı çalışmaya :jeyyar:
evett canım aynen öle yumurtlama gününü gösteriyor okla yumurta üstüste gelmişşşşş hihoyyyt
günaydınn cnmm iiiz sen nasılsın az kaldı gününe dur yenileyimmm..
yeni gelen esraaaaaaa arkadaşımmız gelince onunda eklerim tarihini sölerr hoşgelmişş esraa:1hug:
günaydın kızlar
Gülsüm bak baya büyümüşler demekki sen karışımdan yemeye devam et çatlama iğnesine kadar biraz daha büyüsünler sonrasında da bebek olsun inşallah
gulsum bu ay bebiş gelicek başka yolu yok:ecrin_bebek: hihoyyyt
bırak anacım bırak öncelik bebişte
inşallah gulsumum biraz zor bı fılm ilaçlı ve o ilaç biraz yakıyo allahım gerek kalmadan bebek gelsin ama gelmezsede yaptır gulm ne var ne yok çıkıyo o film de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?