İnatla bir gün ANNE olacağım !

geldim veeeeeeee yakaladım arkamdan konuşursunuz haa lmaz: burdayım canım ne bileyim nazla niyazla cevap yazıyorsunuz... kimse konuşmuyo senağlama lülülülülülü delikafadulden

bak sen kız aşk olsun sanaa nazla konuşur muyuz hiiiç gülüm sen yazıyosun kaçıyoosun :dilcikar:

merve ya sen hamilesin die sana sorıım dedim dün akşamdan beri bacaklarım çok ağrıo üstüne yürüemiom bile gecede sızlıodu sence hamilelikle ilgili olabilirmi

Kızlar reeep gÖnderelım lÜtfen bırbırımıze ben gÖnderıyorum sıze unutmasam... Bızım topıĞın kızlarınını da puanları yÜkselsın herkesın dÜŞÜk bakıyorumda

zamanla tam ozaman kocişinde gençmiş Şeniz sizde aşılamadan başlarsınız olmadı öle diodu ya eşin
aslında ilk aşılam yapalım dedik ama şansımızın düşük olduğunudüşündüm en mantıklısı ameliyat zaten ameliyat şart ilerlememesi içinde aşılamay boşa para harcamayalım didim salı günü spermiogram yaptıracaz bakıcaz ama nereye yaptırcaz bilmiyom mafoldumben
hııı ben koçişten bir yaş büyüğüm.bana saygı gösterecen diyorum.bayram sabahları öp elimi diyorum.:roflol::roflol:
hayallah seni gülsüm kız delisin sen ha elmi öptürcen kocaya kaydirigubbakcemile3

merve ya sen hamilesin die sana sorıım dedim dün akşamdan beri bacaklarım çok ağrıo üstüne yürüemiom bile gecede sızlıodu sence hamilelikle ilgili olabilirmi
gülüm valla bazılarında oluyormuş ağrı ama bende hiç bir değişiklik olmamıştı reglden önce bildiğin regl ağrısı yaşamıştım
Kızlar reeep gÖnderelİm lÜtfen bİrbİrİmİze ben gÖnderİyorum sİze unutmasam... Bİzİm topİĞİn kızlarınını da puanları yÜkselsİn herkesİn dÜŞÜk bakıyorumda

nası yapalım verelim puan anlat sen

gülüm valla bazılarında oluyormuş ağrı ama bende hiç bir değişiklik olmamıştı reglden önce bildiğin regl ağrısı yaşamıştım

CANIM MESAJLARINIZI YARDIĞIMIZDA ÜST ŞERİTTE TERAZİ İŞARETİ VAR KİME GÖNDERECEKSEN ONUN MSJIN ÜSTÜNDEKİ TERAZİ İŞARETİNİ TIKLIYORSUNUZ.. SONRA ÇIKAN ŞEYİ ONAYLIYORSUNUZ... BU KADAR BASİT :lepi:

canım seni umutlandırmak istemem ama benim annem ben hamile kalınca dizlerim süzülürdü dedi.üzerinda duramazdım diyodu.

işte bende kestiremiom dünden beri bel bacak ve adet ağrısı var normalde günümde anca ağrım olurdu bakalım artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…