geldim veeeeeeee yakaladım arkamdan konuşursunuz haalmaz: burdayım canım ne bileyim nazla niyazla cevap yazıyorsunuz... kimse konuşmuyo senağlama lülülülülülü delikafadulden
kıız senle yaşayan yaşlanmaz be sayende durmadan gülüom allah iyliğini versin
hııı ben koçişten bir yaş büyüğüm.bana saygı gösterecen diyorum.bayram sabahları öp elimi diyorum.:roflol::roflol:
aslında ilk aşılam yapalım dedik ama şansımızın düşük olduğunudüşündüm en mantıklısı ameliyat zaten ameliyat şart ilerlememesi içinde aşılamay boşa para harcamayalım didim salı günü spermiogram yaptıracaz bakıcaz ama nereye yaptırcaz bilmiyom mafoldumbenzamanla tam ozaman kocişinde gençmiş Şeniz sizde aşılamadan başlarsınız olmadı öle diodu ya eşin
hayallah seni gülsüm kız delisin sen ha elmi öptürcen kocaya kaydirigubbakcemile3hııı ben koçişten bir yaş büyüğüm.bana saygı gösterecen diyorum.bayram sabahları öp elimi diyorum.:roflol::roflol:
hiiiiiiiiiiiiiiii biiiiiiiiiiiizzzzzzzz olurmu ya hiç yakıştımı bu Şeniz
bak sen kız aşk olsun sanaa nazla konuşur muyuz hiiiç gülüm sen yazıyosun kaçıyoosun :dilcikar:
kıız senle yaşayan yaşlanmaz be sayende durmadan gülüom allah iyliğini versin
gülüm valla bazılarında oluyormuş ağrı ama bende hiç bir değişiklik olmamıştı reglden önce bildiğin regl ağrısı yaşamıştımmerve ya sen hamilesin die sana sorıım dedim dün akşamdan beri bacaklarım çok ağrıo üstüne yürüemiom bile gecede sızlıodu sence hamilelikle ilgili olabilirmi
Kızlar reeep gÖnderelİm lÜtfen bİrbİrİmİze ben gÖnderİyorum sİze unutmasam... Bİzİm topİĞİn kızlarınını da puanları yÜkselsİn herkesİn dÜŞÜk bakıyorumda
gülüm valla bazılarında oluyormuş ağrı ama bende hiç bir değişiklik olmamıştı reglden önce bildiğin regl ağrısı yaşamıştım
nası yapalım verelim puan anlat sen
merve ya sen hamilesin die sana sorıım dedim dün akşamdan beri bacaklarım çok ağrıo üstüne yürüemiom bile gecede sızlıodu sence hamilelikle ilgili olabilirmi
gülüm valla bazılarında oluyormuş ağrı ama bende hiç bir değişiklik olmamıştı reglden önce bildiğin regl ağrısı yaşamıştım
nası yapalım verelim puan anlat sen
ÖPTÜR GÜLSÜM ÖPTÜR CANIM ELİNİ NERENİ ÖPTÜRÜRSEN ÖPTÜR... zemuszemus sositososito :roflol:
aa biz hiç birbirimize puan falan vermiyoduk
canım seni umutlandırmak istemem ama benim annem ben hamile kalınca dizlerim süzülürdü dedi.üzerinda duramazdım diyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?