İnatla bir gün ANNE olacağım !

amannn be yanlış yeri kopylalamışım :)))) Neyse artık bende liste özürlü çıktım.:))) Anladınız siz nasılsa :)))

hayde kaçtım ben kızlar
hepinizi çok seviyorum, bir gelişme mutlu bi haberde gülsümde numaram var, bi çağrı atın arayım, inşallah döndüğümde bir sürü güzel haberler duyarım, kendinize iyi bakın ççççoooooooooooooooooooook öptüm

güle güle sevgi pıtırcığım merak etme ben hamile kalıcam ve seni arayacam.:roflol:

hoşgeldin emelim Allah ım yüzünü güldürsün cnm inşallah güzel güzel opalrlanırda yumoşların ikiz beben olur aminnnnn

Güle güleeee Ayşem iyi tatillerrr.. Nereye gittiğini bilmiyorum ama neyse:))))
Gülsüm cüm o zaman birşey diyecemeyeceğim...Umarım herkes hamiledir.

kaydirigubbakcemile3 ay alemsiiin kızzz he bide göbeeem çatlamamış bakın diyeee direk tenimi çekip koyayım dimiii anladınn sen onuuudelikafadulden naniknanik
sağol şekerciiimm seninki dahada büyüsünnn emiiii bakıyomda sende alıştın ikizler fikrineevereliniortak

hadi emelim gelsin ikizler masalah masallah
bız ıyıyız huysuzluğğu tutu uyku saati zilloşun onla uğraşıyom

güle güle git ayşe çok güzel orası ben gittim cennet köşesi resmen göbüşün bebişli gelirsin inş.
nasılsınız kızlar

esraaaaaa cici nasılsınnnnn
iyi olmaya çalışıom canım dün bacaklarım baştan sona ağrıodu böle dayak yemiş gibiydim
yürüemiodum bile bugünde aynı ama dün kadar değil

esraa cnm nasılsın cidden çok az kaldııı heyecanlandırmayalım seni ama

kıız sormaa heyecan yaptım hemde ne heyecan anlatamam hihoyyyt

ayy kulaklarımmı çınlıo ne günaydın herkese

günaydın meslektaşım ...

Ben karışmam bana göndereceksin topiğe koymasanda resimsırnaşık şey sayende ikiz diye diye alıştırdın benide kaydirigubbakcemile5

hadi emelim gelsin ikizler masalah masallah
bız ıyıyız huysuzluğğu tutu uyku saati zilloşun onla uğraşıyom

sağoll canım..inşallah hayırlısı ile güzel haberler veririm size... Senın zilloşda ne zilloşşş valla...Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…