günaydın meslektaşım ...
Ben karışmam bana göndereceksin topiğe koymasanda resimsırnaşık şey sayende ikiz diye diye alıştırdın benide kaydirigubbakcemile5
sağoll canım..inşallah hayırlısı ile güzel haberler veririm size... Senın zilloşda ne zilloşşş valla...Maşallah
:roflol::roflol: senin 20 temmuz adetin ve 19 ağustosmu test yapcan kıız çok alemsin o zamana kadar bebiş 2 aylık olur bee
çaktırma ogün doğum günümya.:roflol::roflol::roflol:
esra sen demesen ben anlamamıştım he gülsümcüm direk cinsiyet öğrenirsin tatlımm teste ne gerek varr kaydirigubbakcemile5
emelimmm içime öle doğuoo napayım ama ikizzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
esra sen demesen ben anlamamıştım he gülsümcüm direk cinsiyet öğrenirsin tatlımm teste ne gerek varr kaydirigubbakcemile5
emelimmm içime öle doğuoo napayım ama ikizzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
belkim kandırırsın herifi
:jeyyar::jeyyar: mersi canımzemuszemusee demişler azimle sı..n taşı delermiş azmetim azcukta dırdır ettim ve yola gelmeye başladı:jeyyar: bu arada emelim ben daha preseed hiç kullanmadım bu ay deneyeyim bari adam yumoş zamanı kızdıryor beni :mymeka:kızlar ben geldimmmm:lepi:
azıcık geçmişe baktım.. herkes burda ne güzel..ama tatile gidenler var mafoldumbenben karışmam müjdemi verirken hepiniz burda olun..lülülülülülü
Mervem karnın büyümüş valla ben bu kadar beklemiyordum.. Kucağında resmin ile de görürüz inşallahh..:Saruboceq:
Asiyecim maşallahh senın bebeğinede.. Allahım sağlıkla gelişmesini nasip etsin..
Gülsüm aferin sana sonunda renkleri canlandırdınkaydirigubbakcemile5 inşallahh herkes hamiş olur.
Raziye eşinin düşünceleri için seni tebrik ederim kaydirigubbakcemile3 sonunda adamın kafasını yedin dimikafamçokkarıştı
Çetrefil ve sinem bakıyorumda pasooo sincap arıyorsunuzkaydirigubbakcemile5 İnşallah bu ay hep beraber buluruz..
Seher canım sen nasılsın? Selen hanım nasıl?
Esmaaa karşılaşamadık bir türlü burada senınle..Batuyu da senıde öpüyorum.
Ayşe maşallahh Alperen e
Emel sende Yiğit i büyütmüşsün
Pınarcım, tecrübeli tüp annecim..Bir hamile kalayım yandın sen sorularımdan:roflol:
Zuzu sinem bugün için Allah yardımcın olsun hayatım..
Esra ve diğer yeni gelen arkadaşlar tekrar hepiniz hoşgeldiniz.. İsimleri kaçırdım kusura bakmayın..
Sıra geldi bana kaydirigubbakcemile3 Bugün yine doktor amcadaydık...Sanırım yarın çatlatma iğnem vurulacak ve pzt toplanabilir benım yumoşlar.. bugün öğlden sonra hastanedeyim.. yarın sonucu yazarım size..
son olarak listede Tüp bebe ne yaaaaamafoldumben Ya tüpçü ya şütçü gibi olmuş sırnaşık şey İkizler deyin bence :jeyyar:
güle güle ayşem:a015: allaha emanet olun iyi eğlen relax ol ve yakala gel sincabı bitanemsengözlerimebaksanabhayde kaçtım ben kızlar
hepinizi çok seviyorum, bir gelişme mutlu bi haberde gülsümde numaram var, bi çağrı atın arayım, inşallah döndüğümde bir sürü güzel haberler duyarım, kendinize iyi bakın ççççoooooooooooooooooooook öptüm
günaydın esracım hoşgeldina.s.ayy kulaklarımmı çınlıo ne günaydın herkese
öle bilsin boşveryok esram adam öyle bişeyki adet tarihimi bile takip ediyo ama bu ay şaştı beşer.28 i biliyo adet tarihimi.:lepi:
:jeyyar::jeyyar: mersi canımzemuszemusee demişler azimle sı..n taşı delermiş azmetim azcukta dırdır ettim ve yola gelmeye başladı:jeyyar: bu arada emelim ben daha preseed hiç kullanmadım bu ay deneyeyim bari adam yumoş zamanı kızdıryor beni :mymeka:
güle güle ayşem:a015: allaha emanet olun iyi eğlen relax ol ve yakala gel sincabı bitanemsengözlerimebaksanab
günaydın esracım hoşgeldina.s.
hehe evet triplerde işe yaradı tabe netice ikimiz için yaptım kociş 29 yaşında mervem bende 25 yaşındayım :kedi:he raziş demin sölemeyi unuttum helal kız hakkaten deldin kocanı aferim onada.. kocişin kaç yaşında raziş
öle bilsin boşver
sanada günaydın canım hoşbuşdum
hehe evet triplerde işe yaradı tabe netice ikimiz için yaptım kociş 29 yaşında mervem bende 25 yaşındayım :kedi:
hehe evet triplerde işe yaradı tabe netice ikimiz için yaptım kociş 29 yaşında mervem bende 25 yaşındayım :kedi:
sanemm nereyeeee kaçtııı gene selam veriooo kaçııooo huuuuuuuuuuuuu
hııı ben koçişten bir yaş büyüğüm.bana saygı gösterecen diyorum.bayram sabahları öp elimi diyorum.:roflol::roflol:
geldim veeeeeeee yakaladım arkamdan konuşursunuz haalmaz: burdayım canım ne bileyim nazla niyazla cevap yazıyorsunuz... kimse konuşmuyo senağlama lülülülülülü delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?