İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın nasıl işler

esra sen demesen ben anlamamıştım he gülsümcüm direk cinsiyet öğrenirsin tatlımm teste ne gerek varr kaydirigubbakcemile5

emelimmm içime öle doğuoo napayım ama ikizzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

esra sen demesen ben anlamamıştım he gülsümcüm direk cinsiyet öğrenirsin tatlımm teste ne gerek varr kaydirigubbakcemile5

emelimmm içime öle doğuoo napayım ama ikizzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

buda güzeldi adam şaşkınlıktan bayılır be ya

:jeyyar::jeyyar: mersi canımzemuszemusee demişler azimle sı..n taşı delermiş azmetim azcukta dırdır ettim ve yola gelmeye başladı:jeyyar: bu arada emelim ben daha preseed hiç kullanmadım bu ay deneyeyim bari adam yumoş zamanı kızdıryor beni :mymeka:
güle güle ayşem:a015: allaha emanet olun iyi eğlen relax ol ve yakala gel sincabı bitanemsengözlerimebaksanab
ayy kulaklarımmı çınlıo ne günaydın herkese
günaydın esracım hoşgeldina.s.

he raziş demin sölemeyi unuttum helal kız hakkaten deldin kocanı aferim onada.. kocişin kaç yaşında raziş

yok esram adam öyle bişeyki adet tarihimi bile takip ediyo ama bu ay şaştı beşer.28 i biliyo adet tarihimi.:lepi:
öle bilsin boşver

sanada günaydın canım hoşbuşdum

hehe evet triplerde işe yaradı tabe netice ikimiz için yaptım kociş 29 yaşında mervem bende 25 yaşındayım :kedi:

hııı ben koçişten bir yaş büyüğüm.bana saygı gösterecen diyorum.bayram sabahları öp elimi diyorum.:roflol::roflol:

geldim veeeeeeee yakaladım arkamdan konuşursunuz haa lmaz: burdayım canım ne bileyim nazla niyazla cevap yazıyorsunuz... kimse konuşmuyo senağlama lülülülülülü delikafadulden

hiiiiiiiiiiiiiiii biiiiiiiiiiiizzzzzzzz olurmu ya hiç yakıştımı bu Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…