İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızçeleeerr bende sizee veda edeyiiim kendinizee çok iyi bakın iyi çalışınnnn inşallah döndüğümdeee süper haberlerinizi alırım..

döndüğümde aylin dönmüş olsunn bide adaşımda artık gelsin aramızaa..

doğum gününde pastayı üflemeden önce dilek dileyenler gibi oldum amakaydirigubbakcemile3
hepiniziii çoook öpüyorummmmmm inatçılarımmmmmm..

selam ...aaaaaaaaa kimsecikler yok normalde böyle olmazdı...iyi akşamlar iyi tatiller hepinize..

selam kızlar topik yalnız kalmış..Allahtan ben varım :))))))
Bugünden itibaren bende 1 hafta kadar yokum..Pazartesi günü tumurtalarım toplanacak inşallah. sanırım çarşambada transferim olacak..Dualarınız benımle olsun kızlar..
hepinizi kocaman öpüyorum.. herkese iyi tatiller...

kuzucum çok yorucu bir yıl geçirdim, derslerimden 6sından kaldım koşturmaktan hamileliğimi anlayamadım,şimdilerde daha yeni yeni kendime geliyorum,ama öyle garip biri oldum ki, dokunsan ağlıyorum, asabiyim,film izlemek isterken daha yarım saatinde vazgeçip başka bişi yapmak istiyorum vsvsvs... biliyorum bunlar mazeret değil ama her şeye karşı bir isteksizlik var içimde.. eylülde sınavımda var en az 4 dersi vermem lazım yoksa kocişim boşuna harç yatırmıış olcak ama hala ders y6üzü açmadım. off offf.. o yüzden lütfen kusuruma bakmayın, hepiniz benim için ayrı ayrı degerlisiniz, hepinizi çook seviyorummmmm

pınarcığım hamilelik sana ne kadar yakışmış ne kadar güzel bir anne olmuşsun sen öyle maşallah sana

saolasın esmammm, allahım tüm bebiş isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin insallaaaah. sen nasılsınn? yiğenimizi mıncırr bizim yerimizeee

oy maşallaaah 6 haftalık oldun bilee aklıma hamişliğimin ilk ayları geldi, zaman hiiç geçmeyecekmiş gibiydi.. 6.5 aylık olduk bilee. allahım hayırlı gebelikler ve hayırlı doğumlar versin insallaaahh

saolasın birtaneeeem, o senin güzelliğinn:kedi: rabbim tüm isteyenlerin göbüşlerini sıpalarla doldursun insallaaaahhh

amiin birtanem, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, inş senin de göbüşlü fotolarını sonrasında da bebişli fotolarını görcezzz, az kaldı göbüşün çıkcak senin de, biz de mıncırcaz onu inşşş:smiley-cool:

kızlar ben geldimmmm

Pınarcım, tecrübeli tüp annecim..Bir hamile kalayım yandın sen sorularımdan:roflol:
Zuzu sinem bugün için Allah yardımcın olsun hayatım..
:

cnm benim sakın çekinme, istediğin zaman istediğin kadar soru sorabilirsin, yardımım dokunursa çok sevinirimm yeter ki işe yarayayım birtaneeeem

Bu arada SİNEMin transferi güzel geçmiş, 3 bebişiyle dinleniyor şimdi, haber alır almaz sizleri de haberdar ederimzemuszemus

bi de kızlar Merve (Nicole) doğum yaptı mı? listede gördüm temmuz 14 görünüyor ama daha zamanı yok muydu onun?? nasılmış durumlar? merak ettim şimdi, insallah her şey yolundadır nası kaçırdım tuu banaaa. bu arada bekleyenler listesinin başında ben kaldım iyice heyecanlandım kızlar beeeeeenkafamçokkarıştı hepinize kucak dolusu sevgilerrr, şimdiden hepinizin kandili mübarek olsuın calarım, hoşça kalın ..

herkese hayırlı kandilleer allah hepimizin inadını bu gece hürmetine başarıyla sonuçlandırsın inşallah bıcır bıcır minikler versin rabbim isteyen herkese...

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben dinelenmedim uykum vayyyy
ya test yapacak olan yokmuydu aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…