pınarım hoşgeldin arada uğruyon artık eskısı gıbı gelemiyon
sinemcim zuzucum inşallah ikilerin gelir canım
mervişim allah nazarlardan saklasın buyutmuşun işte ufaklığı tütütü maşallah
günaydın kızlarr
pınarcığım hamilelik sana ne kadar yakışmış ne kadar güzel bir anne olmuşsun sen öyle maşallah sana
Günaydın kızlar hayırlı cumalar sizlere
Biz dün doktora gittik bebeğim 6+4 olmuş kalbide atıyormuş doktorum şu anlık ters bişey yok dedi. Ama ilacı kullanmaya devam et dedi 1 ay sonra muayeneye gidicem dr öle söyledi . Gördüm bebeğimi minicik daha ..Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
günaydın kknın güzel hatunları hepinizin cumaları mübarek olsun şimdiden miraç kandilimiz mübarek olsun rabbim bu mübarek günlerin yüzü hürmetine dualarımızı kabul etsin göbüşlerimizi bebişle doldursun:Saruboceq:
mervem yirim senin o göbüşünü yirim maşallah subhanallah kocaman olmuş
ayşem hayırlı yolculuk canım boş gidiyon dolu gelirsin inşallah:Saruboceq:
canım bu çok güzel bir haber allahım sonuna kadar böyle devam ettirsin bitanem sağsalim al miniğini kucağına güzelim:CüvCüv:
üşütmüş olabilirsin kızçemizin annesi dikkat et hamaratsın didik nazarmı ettik maşallahda didik ama allah korusuna.s.
zuzu sinemim canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah gelicek bebişlerin göbüşüne bitanem:CüvCüv:
pınarım güzel anniş maşallah sanada kızında senin gibi güzel olur allah nazarlardan korusun ikinizide:
Mervecim baktım göbüşüne maşallah cnm benim çok güzel görünüyo 9 aylık halini kucağında bebişli halini de görürüz inşallah
Pınarcımında resmini koymuş emelcim maşallah onada ne şeker bi hamiş olarak görünüyo Allah ım sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Emelcim yiğit gene yakışıklı poz vermiş maşallah oğluşuna.
Bu arada bende herkesin kandilini şimdiden kutlarım Allah dualarınızı kabul etsin inşallah.
Hepinizin iyi dilekleri için sağolun kızlar Allah ım isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah
kızlar ben geldimmmm
Pınarcım, tecrübeli tüp annecim..Bir hamile kalayım yandın sen sorularımdan:roflol:
Zuzu sinem bugün için Allah yardımcın olsun hayatım..
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?