İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım ya hoşgeldin.amaaannnnn beee ööööööööffffffffffffffffffff hayırlısı olsun be güzelim ne zaman geldi.

dünden halsizlik vardı üstümde gece k rengi leke geldi umursamadım sabah kan gibi değil k.rengi gelio ama belli dönüşecek adete çünkü sancım var

hoşgeldin esracım zamanı değilmiş canım sabırla bekleyeceğiz bitanem rabbim tez zamanda verecek inşallah bebişlerimizi üzülme olurmu:teselli:

günaydın kızlar profilimi açık unutmuşum dün akşam.... nasılsınız.... yeni hamile haberleri varmı hadiiiiiiiiiiiiiii inşallah vardır......

hoşgeldin esracım zamanı değilmiş canım sabırla bekleyeceğiz bitanem rabbim tez zamanda verecek inşallah bebişlerimizi üzülme olurmu:teselli:

ya zaten ben bunu bekliodum çünkü annemlerdeydim çünkü belirtim yoktu o yüzden umutlu değildim ama yinede üzüldüm

işin kötü tarafı bu ay boş geçmek zorunda

benimde öle canım.benimde eğer gebelik olmazsa hem boş geçmek zorunda hemde rahim filmi çektirecem.ama rabbim bizim için neyi hayırlı görürse onu veriyo şükürler olsun.bizi ençok düşünen en çok merhamet eden o bitenem.mutlaka birgün sağlıkla gönderecek bebişlerimizi.:1hug:

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......nevgül61
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
aşılama:)...... ..alabama
ikizleeerrrr.. .....rahel
.......esra47

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

canım rabbim ne eylerse hayırlısını eyler ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin ne diyelim bekleyecez sabırla bazen kartı görüp kızsakta sonra tekrar toplayıp bebişlerimiz için mücedeleye devam edicez gelicek biliyorum opuyorumnanaktan
off ya niye geldiki gelmeseydi yaa inşallah bizimki gelmez artık heray geliyorda ne anlıyor anlamadımki bu kadar yüzsüzlükte olmazki istemiyoruz işte gelmesinn lmaz:
gelmesin bebek gelsin çok istiyoruz ama olmuyor demekki zamanı var dicez rabbim bir gün belkide hiç beklemediğimiz hiç ümidimizin olmadığı birgün ol diyecek ve bebişlerimiz gelecek sevinç ve şaşkınlık içinde karşılıcaz onları gözyaşlarımızla belkide ama gelecek inşallah:Saruboceq:

evet canım inşallah geleckler.opuyorumnanaktan

evet ya eşim seminere gidecek tamda benim iğne zamanına denk gelio artık bi bakarsın böle gelir

off ya niye geldiki gelmeseydi yaa inşallah bizimki gelmez artık heray geliyorda ne anlıyor anlamadımki bu kadar yüzsüzlükte olmazki istemiyoruz işte gelmesinn lmaz:

dediğin gibi yüzsüz işte nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…