kızlar günaydın teste gerek kalmadan geldi
canım ya hoşgeldin.amaaannnnn beee ööööööööffffffffffffffffffff hayırlısı olsun be güzelim ne zaman geldi.
hoşgeldin esracım zamanı değilmiş canım sabırla bekleyeceğiz bitanem rabbim tez zamanda verecek inşallah bebişlerimizi üzülme olurmu:teselli:
işin kötü tarafı bu ay boş geçmek zorunda
kızlar günaydın teste gerek kalmadan geldi
canım rabbim ne eylerse hayırlısını eyler ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin ne diyelim bekleyecez sabırla bazen kartı görüp kızsakta sonra tekrar toplayıp bebişlerimiz için mücedeleye devam edicez gelicek biliyorum opuyorumnanaktanbenimde öle canım.benimde eğer gebelik olmazsa hem boş geçmek zorunda hemde rahim filmi çektirecem.ama rabbim bizim için neyi hayırlı görürse onu veriyo şükürler olsun.bizi ençok düşünen en çok merhamet eden o bitenem.mutlaka birgün sağlıkla gönderecek bebişlerimizi.:1hug:
gelmesin bebek gelsin çok istiyoruz ama olmuyor demekki zamanı var dicez rabbim bir gün belkide hiç beklemediğimiz hiç ümidimizin olmadığı birgün ol diyecek ve bebişlerimiz gelecek sevinç ve şaşkınlık içinde karşılıcaz onları gözyaşlarımızla belkide ama gelecek inşallah:Saruboceq:off ya niye geldiki gelmeseydi yaa inşallah bizimki gelmez artık heray geliyorda ne anlıyor anlamadımki bu kadar yüzsüzlükte olmazki istemiyoruz işte gelmesinnlmaz:
KENDİMEEE GÜNAYDIN EEE SANEM NASILSIN DİYE SORAYIM İYİYİM SANEMCİM SEN NASILSINlmaz: :umursamaz:
canım rabbim ne eylerse hayırlısını eyler ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin ne diyelim bekleyecez sabırla bazen kartı görüp kızsakta sonra tekrar toplayıp bebişlerimiz için mücedeleye devam edicez gelicek biliyorum opuyorumnanaktan
gelmesin bebek gelsin çok istiyoruz ama olmuyor demekki zamanı var dicez rabbim bir gün belkide hiç beklemediğimiz hiç ümidimizin olmadığı birgün ol diyecek ve bebişlerimiz gelecek sevinç ve şaşkınlık içinde karşılıcaz onları gözyaşlarımızla belkide ama gelecek inşallah:Saruboceq:
evet ya eşim seminere gidecek tamda benim iğne zamanına denk gelio artık bi bakarsın böle gelirbenimde öle canım.benimde eğer gebelik olmazsa hem boş geçmek zorunda hemde rahim filmi çektirecem.ama rabbim bizim için neyi hayırlı görürse onu veriyo şükürler olsun.bizi ençok düşünen en çok merhamet eden o bitenem.mutlaka birgün sağlıkla gönderecek bebişlerimizi.:1hug:
off ya niye geldiki gelmeseydi yaa inşallah bizimki gelmez artık heray geliyorda ne anlıyor anlamadımki bu kadar yüzsüzlükte olmazki istemiyoruz işte gelmesinnlmaz:
evet ya eşim seminere gidecek tamda benim iğne zamanına denk gelio artık bi bakarsın böle gelir
dediğin gibi yüzsüz işte nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?