günaydın kızlar kandilimiz mübarek olsun.ama ben hiç hakkıyla geçiremedim.ya çok yorucu bi gündü.cumartesi evde temizlik yaptım.sonra akşama doğru köye çıktık cenazemiz vardı.köye gidincede bir aylık iş çıkıyo.birde bi odayı fare basmazmı ıııyyyyyyy.kayınımla ömer fareleri hakladılar mutfağı süpür bulaşıkları yıka.yemek hazırla.pzar günü saat sekize çeyrek kala kaynana kalkın diye bağırmaya başladı.kalktık bide misafirmiz varmış sabaha karşı kayınımla gelmişler cenaze evinden.kaldım yine süpürdüm makinaya çamaşır amıştım onları astım yine çamaşır attım.kahvaltı hazırla.sonra bulaşık yıka mutfağı temizle.makineden çamaşırı al as.tekrar çamaşır at.snra öğle yemeği hazırla.yemekte 4 misafir vardı.yemekten sonra kayınımla ömer odayı süpürüp sildiler.bende çamaşırları astım evi gene güzelce topladım.köyden dönüşümüz 18 30 u buldu eve geldik evi topladım banyoyu tuvaleti yıkadım.kaynatam için mevlid yaptı ömerle anası.millet 8 de başladı gelmeye 8 bucukta başladı.10 bucukta bitti.10 bucktan evi ömer süpürdü çocuklar vardı bir sürü top kekleri evde açtı herkes anam yerleri göreceksiniz.çağırdım ömeri süpür diye.aldı süpürdü.ne yapayım daha fazla sinirlenmeyim diy bide yorgunluktan ölüyodum.sonra bulaşığı yıkadım mutfağı topladım.ömerin pantolonunu ütüledim gömleğin sıra geldi ver ben ütülerim sende namazını kıl dedi.allah razı olsun.yatsıyı bile zor kıldım.ayaklarımın üstünde duracak mecalim kalmadı.12 bucuktu kıldım kendimi nasıl yatağa attım bilmiyorum.işte benim hafta sonum.