İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar...hepinizin miraç kandilini kutluyorum....hafta sonu oğundum giremedim nete...

günaydın kızlar kandilimiz mübarek olsun.ama ben hiç hakkıyla geçiremedim.ya çok yorucu bi gündü.cumartesi evde temizlik yaptım.sonra akşama doğru köye çıktık cenazemiz vardı.köye gidincede bir aylık iş çıkıyo.birde bi odayı fare basmazmı ıııyyyyyyy.kayınımla ömer fareleri hakladılar mutfağı süpür bulaşıkları yıka.yemek hazırla.pzar günü saat sekize çeyrek kala kaynana kalkın diye bağırmaya başladı.kalktık bide misafirmiz varmış sabaha karşı kayınımla gelmişler cenaze evinden.kaldım yine süpürdüm makinaya çamaşır amıştım onları astım yine çamaşır attım.kahvaltı hazırla.sonra bulaşık yıka mutfağı temizle.makineden çamaşırı al as.tekrar çamaşır at.snra öğle yemeği hazırla.yemekte 4 misafir vardı.yemekten sonra kayınımla ömer odayı süpürüp sildiler.bende çamaşırları astım evi gene güzelce topladım.köyden dönüşümüz 18 30 u buldu eve geldik evi topladım banyoyu tuvaleti yıkadım.kaynatam için mevlid yaptı ömerle anası.millet 8 de başladı gelmeye 8 bucukta başladı.10 bucukta bitti.10 bucktan evi ömer süpürdü çocuklar vardı bir sürü top kekleri evde açtı herkes anam yerleri göreceksiniz.çağırdım ömeri süpür diye.aldı süpürdü.ne yapayım daha fazla sinirlenmeyim diy bide yorgunluktan ölüyodum.sonra bulaşığı yıkadım mutfağı topladım.ömerin pantolonunu ütüledim gömleğin sıra geldi ver ben ütülerim sende namazını kıl dedi.allah razı olsun.yatsıyı bile zor kıldım.ayaklarımın üstünde duracak mecalim kalmadı.12 bucuktu kıldım kendimi nasıl yatağa attım bilmiyorum.işte benim hafta sonum.

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
aşılama:)...... ..alabama
ikizleeerrrr.. .....rahel
.......esra

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

Son düzenleme:
Gülsüm neler yapmışsın öle ben okurken yoruldum be güzelim Seninde geçmiş kandilin mübarek olsun cnm

tahmin edebiliyorum cnm benimde 20 yaş dişim çıkıyo gülsüm ya arada sızlıyo doktora gittim 3-6 ay arasına kadar bişey yapamayız çekecen böle dedi. ılaçta veremiyorlar hatta dayanabilirsen 9 ay sonunu bekle dedi kadın

canımya çok geçmiş olsun.bitkisel bişey yapabilsen dişine.deseydin dayanabilsem.

geçmiş olsun asişim
raziş nasılsın canım
ay gülsüm allah güç versin canım sana okurken bile yoruldum
evet esra test yaptı mı acaba

günaydın kknın güzel annişleri hamişleri ve hamiş adayları hayırlı haftalar olsun bol hamişli günler olsun inşallah miraç kandilimiz mübarek olsun
zuzu sinemim hayırlı olsun üçüzlerin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah bize müjdeyi çığlıklar ver bitanem
gülsümüm başınız saolsun öncelikle canım gerçekten okurken ben yoruldum bitanem allah güç kuvvet versin sağlık versin güzelim
emelim rahelim hadi bakalım senin transfer haberini de alalım inşallah sonra bebişlerin müjdesini inşallah

asiym geçmiş olsun canım ya inşallah dayanabilirsin allah şifa versin güzelim
sinemim sen nasılsın başladın mı çalışmalara:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…