İnatla bir gün ANNE olacağım !

Günaydın sağol emelcim ya 7+2 olduk bugün hayırlısı ile inşallah cnm
sanemcim yasemincim sağolun canlarım dualarım hepiniz için cnm inşallah isteyen tüm arkadaşlarım bebişlerine kavuşur

herkese selam kızlar internetim geldi nihayet
yeni eve taşındık ya yoktu transferimde cuma oldu bekliyom

yasemın teyzesı tesekkur ederızbenım sıpam ayaklrının opulmesınden çok hoslanıyo ayaklarını agzıma getırıyo öp dıye teyzelerı

selam kızlar emelcim maşallah nazar değmesin sinemcim hoşgeldin hayırlısı olsun kaç tane transfer oldu nasıl oldu anlat gülüm. inşallah mutlu sona ulaşırsınız bebişlerin sana tutunur

selam kızlar emelcim maşallah nazar değmesin sinemcim hoşgeldin hayırlısı olsun kaç tane transfer oldu nasıl oldu anlat gülüm. inşallah mutlu sona ulaşırsınız bebişlerin sana tutunur

nşallah canım
cuma günü oldu transfer
üc tane yerleştirdiler haftasonu dinlendim ama bu sıcakta zor oldu olsun herşeye razıyım
dün kasıklarım ağrıyo diye merkezi aradım tabi normal ağrılr ama panik yapıyo insan
ağrı olsa niye ağrıyo dersin ağrı olmasa neden hic agrımıyo dersin garip bi durum yanilaelaelaelaelaecanım yaaa
ama üc tane zuzum var icerde konusuyos bol bol tutunsunlar diye kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

tesekkur sınem
gorme ımkanınız olsada gorsenız reımde farklı çıkıyo saçlar bıldıgın cıvcıv sarı ıkı tane koca mavı goz gorenler lahana bebek dıye sevıyo

Günaydın sağol emelcim ya 7+2 olduk bugün hayırlısı ile inşallah cnm
sanemcim yasemincim sağolun canlarım dualarım hepiniz için cnm inşallah isteyen tüm arkadaşlarım bebişlerine kavuşur

asiş hamişmisin tatlım maşallah
hayırlısı olsun tatlım cok sevındımkaydirigubbakcemile5

emelcim maşallah ya ne güzel bakıyo öle Allah ım nazarlardan korusun cnm
Sinemcim şebnemcim hoşgeldiniz
Sinemcim inşallah transfer olumlu geçmiştir iyi haberlerini alırız cnm

tesekkur sınem
gorme ımkanınız olsada gorsenız reımde farklı çıkıyo saçlar bıldıgın cıvcıv sarı ıkı tane koca mavı goz gorenler lahana bebek dıye sevıyo

sınem o zuzuların hepsı allahın ıznı ıle tutunacak sna

oy ben yerim yerim kuzum benim allah nazarlardan korusun
benim zuzularımda inş tutunurlar teyzesi kısmet rabbimden hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…