İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldin sanemcim
kız aslı kocaman olmuş gerçekten otururken görünce sanki 6-7 aylıkmış gibi durmuş bizim yakışıklı

kızlar ben puan verdiklerime bir daha puan veremiyom sanem yardımcı olurmusun senn biliyorsun bu işleri

aylin hadi gel sende aramıza canm ayşe alperenden vakit bulamıyorsun sanırım
eyşe ile merve ohh misler gibi tatil yapıyorlar ayşe boş gidip dolu gelecek allahın izniyle
kuzeyin resimlerini bekliyoruz mervecim

hoşgeldin sanemcim
kız aslı kocaman olmuş gerçekten otururken görünce sanki 6-7 aylıkmış gibi durmuş bizim yakışıklı
a.s. a.s.

kızlar ben puan verdiklerime bir daha puan veremiyom sanem yardımcı olurmusun senn biliyorsun bu işleri

CANIM VERDİĞİNDEN SONRA BELİRLİ SAYIDA BAŞKALARINA PUAN VERMEN GEREKİYOR YANİ BANA VERDİYSEN BENDEN SONRA KAÇ KİŞİ OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA BAŞKA KİŞİLERE PUAN VERMELİSİN Kİ SONRA BANA VEREBİLESİN... :uhm:

aay kızlar merhaba topikin ismini görüncee aklıma geldii inat ediyorum ama olmuyor olmuyorr olmuyorr benneyaptımki

a.s. HOŞGELDİN... OLACAK İNŞALLAH İNANMAK BAŞARMAKTIR SORUN NEEE? :sm_confused: :uhm:

inşallah canım yaa valla inşallahh
aslında bir sorun varmı yokmu daha bilmiyorum 9 aydır deniyoruz arada başka sorunlarım oldu rahimazğıyla ilgili ameliyat falan oldum doktorum başka sorun görünmüyor dedi ama yok işte bazen böyle çıldırıyorum genelde sakinimde işte regli zamanım geldi olsamda yine çalışsakk oof yani kızlar allah hepimize sabır versin ne diyim

ESRA NE YAPIYORSUN NASIL GİDİYOR MORALİN DÜZELDİMİ
kaydirigubbakcemile2 sositososito

belirtim yoktu biliodum olmıcağını bide annemlerdeydim ya bişi yapamadık anlıcağın aslında pek üzülmemiştim moralim yerinde çok şükür bide evime gitsem evimi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…