İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım bizmiyiz şimdi kara listenin başında allahım yaşamak istemiyorum bir hayal kırıklığı daha... fıstık gibi bir yumurtam vardı 20 16 çapında ne derdi varki olmuyor mafoldumben

canım bizmiyiz şimdi kara listenin başında allahım yaşamak istemiyorum bir hayal kırıklığı daha... fıstık gibi bir yumurtam vardı 20 16 çapında ne derdi varki olmuyor mafoldumben

valla kuzum güldürdün beni.evet aynen benimde fıstık gibin yumurtam vardı.inşallah hayal kırıklığı yaşamayız.Şeniz

B]BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......nevgül61
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
31 temmuz........alabama
1 ağustos........zuzu79
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
ikizleeerrrr.. .....rahel
20 ağustos.......esraa47

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

ayy allah iyiliğini versinnn sana bol bol bebiş versinnnn çok güldümm kaydirigubbakcemile3

kızlar dün arkadaşımla patik sorduk.cinsiyetleri belli olmayanlar için turuncu ve yeşii tavsiye ediyoruz dedi ordaki bayan..ben yeşili beğendim.kaydirigubbakcemile3 daha almadım ama inş almak nasip olurr.allahııııııımmmmm güzel allahım ne olur nasip et bizeeee.

valla kuzum güldürdün beni.evet aynen benimde fıstık gibin yumurtam vardı.inşallah hayal kırıklığı yaşamayız.Şeniz

ayy allah iyiliğini versinnn sana bol bol bebiş versinnnn çok güldümm kaydirigubbakcemile3

:roflol: ne gülüyorsunuz be yalanmı. ya benim daha önce iki düşüğüm olmuştu ya onlarda ben korunmayı bırakınca hemen kalımıştım ama. kaç aydır böyle inat etmesine şaşırıyorum...
lülülülülülü :sm_cool: :sm_cool: :teytey: naniknanik :dance:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden :ecrin_bebek:

sence niyeeeeee niyeeee sor bakim niyeeeeeee

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmm inşalllllaaaaaahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…