inşallah canım yaa valla inşallahh
aslında bir sorun varmı yokmu daha bilmiyorum 9 aydır deniyoruz arada başka sorunlarım oldu rahimazğıyla ilgili ameliyat falan oldum doktorum başka sorun görünmüyor dedi ama yok işte bazen böyle çıldırıyorum genelde sakinimde işte regli zamanım geldi olsamda yine çalışsakk oof yani kızlar allah hepimize sabır versin ne diyim
hoşgeldin canım olacak inş sabır.
gülüm gülsümüm benim göbişim şişmeye yani ödem oluşmaya başladı sanki ben görcem gibi kartı... hay bu regli biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppp.... :bbo: şakkıdı
sabır evet sabır canımm allahım hepimize bol sabırr a.s.
gülsüm ateşini ölçsene
dur bakalım sanem kart gelene kadar herkes hamişdir burda hemen hayal kırıklığı yok gelmez inşallah gelmeyesiceler sonra gelsin bebişler
inşallah yanılırız canım benimde regl sancılarım var.hayırlısı be ya gelirse gelsin.boşver. şakkıdı
inşallah yanılırız canlarım inşallah bu regl gelince kural belliklava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka: kötükedihüso
hoşgeldin canım olacak inş sabır.
cicekcik kız puan verceğine almışsın iki puanımı biz senle nerde karşılaştık daha önce :uhm:
inşallah şebnemcim burası hamişler topiğine döner inşallah
amiiiiiiinnnnnnn gülümmmŞebnemcİm dİlerİm senİnde emelİn de bebİŞlerİ yerleŞİr İÇİnİze.allah yar ve yardımcımız olsun
yaz bakem 31 Temmuzşebnem tam tahmini adet gününü yazda listede düzenleyim.
şebo nasılsın canım umarım bebişin tutunur sana emelinde tutunur hamişler çoğalsın buay inş. hayırlısıyla valla burda havalar çok sıcak yapmaya kalksam eriyo yapışıyoo kışın kendim yapıyorum işten geldikten sonrada yorgun oluyorum 1 saatimi alıyo kendim uğraşsam 3 saatimi alıyo deve kadar boy var e tabi bi okadarda bacak gerisini siz düşünün laelaelaelaelae
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canlarım hayırlısıyla evlat sahibi yapsın :Saruboceq:
oğluşumun yeni resimlerini raziş teyzesi eklicek
sinemim çok sevindim üç ikizlerin var şimdi göbüşünde inşallah sana sıkı sıkı tutunsunlar annesi alahım bize ay sonu güzel haberi çığlık çığlığa ver canım
emelim senin kaçtanesi transfer olcak bakalım ama ikiz olacak bence rabbim göster o güzel günleri ağustosta bayram olacak burda allahın izniyle
şebnemim hadi bakalım dularımız sizinle sevindirin şenkendirin topiğimizi çok heyecanlıyım ben ya
hadi gülüm bayrağı sana devredecek inş. asiş
şebooo nasılsın canım
inşallah canım yaa valla inşallahh
aslında bir sorun varmı yokmu daha bilmiyorum 9 aydır deniyoruz arada başka sorunlarım oldu rahimazğıyla ilgili ameliyat falan oldum doktorum başka sorun görünmüyor dedi ama yok işte bazen böyle çıldırıyorum genelde sakinimde işte regli zamanım geldi olsamda yine çalışsakk oof yani kızlar allah hepimize sabır versin ne diyim
hayır sanem kural öyle olursa bizi kızdırdı diye sevinir inadına kural :sm_cool::teytey:sositososito:dance::hooray: buuuuuuuuu:roflol:
bilmem canımcım puan verdim sandım almışmıyım ki anlamadımm az önceki desteğin bağbında yanlış mı yapmışım ay yaptıysam pardon arkideşimm a.s.
hoşgeldin çicekçik
sorun değil çicekcik
gülüm doğru söylüyorsun valla :sm_cool: :teytey: turkbayragi
canım ateşi ta adetin başından ölçmek gerekmiyormu.bide benim öle ağızdan ölçeni yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?