İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldin canım olacak inş sabır.

gülüm gülsümüm benim göbişim şişmeye yani ödem oluşmaya başladı sanki ben görcem gibi kartı... hay bu regli biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppp.... :bbo: şakkıdı

dur bakalım sanem kart gelene kadar herkes hamişdir burda hemen hayal kırıklığı yok gelmez inşallah gelmeyesiceler sonra gelsin bebişler

gülüm gülsümüm benim göbişim şişmeye yani ödem oluşmaya başladı sanki ben görcem gibi kartı... hay bu regli biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppp.... :bbo: şakkıdı

inşallah yanılırız canım benimde regl sancılarım var.hayırlısı be ya gelirse gelsin.boşver. şakkıdı

dur bakalım sanem kart gelene kadar herkes hamişdir burda hemen hayal kırıklığı yok gelmez inşallah gelmeyesiceler sonra gelsin bebişler

inşallah yanılırız canım benimde regl sancılarım var.hayırlısı be ya gelirse gelsin.boşver. şakkıdı

inşallah yanılırız canlarım inşallah bu regl gelince kural belli klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka: kötükedihüso

inşallah yanılırız canlarım inşallah bu regl gelince kural belli klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka: kötükedihüso

hayır sanem kural öyle olursa bizi kızdırdı diye sevinir inadına kural :sm_cool::teytey:sositososito:dance::hooray: buuuuuuuuu:roflol:

inşallah şebnemcim burası hamişler topiğine döner inşallah

amiiiiiinnnnn

Şebnemcİm dİlerİm senİnde emelİn de bebİŞlerİ yerleŞİr İÇİnİze.allah yar ve yardımcımız olsun
amiiiiiiinnnnnnn gülümmm

şebnem tam tahmini adet gününü yazda listede düzenleyim.
yaz bakem 31 Temmuz

iyiyim hayatım heyecanlıyım gün sayıyorum olcek mi olmucekmi olacağına inanmak istiyorum hayırlısıyla tabii. sen nasılsın ne alemdesin .

allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canlarım hayırlısıyla evlat sahibi yapsın :Saruboceq:

amiiiiiiinnnnnnnn

oğluşumun yeni resimlerini raziş teyzesi eklicek

kız sen ne zaman geldin kaçak hoşgeldin maşallahbebişine maşallah darısı başımızaa

bilmezmiyim hayatım inşallah sevindiririz sevindiririrsiniz hepimiz

hadi gülüm bayrağı sana devredecek inş. asiş
şebooo nasılsın canım

gülüm geç geldim çok yazmışınız anca cevaplayabiliyorum şimdide çıkcam yarın konuşuruz inşallah öpüldünüz

geçmiş olsun canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah

ben kaçtım herkese başbaş

hayır sanem kural öyle olursa bizi kızdırdı diye sevinir inadına kural :sm_cool::teytey:sositososito:dance::hooray: buuuuuuuuu:roflol:

bilmem canımcım puan verdim sandım almışmıyım ki anlamadımm az önceki desteğin bağbında yanlış mı yapmışım ay yaptıysam pardon arkideşimm a.s.

sorun değil çicekcik

gülüm doğru söylüyorsun valla :sm_cool: :teytey: turkbayragi

B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......nevgül61
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
31 temmuz........alabama
1 ağustos........zuzu79
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
ikizleeerrrr.. .....rahel
.......esra47

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…