iyiyim anacım sen nasılsın bu gun vdeyım şukur
canlarım bugün iğnemin 12. günü en az 2 gün daha beklemek istiyorum.bana kalsa hafta sonunu beklicem çünkü benim normaldede geçikiyo.hem şimdi test mest dedikya kesin gelir.
Gülsüm iğneden sonra 2 hafta geçmesi gerekiyo zaten cnm yoksa yanlış sonuç verebiliyor çünkü iğnedeki hormon çift çizgi çıkarabiliyormuş bana en erken 2 hafta sonra test yap demişlerdi bende 15. gün yaptım testi cnm ona göre yap bence sende
özledim seni...
ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.
beynimi uyuşturuyor özlemin...
çok sık birlikte olmasak bile
benimle olduğunu bilmenin
bunca zamandır içimi ısıttığını
yeni yeni anlıyorum
............................. GÜNAYDIIIIIIN ALTIN KIZLAR İŞTE BİR CAN YÜCEL ŞİİRİNDEN ALINTIYLA GÜNAYDIN DİYEYİM İSTEDİM SİZE.. HERKES İYİDİR İNŞALLAH.. MUUXX opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
özledim seni...
ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.
beynimi uyuşturuyor özlemin...
çok sık birlikte olmasak bile
benimle olduğunu bilmenin
bunca zamandır içimi ısıttığını
yeni yeni anlıyorum
............................. GÜNAYDIIIIIIN ALTIN KIZLAR İŞTE BİR CAN YÜCEL ŞİİRİNDEN ALINTIYLA GÜNAYDIN DİYEYİM İSTEDİM SİZE.. HERKES İYİDİR İNŞALLAH.. MUUXX opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
a.s.hoşbulduk kardeş,bu siteyi yeni keşfettim sayılıruzaktan takip ediyodum; dedim artık yeter aktif olmanın zamanı geldihihoyyyt bakalım inş.güzel şeylerle beraber oluruz...
a.s.hoşgeldin gelevera
a.s.günaydın canım....çok güzel bir şiir teşekkürler....a.s.bunlarda benden sana
a.s.günaydın fıstuklar nasılsınız bakalım
a.s.günaydınnn canımmmm
nasılsın iyimisinnn günün her gününden daha güzel olsunnn
varyaaa sabahtan beri sana puan vermeylen uğrşıyom son 24 saat içinde çok puan vermişsiniz dinlenin biraz diyorr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 içime dert oldu arkadaşımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?