ne biliyosun adet sancısı olduğunu :) benim de adet sancım olmuştu, hala da bazı aylar olur yani. iyi düşün iyi olsun, olmazsa da bi dahaki aya olsun. yeter ki keyifleriniz iyi olsun demiii. ya bu arada ekim 6/16 arası doğum tarihim ama aşagıdaki listede daha 91 gün var olarak gösterio ben 70-75 gün olarak hesaplamıştım hangisi doğru??
ne biliyosun adet sancısı olduğunu :) benim de adet sancım olmuştu, hala da bazı aylar olur yani. iyi düşün iyi olsun, olmazsa da bi dahaki aya olsun. yeter ki keyifleriniz iyi olsun demiii. ya bu arada ekim 6/16 arası doğum tarihim ama aşagıdaki listede daha 91 gün var olarak gösterio ben 70-75 gün olarak hesaplamıştım hangisi doğru??
tamam güzelim sağol seviyorum sizi beeee
o elinde ki olmamış ama lütfen
gülsüm listeyi buldum bi yere kaydedelim mi
iyi sayılırım canım dr gitseydik daha iyi olacaktım ama :kedi: kocişle gittik spermogram yaptırdık tam aldık dr gidiyoz iş yerinden aradılar gel diye mafoldumben dr da ameliyattaymış gidemedik allah nasip ederse cuma günü gidicez:Saruboceq:
bana nedemek istiyon selametli merveler gibi obuuuuuuuurrrrrrrr uykucuuuuuuuumu sonacığımaaa böööğğğğcüümüüüü ki en çok korktuğum şey olayım diyosun.:umursamaz:
memnun oldum bende ben senin resmini gördüm burda ordan hatırlıom:asigim:
inşallah dediğin gibi adet sancısı değildir.canım sen yinede kendi hesabına bak..en azından hazırlıklı olursun.ne bilim cahilim bu konularda ama hazırlılı olma açısından düşündüm ben.opuyorumnanaktan
evet bencede duyuru yaz bi köşeye bırak hergün sabah listeyle beraber at topice
tamam güzelim.kızlar ben kaçar mesai bitti.hepinizi teker teker kocaman öptüm.hayırlı akşamlar.
pınar bebişin cinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?